חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 23:45

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: החוצפה של נהגי המוניות
הודעהפורסם: 09 מאי 2008, 14:46 
עכונט כדרך חיים

אשמ הייתי בגני הפסטיבל עם הורי ולאחר שהאירוע הסתיים רצינו לנסוע במונית ספיישל מהעיר העתיקה לביתנו בשיכון.היה קשה לעצור מונית בעתיקה,אך לבסוף עצרנו מונית מקווי הגליל.כששאלנו את הנהג אם הנסיעה עולה 12 ש"ח,הוא אמר פתאום שמהעיר העתיקה הנסיעה עולה 15 ש"ח או שהוא מפעיל מונה,ואז הנסיעה עולה יותר יקר.הוא גם אמר שזהו המחיר הקבוע לנסיעה מהעיר העתיקה וניתן לבדוק זאת.החלטנו לא לעלות ויצאנו מתחום העיר העתיקה לכיוון רח' וייצמן.התקשרתי אז לחב' קווי הגליל כדח להזמין מונית,כי שם בלתי אפשרי היה לעצור מונית,ושאלתי את הסדרן כמה עולה נסיעת ספיישל מהעתיקה לשיכון.הוא אמר ש-12 ש"ח-מחיר של נסיעה פנימית בעכו.כשאמרתי לסדרן שהנהג של קווי הגליל רצה 15 ש"ח מהעתיקה,הוא אמר שזו חוצפה וטוב שלא עלינו.כשהגיע המונית סיפרתי על כך גם לנהג שהגיע,והוא תמך באותו נהג מהעתיקה,ואמר שלא יכולים לעשות לנהג שום דבר על כך,והמחיר צריך להיות 15 ש"ח ולא 12 כמו שיש בערים אחרות(רק לא הבנתי על איזה ערים הוא מדבר בדיוק...)כי הבנזין עלה והכל עלה.לי נראה שאם המחיר יהיה 15 ש"ח,פחות נוסעים יסעו במוניות-גם ככה המחיר עלה מ-10 ל-12 ו-15 ש"ח זו ממש חוצפה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: החוצפה של נהגי המוניות
הודעהפורסם: 09 מאי 2008, 15:03 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

דני, אתה צודק. אני לגמרי איתך בעניין הזה, אבל זה כאין וכאפס
לעומת השחיטה עצמה הנעשת בעיר הגדולה (תל-אביב).
אגב, אם הנהג היה מתרץ את זה שזה עלות שלחג אפשר היה
אולי להבין אותו, אבל לעלות את המחירים בין יום ככה סתם
זה ממש לא מוצדק ואל תצפה מנהג אחר שלא יהיה בעד חברו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: החוצפה של נהגי המוניות
הודעהפורסם: 09 מאי 2008, 19:34 
עכונט כדרך חיים

אודי,
תודה על המילים המחזקות וברצוני להוסיף-
בהמשך למה שאתה כתבת על ת"א אני חייב לציין את י-ם.
בשבוע האחרון של המלחמה היינו אצל קרוב משפחה בי-ם,ושנסענו ממנו-לקחנו מונית ספיישל מביתו לתחנת רכבת במלחה(ביתו,דרך אגב,בשכ' רמות בצפון י-ם).הנהג הפעיל מונה(אין להם תשלום לנסיעה בדרך אחרת...)וזה עלה לנו קרוב ל-50 ש"ח(בדומה לנסיעת ספיישל מעכו לקריות והלאה).הוא גם לקח מאיתנו כסף בניפרד עבור המזוודות...
אותו הדבר בדיוק גם בת"א כמו שכתבת...

בנוסף אני חייב לציין שנהגי מוניות השירות לפעמים גם מעט חוצפנים.לא פעם קרה שעמדתי בתחנה וחיכיתי לאוטובוס.פתאום עצרה מונית בלי שאני סימנתי לה לעצור,ונהג שואל לאן אני צריך.כשאמרתי לו שאני לא צריך לנסוע במונית,הנהג יתעצבן ונסע בפראות מהמקום...זה קרה לא פעם ולא פעמיים.או שקורה לעיתים שנהג מונית עוצר את מוניתו ומחכה מס' דקות עד שיגיעו אליה נוסעים שהוא ראה מרחוק(כשבפנים כבר יושבים נוסעים וצריכים להמתין...)אולי חבל שנהגי אוטובוס לא מאמצים שיטה זו לפעמים...
גם חבל שמוניות יש כמעט כל שניה גם פנימי בעכו וגם לחיפה,והם נוסעים בתדירות גבוהה יותר מאשר אוטובוסים,אך כלכלית עדיף לנסוע באוטובוס כי יש חופיש חודשי,חופשי יומי,כרטיסיות שחוסכים הרבה כסף מה שאין במוניות(אולי אם במוניות היה את זה יותר אנשים היו נוסעים במוניות...)גם חבל שאוטובוסים אין בתדירותצ כה גבוהה כמו המונית.בעיני עדיף לנסוע באוטובוס לא רק בגלל הסיבות הכלכליות אלא גם בגלל הנוחות!
באשר למה שכתבתי בתחילה על כך שנהג רצה לקחת מעתיקה לשיכון 15 ש"ח עבור ספיישל-מה שבסוף התברר כלא נכון וכניסיון מתוחכם לעבוד על הנוסעים ולהרוויח כסף במירמה,אני חייב לציין שנסיעה באוטובוס לעתיקה וממנה(בקווים הנוסעים ל/ומהכפרים)היא כנסיעה פנימית בעכו,ונהגי האוטובוס לא מתחכמים כמו נהגי המוניות(אולי כי להם זה קצת קשה יותר...)-יש גם מעט אוטובוסים שנוסעים לעתיקה וממנה במשך היום...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: