|
עכונט כדרך חיים |
 |
|
צביקה כתב: כל עוד רותם כ"ץ היה בנבחרת היה למה לצפות -מעכשיו מפסיקים לצפות בתוכנית המשעממת הזו אני לא האמנתי שאני אי-פעם אצפה בתוכנית הזו שהיא כמו שידידינו, צביקה הגדיר אותה משעממת (זאת לדעתי בלשון המעטה) ואהיה במתח בסופה שכל תוכנית לעבור לשלב הבא. אני לא יודע מה איתכם, אבל אני עד לרגע האחרון קיוויתי בתוך תוכי שרותם יהיה בין השלישיה, אבל יחד עם זאת ידעתי שכל הישג שיביא יהיה מכובד. אין לי ספק שעצם השתתפותו שם היה לנו לכבוד רב ומגיעות לו תשואות רבות על העמידה האיתנה במשך כל העונה. אתם יודעים מה זה לעבור את כל האודישנים שמתמודדים בהם אלפים שרוצים להגיע ולהיות לפחות חלק מהעשיריה, ואומר שאיך שלא מסתכלים על זה רותם בין הטובים (לא שחשבתי אחרת עד היום) מבלי לציין שמות היו כאלה ש"עשו קריירה" רק מזה שראו אותם באודישנים והפיצו תמונות שלהם עם אנשי ההפקה.
בכוונה לא כתבתי את ההודעה הזו מיד אחרי סיומה של התוכנית, כי אני מלא אבל בא לי בכל זאת לומר עכשיו את כל מה שאני חושב על השופטים שלא הצליחו לשכנע אותי שהתוכנית שלהם שווה צפיה מעבר לעובדה כמובן שרותם לקח בה חלק. מעולם לא נמנתי בין מעריציהם וגם היום לא אכחיש שאין לי כל סימפטיה אליהם אחרי שהתנקלו לו לא מעט. אני אסתפק בזה שאומר שכל אחד מהם הוא בעל אגו חושב את עצמו, ובכנות נראה עם העוקצנות שלהם שהם לא פעם שוכחים מאיפה הם נולדו. טוב, אבל בואו לא נשכח שאחרי הכל זה רק ספורט (על אף שנראה שהם בלשונם העוקצנית לא פעם שוכחים את העובדה הזאת) ושחלילה לא יאמרו שאנחנו לא יודעים להפסיד בכבוד, אסתפק בזה ואסביר שאני אומר את זה רק מאחר ואין לי ספק שהגיע לרותם שיעריכו אותו ויתנו לו תמיכה רבה יותר מצדם. אני לא מבין איך זה שדווקא כשהוא ביצע שיר בחדשנות, מעוררת הערכה ירדו עליו על שהוא מוציא ממנו את הרוח בהצגה מיותרת בעוד שהמתחרים האחרים רק זכו לאהדה רבה מצדם. אם אתם שואלים אותי, לדעתי המתמודד, ישראל בכלל מזייף לא מעט.
כולי תקווה שרותם לא יקח את זה כלכך קשה, יכולתי לראות לא פעם את הלכלוכית שבעיניו וידע להסתכל לאחור לכל אורך העונה והאמנים השונים שיצא לו לפגוש במסגרת התוכנית וימשיך בדרך הנפלאה שעוד מצפה לו. אני מקווה שהוא בסופו של דבר ימצא לנכון להוציא לאור דיסק, אני מבטיח להיות בין הראשונים שירכשו אותו. שוב תודה רבה לרותם, כוכב לכל אורך הדרך על כל מה שהיה ועוד יהיה.
|
|
|