חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 13:05

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טלי מורנו :"בניגוד לרבים מהתקשורת, חוויתי פריפריה,
הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2008, 18:39 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

טלי מורנו ל"ליידי גלובס": "בניגוד לרבים מהתקשורת, חוויתי פריפריה, אבטלה ודפיקות בדלת מההוצאה לפועל"
מורנו, המסומנת כיורשת של של מיקי חיימוביץ' בערוץ 10: "העיסוק התקשורתי בארץ הוא או בשכבות העליונות או בתחתונות. אין עיסוק במעמד הביניים, כי זה כאילו משעמם"

תמונה

היום, כשהיא נחשבת לטאלנטית המבטיחה ביותר של "חדשות 10", ומגישה את מהדורת "היום שהיה", טלי מורנו יודעת שהיא עשתה את זה. היא לא מודה, אבל בערוץ יודעים לספר שהיא מסומנת כיורשת של מיקי חיימוביץ’, ביום שזו תפרוש. "יש בה שילוב מנצח של ורבאליות, רהיטות ויכולת הגשה, וכמובן שהיא גם נראית מצוין", אומר בכיר בחדשות 10. "יש לה את כל הנתונים להגיע למקום הכי גבוה שאפשר, וזה מהדורת החדשות היומית".

"הם מגדלים אותה לתפקיד", אומר בכיר אחר בערוץ 10. "גם אם זה לא נאמר מפורשות, הרי שהתוכנית היא לטפח אותה ולהכשיר אותה לרשת את מקומה של חיימוביץ'. זה ברור לגמרי".

הבעיה העיקרית של מורנו כרגע היא המיתוג שלה: היא זוכה ליותר קרדיט כאייטם במדורי הרכילות, מאשר כעיתונאית רצינית. "לפעמים צריך להבין שיש דברים שהם מעבר לחזות שאתה רואה, אותו רושם ראשוני", היא אומרת בראיון לליידי גלובס. "אני לא מתעסקת ברדיפה אחרי שם או מוניטין, אלא בדברים שמרתקים אותי וחשוב להעלות על סדר היום הציבורי. אני לא חושבת שאתה חייב להיות אייקון רכילות כדי להצליח. התחום שאני מתעסקת בו הוא לא רק עבודה, הוא שליחות. זה כמו נושא העלאת שכר הלימוד. זה קרוב אליי וחשוב לי, כי אני סטודנטית שנה ב’ ללימודי מזרח תיכון באוניברסיטת תל אביב".

- אפשר להבין למה אנשים מתקשים להתייחס אלייך כאל עיתונאית לוחמת ורצינית, כמו אילנה דיין למשל.

"בניגוד להרבה אנשים שעובדים בתחום התקשורת וראו דברים וקראו דברים על דברים, אני חוויתי את הדברים הקשים על בשרי. אני באה ממשפחה מהפריפריה, שעברה משבר כלכלי. אני יודעת מה זה כשההוצאה לפועל דופקים לך על הדלת.

"אני יודעת מה זה בעיות עם מס הכנסה ומה זה לריב עם ביטוח לאומי. זה לא ששמעתי על זה או סיקרתי את זה. אני חייתי את זה. ולא רק מהבית, אלא בכלל מהמקום שאני באה ממנו. למשל כשאני מדברת על אבטלה, אני מכירה את זה מקרוב. לכן למרות החזות המטעה, יש לי פרספקטיבה אחרת על הדברים".

- איפה היית רוצה להשאיר חותם?

"אני רוצה לעשות שינוי בחיים של אנשים. היום העיסוק התקשורתי בארץ הוא או בשכבות העליונות או בתחתונות, אבל אין עיסוק במעמד הביניים, כי זה כאילו משעמם. אלה הדברים שהייתי רוצה להציף, למשל ככתבת רווחה או בריאות".

הראיון המלא עם מורנו - בגיליון "ליידי גלובס" שיחולק למנויי "גלובס" ביום ג' השבוע.

תמונה
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 12&fid=821

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: טלי מורנו :"בניגוד לרבים מהתקשורת, חוויתי פריפריה,
הודעהפורסם: 05 אוגוסט 2008, 18:08 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

כרגיל טלי מקסימה
"ולא מביישת את הפירמה "
הן של משפחת מורנו והן של העיר עכו

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 06 אוגוסט 2008, 09:36 
עכונט כדרך חיים

שיהיה לטלי המון המון בהצלחה!!!

והיא בעיני-מקור גאווה לעכו!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2008, 20:42 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

טלי מורנו בחורה זהב לא רק בגלל היופי או הכישרון שיש לה אלא בגלל אופי מדהים שיש לבחורה

שגדלה בתחנת הטוטו שהייתי בא ויושב עם אלי אביה אימא שלה ז"ל ובני משפחתה

תמיד קיבלה אותי בסבר פנים יפות

טלי תגיע רחוק מאוד

אני מזדהה איתה במשפט שאמרה וגם אני אומר לכל אחד

שמישהו ינסה להגיד מילה רעה על העיר עכו

עכו על המפה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: