עזרא ואודי, את זה שבת"א המוניות יקרות יותר מאשר בעכו אני יודע .גם בי-ם,אגב,זה ככה. הנהגים לרוב מפעילים מונה והמחיר שיוצא,זה מה שצריך לשלם(המחיר שיוצא הוא בדר"כ מחיר גבוה). במהלך המלחמה היינו בי-ם אצל קרובי משפחה,וכשהיינו צריכים לנסוע לרכבת חזרה הביתה מצפון י-ם(איפה שהיינו),שילמנו עבור הנסיעה כ-50ש"ח שיצא במונה,ואף שהתחלנו להסביר לנהג שאנו מהצפון-זה לא כל-כך עזר... (אגב,לפני כשבועיים היינו בת"א והחלטנו ללכת שם ברגל במקום לנסוע במוניות בגלל המחיר,למרות שזה לקח די הרבה זמן...) אגב,גם בעכו פעם אחת רצינו לקחת ספיישל מהעתיקה לשיכון,והנהג של קוי הגליל,אגב,רצה לקחת 15 ש"ח מהעתיקה או להפעיל מונה,כשאמרנו לו שהמחיר הוא 12 ש"ח,הוא אמר שזה בתוך העיר ולא בעתיקה,ועל כן לא נסענו עימו,אלא יצאנו מתחומי העתיקה ולקחנו מונית ליד הספריה(אגב,לאחר מכן התקשרתי לקוי הגליל וכשאמרתי לסדרן על כך,הוא אמר שזה שטויות ושהמחיר הוא 12 ש"ח בכל תחומי העיר,כולל העתיקה,וטוב שלא נסענו עם אותו נהג מונית...) אני רק לא הבנתי למה אתה,אודי,הצעת לנסוע במונית ספיישל?על זה אני חולק עליך בגדול...ההסבר שלך,דרך אגב,היה הסבר די בסדר(למרות שאולי בקריאה ראשונה הוא אולי לא הכי ברור,אך כשנכנסים לעומק הוא ברור,מובן וקליל...)יכולת לכתוב שבמקום המונית,ישאל אנשים בסביבה איפה נמצא כפר מנוף-אולי זה היה עוזר לו יותר...
|
|