יקירי איציק ברבי !
בגלל ה"חפיף" אנחנו כל פעם מחדש "מנצחים" ! "מנצחים " לדעתי בכל עיר מעורבת בארץ צריך להקים בית מרכז לשלום ...!
הרצאות גם אני נותן בבתי ספר – כפר סבא , תל אביב , גבעתיים אבל אני לא קורא בראש חוצות ...
כמה שאילות לי אליך לענייני העיר יש בית ? כן , בית העירייה לענייני הבריאות יש בית ? כן , כמה וכמה ...מכבי , לאומי ,...ועוד לענייני המדינה יש בית ? כן , הכנסת לענייני הנוער בחינוך הבלתי פורמאלי יש בית ? כן , המתנסים לענייני החינוך הפורמאלי יש בית ? כן , בתי הספר לענייני המשפחה יש בית ? כן , ביתך לענייני הרוח, הנפש יש בית ? כן , הגוף, הגוף שלנו ...! לבורא יש בית כנסת ואפילו לכלב יש מלונה... וכך אלאה וכך אלאה ...
ולעניין השכנת שלום בתוך עיר המונה 45,000 תושבים לא תבנה בית שממנו תעשה יומם וליל לחיים משותפים?
ממה אתה מפחד מכמה משרות של אנשים טובים שיאכילו את ילדיהם מהם יתפתחו עוד אנשים טובים....
או מבזבוז של כ – 6 מיליון שקל עם ביטול הפסטיבל חברה תפסיקו להיות "חפיפניקים" מדובר כאן בדיני נפשות
תפסיקו לעציר את עינכם במצב זה כמעט לא רואים ...
מצידי לשפוך הרבה כסף כל השנה להרבה אנשים עיני לא צרה
האם ראתה כמה כסף שופכים על מלחמה , לפני מלחמה בעיצומה של מלחמה ואחרי המלחמה ...?
במלחמה יש אקשן , יש מדים , דרגות , סיפורי גבורה , צבע דם , מתים , ריח של אבק שריפה , יש ביזנס ...עסקים פורחים מהנדסים מפתחים , מוכרים נשק , כובשים אדמות ...
המלחמה מצטלמת טוב זה ממלא את ערוצי החדשות
אבל ...
בשלום אין אקשן , אין מדים , אין דרגות , אין תקציבים שלום זה משהו בלי צבע ....זה לבן ...
סתם אמירה תיאו ריתית : תן לי את התקציב את הכסף שמשקיעים במלחמה ואביא לך שלום !
_________________ שלום פעיל ומשגשג בינינו לבין עצמינו בינינו לבין שכנינו - בארץ ובעולם בינינו לבין המקום - סביבתנו
|