|
עכונט כדרך חיים |
|
תודה לכוחות הבטחון -אתם מוזמנים לחזור לחיק משפחותכם.אחים שלי , אני שולח מכאן את תודתי ואת תודת רבים מתושבי עכו לכל כוחות הביטחון , שוטרים חיילי מג"ב ויס"מ על הענקת תחושת הבטחון , סילחו לנו שגזלנו לכם את חופשותיכם בנסיבות לא נעימות הללו ושאת שאר ימות החג ביליתם ימים כלילות בשכונות וברחבי העיר כולה אנו מקווים נורא שלא תהפכו לנוף חדש בעיר ,אתם מוזמנים לבוא לעיר רק בשמחות תנו לנו לשוב לשגרה ולהתמודד עם בעיותינו הרבות לבד כפי שעשינו זאת בכל השנים יש לנו עבודה רבה ויחד עם זאת המסוק ונוכוחתכם גורמת ליתר לחץ עם כל הכבוד ומי שמאמין שניתן לפתור זאת בכח ולא במוח...הוא סתם נאיבי.
אגב נתקלתי בכמה מחבריי טירוני מג"ב עומדים בעיר כשביתם ממש לא רחוק מהם ...והוריהם רצים שלוש פעמים ביום להביא להם אוכל ....כפרות שלי תודה לכם .
בטוחני שיש לכם משימות רבות ארציות שיש לבצעם וישנם אנשים רבים הזקוקים לבטחון במקומות שונים אז אתם מוזמנים לחזור לחיק משפחותכם וגם אם נפגעתם מאחיכם כאן -דעו לכם שזה לא משנאה זה רק מכעס שנדרך ... עכו שלנו מאוחדת ומעז יצא מתוק ,תמיד נוכל להצביע על זאת כנקודת אל חזור וכקו אדום ולומר ולחנך את ילדנו מה יכול להיגרם בשל חוסר כבוד ואי שמירת הסכמות והשאר היסטוריה...נחזור לשגרה ופותחים דף חדש של קפדהו וחשדהו .
תודה וסעו לשלום בשורות טובות.
|
|
|