בוקר טוב, בני!
לא התכונתי לגרום לך תחושה לא נעמה. אני מאוד מעריכה את עבודתך מכובדת ומקצועית. כזכור, בעבר תרגמתי ופרסמתי בספה הרוסית סיפור שלך על המתנדבת.
הפעם אני לא קיבלתי משפת על עבודה חינוכית בשכונת בורלא בעבר. אם היא הייתה- רק על הנייר. לפני שנתיים בשכונה ''נפתח'' מועדון בורלא במבנה של בית הכנסת שכונתי. הפתיחה חגיגית -היא הפעלות הבסיסית של המועדון. במידה, שפעילות בעתיד מתכוונת להמשיך את המשורת- חבל על המאמץ ועל הכסף. נושא ניקיון וחינוך אי אפשר להפריד. נוער מתחנך על דוגמאות- טובות או לא כול כך. התיחסות גורמים הרלוונטים לבעיות השכונה מחנכת את הנוער.
אני עדיין לא חושבת לנכון ללמד מר טליאס לעבוד. הוא נבחר כטוב ביותר בין הטובים. אין לי סיבה להכתיב לו דרכי הפעולה או פתרונות למומחה.
קיוויתי, שאחרי ביקורו בשכונה צבעים של העירייה ירוצו לטפל בקיר ''מודעות'' ואנו לא נתברך יום יום לקרוא כרזות גזעניות נגד קבוצות לאומיות.
אני יכולה להזמין עובדת שלו , דוברת רוסית, ( גם אחרים מוזמנים) להכנס לסיורים וירטואליים בעכו ובשכונת בורלא דרך
http://akko.israelinfo.ru/report/archive
תמונות מדברות בעד עצמם.
אני אשמח לפרסם כתבות ותמונות על שינוים והצלחות בשכונת בורלא ולשבח עובדים- בעלי מקצוע אחרי מעשים בשטח. יום טוב לך.
בכבוד רב. לריסה