זה צו השעה !
המרכז לשלום הוקם לא רק לצורך " ערבים - יהודים "
המרכז הבינלאומי לשלום נועד ליזום פעולות תרבותיות של שלום בכל תחומי חיינו הקהילתיים שלום בין הדתות שלום בין הלאומים שלום ביננו לבין עצמינו שלום ביננו לבין הסביבה - שלום ירוק נועדנו לאזן , לקדם ולפתח חיים תרבותיים , שלווים , שמחים , הדדיים ...תקינים יותר ...
כל נקודה אפורה שתצוץ במרחב החיים בעיר עכו ,נבוא ,נתייצב, נלמד וננסה לתקן המרכז הבינלאומי לשלום נועד לפעול בצורה בינלאומית במעגלים מהמרכז בעכו החוצה לגליל , לארץ כולה ומעבר לארץ ...נגיע לדעת הקהל העולמית ,נתחזק ונמשיך לפעול מכור מחצבתנו בעיר עכו , בחרנו בעיר עכו כבסיסינו והכרזנו "עכו בירת השלום של המזרח התיכון "
הנקודה האפורה....! הייתי אומר השחורה, הכל כך מציקה כיום היא החיים בצל הסכסוך "ערבי יהודי" בתוך הארץ ומחוצה לה ולכן מפעלינו סובב וחובק בהדגשה את הנושא על אף הניסיון של אחרים לטאטא מתחת לשטיח – כולנו יודעים ...זה לא פתרון .... !
בעכו ייבנה המרכז הבינלאומי לשלום ובו יקום מכון לחקר השלום ,שם נשאל ... איך ניתן יהיה לחבר בין ארצות אויבות ולנצל את אנרגית המלחמות השליליות לאנרגיות בונות של שלום
אני שמח... שלפחות היום, לאחר שנתיים של פעילות אינטנסיבית יש כותרות... יש מודעות, קצת יותר מבעבר וזה מוכיח את עצמו על פני השטח בכל תחומי החיים בעכו , יש כתובת , אפשר לדבר , ניתן לחשוב בגלוי ואפילו למצוא פתרונות יש כבוד ...! הגענו למסכנה שהשד לא כל כך נורא ...
אילן כחבר נכבד במרכז לשלום , בא עם התא הירוק שלו ועושה הכל כמתנדב מן השורה הראשונה פועל ומבצע בלי תהיות ושאלות , זאת חובתנו לכדור הארץ לעכו שלנו .
הנה כאן אני מכריז על דפי עכונט משרדי " ז ' ו ב י נ ו אדריכלים מעצבי פנים וסביבה " מתנדב בזאת לתכנן ולעצב את חוף הארגמן. אם מישהו בעירייה ירים את הכפפה תראו כאן תוך זמן קצר , תוכניות והדמיות, איך יראה חוף הארגמן לאחר בנייתו המחודשת .
אם כל אחד ואחת יתרמו רק דבר אחד בנושא אחד , כמה ימים , כמה שעות של מאמץ העיר עכו תגיע לגדולות
הנה כאן אני קורא לאלברט היקר - פתח נושא חדש בפורום ואשמח לנהל אותו דרך המרכז לשלום אנשים , תושבים יקרים המעוניינים לתרום מהמקצוע שלהם זמן נתון עבור פיתוח העיר , יכתבו לפורום ,נפרסם אותם נחבר ונבנה קבוצה חזקה של אנשים טובים שאיכפת להם ... נגבש את הקבוצה , נפעילם ונסייע ...הרווח שלהם ושל העיר נקרא להם "פורום בונה עכו" ( ואולי בשם אחר ...) קדימה לעבודה ....!
המרכז הבינלאומי לשלום - עכו
_________________ שלום פעיל ומשגשג בינינו לבין עצמינו בינינו לבין שכנינו - בארץ ובעולם בינינו לבין המקום - סביבתנו
|