|
עכונט כדרך חיים |
 |
|
כמו רבים בארץ אני מתעניין במה שקורה עם משפחות השבויים, הבוקר ראיתי תמונה שלהם מביקור אצל הרב עובדיה יוסף ובכנות לומר לכם השתוממתי על הצורך לבקר אצלו. אני לא מבין את אלה שמוצאים לנכון להמשיך ולתת לו חשיבות אחרי כל האמירות שלו, אבל אני מאמין שכל אחד באמונתו יחיה. כל עוד זה לא נעשה בכפיה וזה עושה להם רק טוב, אז מי אני שאתנגד.

בתמונה חסרה לי קרנית גולדווסר, וחשבתי לתומי שאולי לא הסתדר לה מאיזושהי סיבה להגיע לאותו ביקור, כי אני יודע שכאשתו של אהוד יאמר לזכותה שהיא עושה הכל. רק שלפני כשעה נדהמתי לגלות שאותו ביקור לא עבר בשקט כלכך, והרב מבקש לבדוק את הכל מבחינה הלכתית. המסקנה שהוא ככל הנראה הגיע אליה היא (תחזיקו טוב):
ציטוט: "אם יתברר שהחיילים לא בחיים הרי שזו לא עסקה של אסירים לבנונים חיים תמורת חיילים מתים, אלא באסירים לבנונים חיים תמורת חייה של קרנית".
אין לי ספק שצריכים לקרוא את כל הכתבה בכדי להבין, ובל נשכח את מפרשיו שתמיד יודעים לפרש אותו כאילו אחרי הכל כוונותיו לא רעות כלכך. לכן אני מצרף גם את הקישור לכתבה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3558695,00.html
אבל אם זו לא שריטה תגידו לי מה זה? אני שואל אתכם מתי כל אלה שהולכים אחרי הרב עובדיה יוסף יפקחו את עיניהם ויראו שהוא לא מוסיף כל חוכמה לעם אלא רק מוסיף צער על המשפחות.
|
|
|