|
עכונט כדרך חיים |
 |
|
קיץ 2009 כמה שהוא לא יהיה חם אל תוותרו על סרטים בקולנוע, כי לא חסרים סרטים טובים. בעקבות תוכנית החיסכון של קרן מרציאנו (בערוץ 2) שהיתה הערב ובה לילך סונין הגישה סקירה קצרה למה שהולך בתקופה זו בקופות הקולנוע, והזכירה כמה מהסרטים שכבר המלצתי היא גם הוסיפה על אלו שיגיעו כבר בקרוב למסך הגדול, אז אני משלים את הרשימה:

מאותה נקודה שבה סיימתי את ההודעה הקודמת, סרטים שאולי מתאימים יותר לילדים שבחופשה, אבל כל המשפחה יכולה להינות ממנה. הלוא את "הארי פוטר" קוראים גם מבוגרים. אני חשבתי לתומי שהסופרת, ג'יי קיי רולינג סיימה לכתוב את הסידרה אחרי שהיא הוציאה (אחרי מאבק לא קצר) את הספר שהיא קוראת לו "האנציקלופדיה של הארי פוטר", אבל ככל הנראה שגם אם זה נכון, עוד לא יצאו הסרטים לכל הספרים. אני מתאר לעצמי שכשהרגע הזה יגיע איזה מארז יפה ייצא, ובה כל ה-DVD של כל הסרטים. (למי שלא יודע אני ידוע כאספן של לא מעט מארזים).

מועד ההגעה של הסרט החדש הוא בעוד כשבוע, אני לא יודע אם כבר ביום חמישי הזה או זה שלאחריו, אבל קחו בחשבון שמדובר ב"הארי פוטר והנסיך חצוי-הדם" וכמו תמיד הוא מומלץ לאוהבי הג'אנר שביניכם.
עכשיו, סרט נוסף פרט ל"ברונו" (ששמעתי היום בגלי צה"ל שמבקר הקולנוע, גידי אורשר דירג אותו כשמונה מינוס) שאני מחכה להזדמנות לצפות בו ולא בגלל זה שאני אוהב סרטי אנימציה כמו שאני מתלהב מעצם שהוא יהיה בתלת-מימד. אני מתכוון לסרט שיגיע בעוד שבועיים מאת יוצריו של "צעצוע של סיפור" ו-"למצוא את נמו". הסרט נקרא - UP

|
|
|