חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 20:33

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לחשו לי בעכו - לירון רז חגגה יום הלדות 24 -אשר סרגה ועוד ...
הודעהפורסם: 26 פברואר 2006, 00:34 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לחשו לי בעכו.

העכואית לירון רז חגגה יום הלדות 24 - מזל טוב ואושר רב מעכונט ולחשו לי

תמונה

- העכואים ערן גאון ליאור דה כלבו ורותם לזמי נראים מבלים בכל מוצאי שבת בראש קטן. לחשו לי שמע שהשלושה הם בליינים גדולים.

- אשר סרגה נראה מגיע למשחקי הפועל עכו הוא כל הזמן עם סיגרים ארוכים לחשו לי תוהה למה ?

תמונה
- מוטי גל אוהד הפועל עכו שרוף נהיה השבוע שדר באתר עכו נט ושידר לגולשים את המשחק לחשו לי מציע לו שישינה קרירה ויגיע להיות שדר קבוע.

- העכואי מימון נידם נראה השבוע עובד במרץ על שיפוצים בחוף הארגמן בעיר. לחשו לי מחכה בכליון עיניים לפתיחת החוף.

תמונה
- מי שמגיע לבניין עיריית עכו רואה את ענבל אלון עובדת ולחשו לי אומר שהיא גם יפה וגם חכמה.

- חופית חלפון עכואית מגיעה אף היא למשחקי הפועל עכו ולחשו לי שראה אותה ביחד עם חברתה במשחק אומר הלוואי על כל קבוצה מעודדות כאלה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: