חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 10:08

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פסטיבל חיפה הבינלאומי להצגות ילדים
הודעהפורסם: 11 אפריל 2006, 10:52 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

תרשו לי להמליץ לכם על הצגה בשם "תיבת לא נוח" שהיא אחת מההצגות שתשתתף השנה בפסטיבל בחיפה. אתמול נערכה החזרה הגנרלית שהיתה פתוחה אך ורק לשחקנים, בני משפחה וחברים. חבר טוב שלי, רונן סדיס שהוא אגב אחד מבני עירנו (שפנה לפני שנים לתחום התיאטרון ונאלץ לעזוב לתל-אביב) משחק בהצגה הזו. רונן משחק את ההודי (שהוא כפי שתוכלו לגלות בתמונה הדמות משמאל למעלה).

תמונה

שחקני ההצגה הם השחקנים מ"תיאטרון פנים", אותם יצא לי להכיר זה מכבר. לטובת אלו מכם שבמקרה אינם מכירים אספר בקיצור שזהו תיאטרון שבדרך-כלל משחק ברחוב ושחקניו משנים את תגובותיהם לפי תגובת הקהל. בהצגה במסגרת הפסטיבל מדובר אומנם בהצגה לילדים, אבל נראה לי שגם הקהל המבוגר כמו זה שנכח אתמול יאהב אותו. המוסיקה בהצגה היא מאת - ישראל ברייט, והחשוב ביותר שעוד לא אמרתי ההצגה היא בבימויו של - דור צויגנבום.

בברכת חג פסח שמח !!

פרטים נוספים בכתובת הבאה:
http://new.childfestival.com/index.php?&p=1&m=&obj=29

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2006, 00:44 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

סקירה בערוץ הוידיו של וואלה (חדשות הוט בצפון) על הפסטיבל
הבינלאומי להצגות ילדים ונוער בחיפה

http://news.walla.co.il/?w=/3802/889837

חנוך רעים - מנהל אומנתי של פסטיבל חיפה להצגות ילדים אומר בתשדיר :

ציטוט:
"השנה חיפשנו הצגות קצת אחרות מעין עכו - עכו לילדים"

ואכן שוב הוכחה שפסטיבל לתיאטרון אחר של עכו
נהפך למותג ראוי לחיקוי- רבים וטובים בארץ ומחוצה לה
בשאיפה להגיע לרמתו.
למרות שהפסטיבל לתיאטרון אחר נערך בעכו פעם בשנה בסוכות
נראה לעין בכתבות הרבות במדורי התרבות שהפסטיבל העכואי
ממשיך לככב במהלך כל השנה שלאחריו.
דבר המעלה שוב ושוב את העיר עכו על המפה התרבותית
וזו אולי התשובה הניצחת למבקריו ....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לדעתי אין ספק
הודעהפורסם: 18 אפריל 2006, 15:11 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

שיש לעכו מקום חשוב בהיסטוריה של התיאטרון בארץ ולוא רק בזכות הפסטיבל לתיאטרון אחר שמתקיים בה אחת לשנה ומעיר אותה אחת לשנה. אני מקווה שעוד ימצאו את "התפוח" שישאיר אותה ערה תמיד, גם אם בשינה הזו אחת לכמה זמן יש לדעתי חן מסויים כל עוד כמובן זה לא פוגע ברמה הכלכלית, אבל הבעיה הזו קיימת וזה לא המקום להרחיב עליה. בעניין הפסטיבל, כידוע לכם ההצגות הבולטות בה ממשיכות להציג בשאר ימות השנה. אז למה שישכחו את המקום שנותן קרש קפיצה? הלוואי ויכולנו רק למצוא את האפשרות להשתמש כך שה"רוחצים" ישארו בבריכה שבה. אני חייב בהזדמנות זו לומר את כשדובר בזמנו על אפשרות להעביר אותו למקום אחר נחרדתי, אני מקווה שימשיכו בדבר הנפלא הזה כל עוד אפשר ואין לי ספק (לא רק בגלל שאני גר בעיר הזו) שעכו היא מקום שראוי לכך. עכו אחרי הכל צריכה לקבל את ההכרה שיצאו ממנה לא מעט אנשי במה (לא רק שחקנים).

בכל אופן לעניינו הפסטיבל בחיפה הסתיים. ההצגה הזוכה היא "בית חרושת לשירים" שעובדה להצגה מספר שקובי מידן (איש שאני באופן אישי מאוד מעריך) כתב. ההצגה שרונן סדיס שיחק בה "תיבה לא נוח" זכתה בפרס הבמאי, דור צוייגנבוים. ברכות לזוכים !!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: