תרשו לי רק כמה מילים בכדי לסכם את הנושא הזה, לפחות מבחינתי. אחרי שידעתי שפינלנד זוכה עוד לפני שהתחרות עצמה הסתיימה וכתבתי על הנושא הזה יותר ממה שאני רגיל בדרך-כלל.
כולם מדברים משום מה על בושה שהגענו למקום לפני האחרון, אני מבין שזה מביך, אבל תחשבו על משהו שיכול היה להביך אותנו עוד יותר. לוא אדי חלילה לא היה מייצג אותנו בכבוד ובצורה מרשימה, אבל אני בטוח שראיתם כמוני שהוא נתן את כל לבו. אל תשכחו שיש חיים גם אחרי התחרות הזו, ומאז "עדן" ועד היום אדי הפגין כישרון לא רע, זה שזה לא הטעם שלי וכמו שהתברר בתחרות לא של הרבה, זה כבר סיפור אחר.
חשוב לי שאנשים כאן יבינו שזה שלא זכינו זה "רק" בגלל שלא אהבו את השיר שלנו. אני לא אכנס לעניין הפוליטיקה שרועי העלה לפני התחרות, למרות שגם לזה אין לי ספק שיש השפעה על התוצאה. התחרות הזו לא צריכה לשנות את דעתנו לגבי כישרון של אמן רק בגלל שהשיר שלו הפסיד. אני מקווה שאתם מבינים למה שאני מתכוון.
זה אולי לא מתאים כלכך למקרה הפעם, אבל אני בכל זאת אביא את הדוגמא הזו זה שאמן הקליט יצירה שלא מכרה הרבה עותקים לא אומר שיום אחד עוד יגלו אותו והוא יהיה גדול. כבר קרו מקרים מעולם. אני מוכרח להוסיף ולומר שנורא כאב לי שאחרי ההפסד של "מכבי תל-אביב" פתאום אף אחד לא בא לקבל את פניהם בנתב"ג. כל הדברים האלה אולי מוכיחים שאנחנו באיזשהו מקום אולי לא יודעים להפסיד בכבוד וזה חבל לדעתי.
טוב, כמו שהבטחתי בהתחלת דבריי אני אסיים בזאת. יום טוב והתחלת שבוע נפלא !!
|
|