בקרוב על הצלחת: צלעות באפלו
הרב עמאר ביצע בדיקת כשרות פולשנית לג'מוס.
בסיום הבדיקה התברר כי יש למה לחכות. בקרוב בתפריט.
לבעלי קיבה חזקה ושיניים טוחנות.
ביוזמה משותפת של שני חוקרים מאוניברסיטת בר-אילן, ד'ר זהר עמר וד'ר ארי זיבוטפסקי, יחד עם מנהל רשות המרעה במשרד החקלאות, שמוליק פרידמן, מתעתד הרב הראשי לישראל, שלמה עמאר להעניק הכשר רבני לבשר הג'מוס (ה'באפלו'). הרב בחן את הג'מוסים שגדלים כיום במושב בצרון ושם הכריז כי לאחר שיסוכמו כל הנתונים שלפניו הוא יעניק את האשרה המיוחלת. בעקבות זאת, יתאפשר למגדלי ג'מוסים שיחפצו בכך לשווק את בשרם ואת החלב שלהם תחת הכשר רשמי של הרבנות.
בתאבון !!!