חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 23:33

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה נשתנה ב"כוכב נולד"?
הודעהפורסם: 23 אוגוסט 2006, 17:14 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לקראת הגמר

מה נשתנה ב"כוכב נולד"?

איך קרה שהשנה "כוכב נולד" עמוסה בכשרונות, עד כדי כך שבהפקה מתלבטים אם לכלול בגמר ארבעה מתמודדים במקום שלושה? האם זה בגלל הפורמט החדש? התחקיר? הדואטים? המזל? קברניטי התוכנית מסבירים

אור ברנע

בהפקת "כוכב נולד" מתלבטים אם לכלול בגמר ארבעה מתמודדים במקום שלושה. מדוע? "יש יותר מדי מתמודדים טובים", הם אומרים. האמת היא שהם צודקים. מתחילת העונה מבקרי הטלוויזיה והמוזיקה הכתירו כולם את העונה הנוכחית כעונה המוזיקלית הטובה ביותר. ביום חמישי הקרוב יחלו שלב חצי הגמר שבו
יתמודדו רפאל, מישל, מאיה, ג'קו, זהבית ומאור.

אז מדוע לא זכינו למוזיקליות רחבה שכזו גם בשנים הקודמות? "ישנם כמה גורמים לכך", אומר עורך התוכנית, יואב צפיר, "חייבים לציין שהפורמט השנה הוא שונה באופן קיצוני. בנוסף, הקהל ואנחנו מכירים את המתמודדים הרבה יותר טוב בגלל שכולם מתחרים בכל שבוע. יכול להיות שההיכרות העמוקה עם המתמודדים גורמת לנו גם להיות יותר קשורה אליהם".

"חוץ מזה", אומר צפיר, "מדובר במזל, באנשים מאוד מוכשרים וגם בתחקיר שערכנו השנה. לפני עליית התוכנית, פנינו להרבה מאוד אנשים שהתלבטו אם ללכת לאודישנים. לא הבטחנו להם שום דבר, אבל כן נתנו להם הרבה סיבות, למשל שגל אוחובסקי שופט השנה, ושהעונה היא עונה של יוצרים ושהכישרונות רבים יותר. הצוות המוזיקלי שלנו מצויד, יודע את העבודה ועוזר להם. אגב, יכול להיות שגם העובדה שהמתמודדים שרים גם דואטים וגם סולואים בתדירות גבוהה עוזרת להם להיפתח".

"לא הסתמכנו רק על האנשים שיגיעו לאודישנים", מוסיף עמוס בן-דוד, המנהל המוזיקלי של התוכנית. "חיפשנו מתמודדים בבתי ספר למשחק ובבתי ספר למוזיקה. ובאמת הצלחנו להגיע לריכוז גדול של הרבה אנשים מוכשרים מאוד בעונה אחת".

אז איך תשמרו על זה גם בעונה הבאה?

צפיר: "אנחנו נמשיך בשיטה הזו. ננסה להגיע לאנשים שמתלבטים לגבי התוכנית ואני גם מקווה שהעונה המצויינת הזו תביא איתה אנשים טובים מבלי שנצטרך לחפש אותם. אנשים כמו זהבית פסי, למשל, לא תמצא בשום תחקיר. אז זה גם עניין של פוקס".

"הלוואי וכל עונה נגיע לסיפור כמו של זהבית", מוסיף בן דוד, "נגיע לאלה שמגיעים בלי שום רקע מוזיקלי ומקסימים את האנשים בבית, זו מתנה".

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 ספטמבר 2006, 13:10 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מעולם לא עניין אותי לצפות בתוכנית הזו, אבל אני מעודכן פחות או יותר במה שקורה בה. כך שאת הזמרים והזמרות משנים קודמות אני מכיר, במיוחד אחרי שהם הצליחו לחבור לחיינו גם בצורות אחרות. השנה לראשונה יצא לי לצפות בכמה תוכניות. מוזר אבל דווקא הפעם היתה מישהי שבאה מקיבוץ משמרות, הקיבוץ שהביא אלינו את מאיר אריאל ז"ל ולהבדיל ממנו את שלום חנוך וחנן יובל, בקיצור לא מעט כשרונות.

אני מתכוון למאיה רוטמן שבחר לשיר בין השאר גם את "גשם כבד עומד ליפול" של בוב דילן. עוד עובדה שבזכותה היא התחבבה אליי. אתם לא תאמינו, אפילו טרחתי להצביע עבורה.

אני מקווה שהיא תזכה, מתחושת בטן שלי (ובדרך כלל התחושות הללו לא מאכזבות אותי) גם אם היא אולי לא תזכה להיות כוכבת, לפחות בזכות האיכות שהיא הביאה שהיה גבוהה מהממוצע בתוכנית הזו היא תמשיך להיות זמרת. היא מזכירה לי משהו מהזמרות ששלמה ארצי בדרך כלל לוקח ומטפח את הכישרון שלהן, ראו לדוגמא את - רונית שחר שזכורה בזכות השיר שלה - "אהוב יקר". אין מה לומר בחורות עם גיטרות עושות לי את זה. שיהיה לה בהצלחה !!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2006, 20:39 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לפי דעתי תוכנית כוכב נולד מצוינת והלוואי שתמשיך כך גם בשנים הבאות יש צחוקים עם השופטים ואנו נגלים לזמרים וזמרות חדשות שבזכות התוכנית הזו מתגלים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2006, 21:16 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ואני בניגוד לכל המפרגנים חושב שכוכב נולד הפעם היה רחוק מלהיות ברוך כשרונות.
בשנה בה זוכה בתואר כוכב נולד בחור שובה לב אך רחוק מלהיות זמר במלוא מובן המילה,בשנה בה זוכה בתואר הנכסף אדם שכבר הוציא בעבר תקליט שנכשל,-לא, זה לא כוכב נולד.

כוכב נולד זה זהבית,נינט הראלים למיניהם או סעדו הסופר אלמוני.

בעבורי ,ברוב התוכניות הקודמות היו משתתפים שרמת כשרונם האישית טובה לאין שעור מאלו של העונה הנוכחית ורק הגימיקים המצחיקים וההפקה האדירה מנסה לקשור כתרים שמעט לא שייכים להם.

בקיצור-אני מאוכזב!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: