חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 02:55

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יריד תעסוקה התקייים במכללה האקדמית גליל מערבי
הודעהפורסם: 12 יולי 2007, 15:37 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

יריד תעסוקה התקייים במכללה האקדמית גליל מערבי

יריד התעסוקה התקיים זו השנה השביעית ויכלול השנה ייעוץ והכוונה תעסוקתי ע"י מכון אדם מילוא, אבחון רפלקסולוגי
המכללה האקדמית גליל מערבי נרתמת זו השנה השביעית לסייע בתחום ההשמה בעבודה לסטודנטים, בוגרים ותושבי האיזור.
ביום שני נערך במכללה יריד תעסוקה, בהשתתפות מפעלים וחברות המבקשים לגייס עבור לקוחותיהם עובדים חדשים.
ביריד צפויות להשתתף חברות, ביניהן: נטוויזין, תקשוב, אדם מילוא, נגב, פלסאל, מעוף, קציר, דנאל.
לדברי מיקי שמלצר, מנכ"ל המכללה, לאירוע חשיבות גדולה בתמיכה ופיתוח של אזור הגליל והוא מהווה כלי חשוב לקידום ולרווחת קהילת האזור. "יריד התעסוקה מסייע לסטודנטים ולבוגרי המכללה במציאת תעסוקה הולמת ולמעסיקים להגיע בטווח זמן קצר אל כוח אדם מגוון ואיכותי, העונה על צרכי התעשייה והשירותים באזור.
על פי נתוני השנים הקודמות, רבים ממאות הסטודנטים, הבוגרים ותושבי האזור שהגיעו ליריד מצאו מקור תעסוקה חדש, או הוכנסו למאגרי ההשמה של חברות שנטלו חלק ביריד. יריד התעסוקה נערך בחסות עיתוני רשת שוקן, הלוח הבטוח, שירות התעסוקה גליל מערבי, אגודת הסטודנטים, עיריית עכו, מ.ט.י גליל מערבי ומשרד הפרסום עופר& הרץ לניאל ddb.
מנכ"ל מ.ט.י גליל מערבי, מר הנרי ביטון, הרצה בשעה 11:00 בנושא "יזמות עסקית – מאפיינים ובעיות מרכזיות"
במהלך היריד ניתן שירותים מיוחדים חינם למבקרים, אבחון וייעוץ תעסוקתי ע"י מכון אדם מילוא, כמו כן יינתן ייעוץ והכוונה ע"י אבחון רפלקסולוגי.
ליריד הוזמנו 3,200 הסטודנטים במגוון מסלולי לימוד לתואר ראשון ומכינות במכללה האקדמית גליל מערבי, מהמרכז ללימודי רפואה משלימה, ביה"ס לעיצוב ואמנות ובמגוון קורסים ביחידה ללימודי תעודה, היריד פתוח לקהל הרחב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2007, 19:17 
עכונט כדרך חיים

הייתי ביריד התעסוקה הזה לפני שבועיים.היו הרבה חברות שחיפשו עובדים,ואני בכל אופן נתתי קו"ח שלי למס' חברות,אך לא יודע אם יצא מזה משהו,אני די סקפטי בעניין.
קשה מאוד למצוא עבודה כאן בצפון.בשביל למצוא עבודה טובה צריך ללמוד,צריך שיהיה תואר.מי שאין לו תואר,הוא,לצערי,לא שווה הרבה בעניין עבודה(אני אומר את זה גם עלי-אין לי תואר בינתיים(כי לא מזמן רק השתחררתי מצה"ל)וקשה למצוא עבודה כשאין לך תואר...)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: