|
| עכונט כדרך חיים |
 |
|
|
איציק ברבי ידידי ! אני מסכים איתך במאה אחוז . זה לא סוד שאני כחבר מפלגת העבודה הצבעתי עבור המועמד של מפלגתי משה דוידוביץ , למרות שגם שמעון לנקרי הוא ידיד טוב אליו התודעתי בחמש שנים בהם שימשתי חבר הנהלה במתנ"סים ושמעון שימש כמנכ"ל. אומר בכנות לא הצטערתי על בחירתו של שמעון לראשות העיר כי יכולותיו מוכרות לי מהתקופה הנ"ל והייתי בטוח שהוא יעשה חייל גם בתפקידו החדש. אין ספק שהבחור לא איכזב והמלחמה האחרונה הייתה אחד העדויות החזקות לכך כמובן שלא נשכח את הפרוייקטים הרבים שצצים בעיר בעזרתו של שמעון לנקרי וצוותו בעיריה. אם כל הכבוד שאני רוחש לידידי משה דוידוביץ במידה ושמעון לנקרי ימשיך לתפקד בצורה שתניח את דעתי אתן לו את תמיכתי . כמו שכתבו כאן החברים אשמח לראות את חברי אלברט לוי באותה כוורת מאחר והבחור הוא "בולדוזר " בלתי נלאה , איש נוסף שהייתי רוצה לראות באותה כוורת הוא אליעזר גרינברג מזכיר מפלגת העבודה בעכו שהוא גם "בולדוזר" אמיתי (והוא במקרה גם אח שלי ). צוות כזה הוא צוות מנצח. מיייתן ונדע ימים יפים יותר.
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|
|