|
האמת התלבטתי באם לכתוב בפורום זה בנושא זה
או לחכות לפתיחת פורום עסקים בקהילה
בנתיים אכתוב פה ותמיד אפשר להעביר ....
אז...הערב יצאתי עם בתי החמודה ניב לאכול במסעדה חדשה שנפתחה בעכו....ואיפה תתפלאו במקום לא שגרתי בעכו לגבי מיקום קפה בר מסעדה האמת נכנסתי בלי ציפיות מוקדמות ל"פיצה בזל" הממוקמת בשיכוני המזרח במיקום של בית שדליץ לשעבר
נכנסתי ו....נדהמתי "האם אני חולם" "האם אני באמת בעכו ...בשיכונים" עברו המחשבות בראשי
המקום מרווח מעוצב בטוב טעם עם שני מפלסים במפלס הימני שולחנות מסעדה רגילים ובמפלס האחר כסאות בר מוגבהים...בשני המפלסים מוצבים על הקירות מסכי פלזמה ווידיו ענקיים עם מיטב הקליפים של ה-MTV וערוץ 24 במבט ראשון ,המקום הזכיר לי את מסעדות הקריון או האחרות שבנהריה ו..אולי גם את ה"מרפסת" שברחוב בן עמי בימיה הטובים..(ישראל זוכר)
המראה מבחוץ מעט מטעה ולא מזמין במיוחד לטעמי למרות שגם בחוץ היו פזורים כסאות ושולחנות רבים
הדבר החשוב ביותר בכל הסיפור הארוךךךךךךךך שמסביב לשולחנות ישבו חברה עכואיים משלנו והרבה
את המקום מנהלים ביד רמה שני צעירים דינמיים (עם קבלות) שהספיקו לעשות חייל בתקופה האחרונה
נמרוד פינטו וניסים בניסטי נמרוד אולי מוכר לכם ממסעדת רם ומניהול המסעדה הבשרית והקפיטריה החלבית אותה מנהל במכללת הגליל המערבי (ערן אתה אוכל שם ???)
מאחל להם הרבה הצלחה
_________________ גבריאל גרסייה : "החיים אינם מה שחיית, אלא מה שאתה זוכר והאופן שאתה זוכר אותם כדי לספרם".
|
|