הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18873 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
אוהד שגב, מנכ"ל עיריית עכו : " אני בטוח כי בעתיד, נראה מיזמים משותפים המתקיימים בעכו בשיתוף הצוותים של המרכז הרפואי לגליל".
בכירי עיריית עכו ביקרו במרכז הרפואי לגליל הביקור החל בישיבת מטה מול מטה של הנהלות שני הגופים שכללה מצגות, סיור מקיף במרכז הרפואי המתפתח ובסיום המפגש התקיים דיון מעמיק על שיתופי פעולה בעתיד
הנהלת המרכז הרפואי לגליל אירחה בשבוע שעבר את ההנהלה הבכירה של עיריית עכו בראשות מנכ"ל העירייה, אוהד שגב ונציגי האגפים, המחלקות והחברה הכלכלית. את האירוע אירגנה עמותת ידידי המרכז הרפואי.
את המרכז הרפואי יצגו באירוע ד"ר צבי שלג וד"ר דב בכר עוזרי מנהל המרכז הרפואי, רותי יפרח המנהלת האדמיניסטרטיבית, מנהלי אגפים ומחלקות במרכז ומנכ"ל עמותת הידידים אמיר ירחי.
ד"ר צבי שלג, עוזר מנהל המרכז הרפואי: "תושבי העיר עכו מגיעים אל המרכז הרפואי במהלך כל ימות השנה הן לקבלת טיפול רפואי וביקור במרפאות החוץ והן לבקר קרובי משפחה וחברים מאושפזים. אני מברך על המפגש שצפוי ליצור שיתופי פעולה רבים למען הקהילה שלנו. העיר עכו עברה ועוברת שינויים רבים והיא מהווה דוגמה לקידום נושאים מרכזיים בחיינו כמו: חינוך, רווחה, בריאות, איכות סביבה ועוד. אין לי ספק, שבסיוע עמותת הידידים ניצור אירועים במסגרת הקהילה בעכו כחלק מהתפיסה של הנהלת המרכז הרפואי, שלצד מתן טיפול רפואי מקצועי ואנושי ישנה אפשרות ממשית לפעילות הסברה בקרב תושבי האזור בין השאר בירידי בריאות ובהרצאות של צוות המרכז הרפואי בבתי ספר ובפני ארגונים ומוסדות שונים".
אוהד שגב, מנכ"ל העירייה: "הקשר בין העיר עכו למרכז הרפואי נפרס על פני עשרות שנים. ראש העיר שמעון לנקרי ומנהל המרכז הרפואי ד"ר מסעד ברהום שמו לנגד עיניהם מטרה משותפת והיא קידום הקשרים בין שני הגופים למען התושבים. המפגש של הבכירים משני הארגונים צפוי ליצור כבר בקרוב שיתופי פעולה מרכזיים, שניתן יהיה לחוש בשטח. יש לנו מכנה משותף מרכזי: העיר עכו והמרכז הרפואי נמצאים כבר מספר שנים בהליך פיתוח ושדרוג תשתיות ואני בטוח כי בעתיד, נראה מיזמים משותפים המתקיימים בעכו בשיתוף הצוותים של המרכז הרפואי לגליל".