הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18873 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
האבא יגאל סויסה בפוסט : "בבקשה בן אהוב, אל תלך, חזור אלינו . " _ זעזוע וכאב גדול עובר על העיר שלנו , אחרי ההלוויה שהייתה הלילה לבן סויסה ז"ל , האבא יגאל סויסה כתב פוסט עם כאב ענק שמסביר את הכל : _ _ " בן אהוב שלי, בן אהוב על כולם, העבר עיניך סביב וראה, בן, את האנשים שנקבצו ובאו לכאן מכל קצוות הארץ. המון אנשים: משפחה וחברים, חברי ילדות, וכולם באו לכבודך, בן יקר ואהוב. רק לכבודך.
בן למרות שאני ואמא לא היינו יחד אבל בשבילי תמיד היית הבן הכי יקר לי גאווה שלי חיים שלי תמיד השגחתי עליך מלמעלה איפה אתה ומה אתה עושה ואיך יהיה בצבא ובצבא היית חייל מצטיין בחטיבת כפיר כלוחם וכחובש ,בן סיימת את הצבא התחלת לעבוד באבטח וכלוחם אמיתי וכשאספת כמה שקלים רצית לעשות את הטיול של החיים טיול להודו כמו כולם
קנית ציוד ויצאת למסע לבד בארץ זרה מכוון שהיית לוחם אמיתי וחובש אמיתי לא דאגתי שלא תעבור זאת בקלות ורצית כל כך את המסע שישנה לך את החיים מסע להודו הוא מסע לא קל לבני הנוער מאז שחזרת עשינו הכל אני אמא וסבא עמרם וחברים לעזור לך לצאת מהנחיתה מהודו לאחר שחזרת שלחת לי הודעה ב3 בבוקר אבא תעזור לי משפט שלא שמעתי ממך שנים אבא אני במצוקה
צעקת וזעקת לעזרה והגעתי מיד והתחלנו להבין את גודל הבעיה בן טיפלנו בך בדרכים רפואיות ועשינו כל מה שהכי אפשר לטפל בך בן חג השבועות הוא חג מתן תורה ובשבילי אתה התורה שלי בן איך נוכל עוד לחייך בלעדיך הרי אתה בשבילנו מלך העולם אהבת כדורגל את ברצלונה והיום כל משחק יזכיר אותך בן אהוב שלי בן קשה לדבר אילך בזמן עבר אבל לך תשכב על משכבך בן יקר שלי ותיהיה מליץ יושר על כל המשפחה תחסר לנו מאוד מאוד בן יקר שלי. . ולא אדע מה עוד אעשה להשיבך "