אוקיי,אני אגיב. הילה,סלחי לי קודם כל,אבל לדעתי את טיפה חצופה,אין לך שום זכות לבוא ולבקר שום גוף שעובד במתנ"ס,עצם זה שכמו שאמרת את כבר לא חלק מזה.ועצם זה שלדעתי וויתרת,או לדברך את מקדישה את השנה הזו לעצמך,זו זכותך המלאה,אבל יש גם דרך לעשות את זה,ובטח שלא לבוא ולבקר את הדברים שנעשים,ואם את אומרת שהמועצה לא עשתה שנה שעברה מספיק,אז נראה לי שלא היית בעכו בערך...אממ שנה! ואני אפרט(ואני לא אכלול את אביב גפן):דגל פקקים, עיתון הנוער - "גזוז",יום חילופי שילטון,פסטיבל הפי אנד,מסיבות לשביתה,מועדון תרבות כמובן,וזה רק הדברים הגדולים הילה,אזס אי אפשר להגיד שלא עשינו כלום,או לא עשינו מספיק,כי זו השנה שהמועצה הוציאה בה הכי הרבה פרוייקטים לדעתי אי פעם! חוץ מזה,אני אתמקד טיפה בך ובמועצה,לעזוב זה בסדר,שוב,זו זכותך,אבל לדעתי צריכה להיות דרך,ואני אהיה יותר ספציפי,אי אפשר להגיד שבשנה האחרונה שהיית במועצה תיפקדת כמו שצריך, לא הגעת לישיבות באופן סדיר,לא התעדכנת,לא דיברת ולא כלום,אז אל תגידי שגם כשאת עושה לא מעריכים,כי היו לך המון ימים טובים ויפים במועצה שהעריכו,ואני עדיין מעריך. עזבת את המועצה בלי להגיד שום דבר,לא באת ודיברת איתי,וגם כשאני דיברתי איתך אז לא אמרת כלום,אז אני מבקש,אל תעבירי ביקורת,זה יכול להישמע רע.
_________________ דן מיוסט
יו"ר מועצת הנוער העירונית עכו
"הנוער של עכו הוא לא רק העתיד,הוא גם ההווה!"
|