היי שי הצעיר והדינמי זה בסדר גמור שאתה מעורב שחשוב לך לעלות נושאים אופוזיציוניים בכל פעם בעיר , לפחות כך יש עניין בעכו, ועוד יותר טוב שאתה עושה את זה כאן בשמך המלא עם בכבוד לאנשים . הנה אנחנו מתקרבים בין העמדות שלנו , כאשר מדברים ללא סיסמאות את האמת . עכשיו בפעם הראשונה , אתה אומר עכשיו שיש לנו חוף יפה ומדהים , זאת אמירה חדשה שלך וכל הכבוד , לכן אתה לא מאלה שמציירים את החוף שלנו כשחור . עכשיו מובן וזה מה שאני משדר כל הזמן לאיזון הדברים כאן .
אין מחלוקת בנינו שהים בעכו מזוהם לפעמים מנחל נעמן , כתוצאה מזיהום מפעלי מילואות ועוד בדרום עכו . [b]אני תמיד הבנתי את המצב עוד לפני מספר שנים ואני תמיד אמרתי שלעכו צריך מפעל לטיהור שפכים . לא רק אמרתי , גם עשיתי כאשר הייתי חבר הנהלת העיר , הייתי בין החברים יחד עם ראש העיר , שדחפו את התוכנית והשיגו עשרות מיליוני שקלים למפעל שנמצא בהקמה ועכשיו ראש העיר לנקרי מזרז את סיום הקמתו כי גם הוא מבין שזה חשוב לעיר שלנו . עכשיו במצב הביניים , עד סיום בניית המפעל , אותו משרד הבריאות , הוא זה שנותן אישור לרחצה בחוף ארגמן . משרד הבריאות הוא זה שבודק בצורה מקצועית ומאשר או אוסר את הרחצה . ביום שלישי האחרון משרד הבריאות אישר את הרחצה מחדש , אך אתה פרסמת בידיעות עכו על החוף שלנו , ואני פרסמתי כאן את המצב כפי שהוא . עכשיו יש איזון וכולם מבינים את המצב ונפעל ביחד בהתאם למה שאומרים במשרד הבריאות .[/b]