חברים יקרים : צביקה , יוסי , עזרא , ערן ואחרים מכובדים ...!
המפה לנגד עיננו , ותרשו לי , אני אמנם גר שם, אך מתוקף היותי יועץ פעיל לעניינים השוטפים המתנהלים בעיר ( אל תחששו : זה ללא שכר ) ומתוקף היותי פעיל בנושא מרכז השלום בעיר , אני נפגש , קורא ובעצם חי את העיר , אני פעם בשבוע בעיר עכו , אני ניזון מהאינציקלופדיה של עכונט ולפעמים אפילו מגיב ויותר מכך בחודש הבא תהייה לי ( אני מקווה ) דירה קטנה בעכו משלי .
חברים נכבדים כולנו ערים ורוטטים לפני הבחירות ...חשוב להבין מה יהיה לאחר הבחירות הכוונה לא מי ייבחר הכוונה מה אנחנו כולנו מה אנחנו עושים בכדי לחלץ ולסובב את הגלגל שכבר קיבל תנופה בכדי שלא יעצור ...
אני מציע והצעתי זאת כאן על גבי עכונט ומשום מה לא קפצו על העגלה ( לא יודע להסביר זאת ...) להירתם ולהקים את המועצה המשפיעה המועצה שמחוץ לכותלי בית העירייה " מועצת העיר " " פורום בונה עכו "
קדימה באותה נשימה ובאותה תנופה להקים את ה " פורום בונה עכו " נרשום שמות , מקצועות , נפגש נבחר , נרשום עמותה ונפעל למען עכו ... זה הזמן ....! נסייע בגדול גם לעירייה וגם לתושבי העיר.
אשמח לתגובות ... יש כאן אנשים עם רצון , ברק בעיניים וחזון
פורום בונה עכו זה הפורום שייתן את הכוח המשמעותי , הערכי והאמיתי להמשיך את התנופה ...
_________________ שלום פעיל ומשגשג בינינו לבין עצמינו בינינו לבין שכנינו - בארץ ובעולם בינינו לבין המקום - סביבתנו
|