חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 00:19

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פתיחת הפסטיבל במבט קצת אחר...
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2005, 12:57 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

קודם כל - הפקה מושקעת וטובה נמדדת בדברים קטנים וגם אילו כוסו בטקס הפתיחה. אין ספק - מופע פתיחה מושקע - וראוי לפסטיבל ארצי - ששואף להפוך לבינלאומי.
מעבר לזה לא נדבר על איך מגיעים למופע הזה (או איך מקבלים הזמנה)
לא נדבר על זה שראש העיר הוא איש הליכוד אבל במופע הייתה נוכחות בולטת דווקא של מפלגת העבודה (בכיכובם של שני שרים ) חברי הליכוד בעכו בלטו בחסרונם.
לא נדבר על הציטוט "עכו עיר הדו קיום" כאשר אלימות ופשע לאומני קורים מידי יום ברחובותינו .
לא נדבר גם על ריטה שנתנה מופע מדהים - אבל הפכה את עלות טקס הפתיחה לדומה לשל אירועי הקיץ העירוניים .
נדבר על מי שגנבה את ההצגה מכולם - על חיילת עכואית - שראתה את ריטה לפני המופע והוכיחה לנו כשהוזמנה לשיר עם ריטה - שאפשר עם כוחות משלנו להפיק מופע ברמה לא רעה בכלל . על קולות אורט - ותלמידי אורט ע"ש חילמי שהראו שיש בעכו יסוד חזק משלה .
פסטיבל עכו - הוא דבר מבורך - אך מה יוצא לנו אחריו - זאת השאלה...
מה קורה יום אחרי סוכות?...

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לערן היקר ...
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2005, 13:31 
עכונט כדרך חיים

ידידי היקר ערן ...

פסטיבל לתאטרון אחר בעכו ... הוא אחד מסמליה המסחריים של עכו ...
בזכות מפעל מבורך זה .. השם עכו נישא בפי רבים ...

דווקא עכשיו ששיווקה של עכו חשוב יותר מתמיד ... לפסטיבל בעכו משמעות עליונה ומבורכת ...

הייתי מוסיף להודעתך ברכות חמות להוגי הרעיון המוצלח ( ההצלחה שלו הזמינה ... פסטיבלים אחרים ... לא מעט כמו יחיעם .. תפן .. מעלות ...
חיפה ועוד .... ) אשר משמש מודל לחיכוי ....

תמיד האמנתי שהצלחות מושכות ...
ואותי ברמה האישיית מושכות ומחממות את הלב ... ההצלחות העכואיות ..
כמו פסטיבל לתאטרון אחר בעכו ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: שיווק עכו
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2005, 21:26 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

איציק היקר
עם עכו תיבסס על שיווקה בימי הפסטיבל אז באמת שחבל על המאמצים והזמן שעולה כסף.
להצגות מגיעים הרבה עכואים ואני אגיד לך איך
או בהצגות טרום מתי מעט מגיעים
או עם כרטיסי הזמנות (חינם)
או עם מכירים שומרים שיכניסו זו האמת לאמיתה.
רובם של באי הפסטיבל לא מעכו והם אינם בכלל חושבים על עכו כעיר תרבות כי עם מקום שיש שם תרבות שמכסה להם באג'נדה השנתית שלהם כי לאחר הצגה שניים בעכו הם מדלגים לפסטיבל ביחיעם ולפסטיבל בחיפה ויש להם את כייף הנסיעה והחוויה ללא מחשבות לעבור לגור בעכו בגלל הפסטיבל .
וכך רובם ככולם ואני באחריות אומר זאת והכי הכי מצחיק אותי שממש מספר אנשים מנפחים את החזה בהרבה אויר כאילו הם משווקים את העיר כעיר תרבותית ומה שהיא לא. אמר נכון בערב הפתיחה ד"ר שמריהו בירן שאת עכו זוכרים שוחרי התרבות אחת לשנה וזה לא מספיק וזה נכון .
עכשו לעצם הגעתם של האורחים מחוץ לעיר .האם אתה יודע את מי הם מפרנסים?
מי הכי מרוויח ישירות מעצם הגעתם?.
לכן כל הפסטיבל הזה הוא בלון שעולה כסף רב שמתנפח אחת לשנה למשך שבוע מוציא אויר ונרדם למשך שנה . זה כל הפסטיבל על רגל אחת .
ואוסיף ואומר מההיגיון הצגה שהצליחה בפסטיבל צריכה לרוץ ולהמשיך לעלות למען ימשיכו לצפות בה נכון ? אז למה רק על הבמות שבאיזור המרכז? כי שם התרבות הקבועה ולא הזמנית כמו עכו.

ערן שכטר ידידי היקר נושא ההזמנות למופע הפתיחה האמן לי שלדעתי יש מחדל סוחף מזה מספר שנים . ראיתי את הבאים חיפשתי קשר לעכו, קשר לפסטיבל, וואלה הכל מקרי החבר של מישהו עובד בעיריה בקרבת משרד ראש העיר אירגן לו להגיע וכו' וכו' יעני מאפיה(בלשון צבאית) אחת גדולה בנושא זה . כאב לי כל כך שרציתי לראות יותר עכואים מאורחי חוץ ולא כך היה לפי הערכתי 2/3 היו מחוץ לעכו. איך הם השיגו כרטיסים צריך לשאול ישירות את ראש העיר שמעון לנקרי.
אומנם שמעון היה המפיק בפועל של ערב הפתיחה אבל הוא שכח שהכסף שייך לאזרחי עכו ולא לכאלה מלקקי פנכה.
די אני מרוגז מאוד על הקטע הזה ועל עוד קטעים דומים .
בקיצור הכל שושו
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: אכן כך
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2005, 23:02 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

נושא ההזמנות הינו ביזיון
רק מי שקרוב לצלחת מקבל כרטיסים - נוצר מצב שתושבי חוץ זוכים להיכנס ואילו תושבי עכו זוכים ליחס מבזה
יומיים לפני טקס הפתיחה הגעתי לעירייה ורציתי לראות לאיזה יחס אזכה.
הגב' שאחראית על ההזמנות (ליזו אוחיון) ממש לעגה לי ואף גערה בי באופן מופגן על שאני מגיעה יומיים לפני טקס הפתיחה (כאילו שאם הייתי מגיעה מבעוד מועד כן הייתי מקבלת כרטיסים - אשרי המאמין).
כשאמרתי לה שחבל שצריכים להפעיל קומבינות כדי לזכות בכרטיס המיוחל - היא הפסיקה את דבריי - אני מבינה שהייתי צריכה ללקק ולהתרפס בפניה ולא להטיח בה דברי אמת.
בקיצור - אשמח מאוד אם הדבר יטופל וגם לתושבי עכו הפחות מכובדים יינתו כרטיסים - אחרי הכל," איזהו המכובד? המכבד את הבריות"

סיון

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: סיון
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2005, 23:28 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני מניח שראית אותי יושב על הכסא בשורה האחרונה כשהיית עם בני
האמיני סיון שהעיפותי הנפשית היתה גדולה יותר מעייפותי הפיזית.
אכן מי שמקורב ואולי בדרגה השניה השלישית והרביעית הגיעו .
ומה שהכי קשה היה לי לראות עשרות מאזרחי עכו לא מורשים להכנס למיתחם בי"ס קציני ים .

מתפלל לשמים ושואל מתי ילמדו שם בעיריה שלא רק מקורבים יהיו בחגיגות .

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: עזרא אני פשוט מסכים איתך...
הודעהפורסם: 21 אוקטובר 2005, 12:03 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

התירוץ של אנשי ראש העיר - לנושא ההזמנות גם הקודמים חילקו הזמנות בצורה דומה. (נשמה לי או שהבטיחו לנו שחר חדש לעכו - לפני שנתיים? אז איפה החידוש?)
אתה כמו כל הגולשים בוודאי יודעים כי באירוח הרבה דברים נאמרים בשיחות 0בין המנחים לאורח.
כמארח הקבוע אני יכול להגיד לך , שבאירוח האחרון הדברים היו חזקים יותר.
אני עצמי המום וכועס על משהו אחר . בשל תפקידי באגודת הסטודנטים אני לא יכול לפרסם דברים מסויימים כאן - אבל שלא על גבי האתר אני מבטיח לך שתשמע דברים שיגרמו לך הלם. (או לפחות לי גרמו) .

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 21 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה