|
יוסי, נירה ממש הוציאה את המילים מפי-לא מצאתי את ה"פרטי" מתחת לשמך. היכן הוא? חיפשתי אותו גם מתחת לשם שלי, ולא מצאתי. נירה, איזה קטע מדהים...לא הייתי מעלה על דעתי שאלישבע הייתה בעבר שכנתך. את רחוב אנילביץ' אני מכירה. אם אני לא טועה רונית בוסקילה גרה שם, משפחה מרובת בנות. אין ספק שאלישבע מיוחדת מאוד. עיניה קורנות אור וכולה נועם. היא מרכזת את מגמת ערבית בבית ספרנו ביד רמה, וממוצע הבגרויות אצלה נושק למאה. בערב הפתוח שהיה לנו להכרות עם המגמות השונות, היית צריכה לראות את חדר ערבית, מאובזר בטוב טעם: שטיחים, תמונות, מפות רקומות, כרזות בערבית (הזכירו לי את תקופת שירותי הצבאי ב"דובדבן") ואיזו קבלת פנים, היא כיבדה אותנו בקפה, בתה ובמיני מתוקים. התלמידים שם אמרו שהלימודים נעשים באווירה משפחתית, ולא אחת הם לומדים בביתה של אלישבע וזוכים ליחס אישי. אני בטוחה, בטוחה שגם היא תחגוג אם תדע שאת מתעתדת להגיע לאזורנו באוגוסט, וכן, אני מאוד, מאוד אשמח אם תצטרפי אלינו-את תוסיפי לאוירה המיוחדת שם, ואני אומרת זאת ברצינות. מחרתיים, ביום ג', נצא לטיול שנתי לרמת הגולן. אני מקווה לראות את אלישבע עוד לפני הטיול, וחייבת להכניס אותה לאתר. היא בטח לא תאמין...... הזכרת לי את התקופה הזו שגם לי לא היה נעים להודות בכך שאני תושבת עכו בגלל בית המשוגעים, "מזרעה", הייתי אז ילדונת בת 10 אולי, יוהו..איך זכרת את זה. ז'ובינו, גם אתה הזכרת לי תקופה מקסימה של סדנת היצירה בעיר העתיקה. אני זוכרת את העדלאידע עם בובות הענק כשהייתי בתנועת הנוער העובד והלומד. אם אני זוכרת נכון, פעם אפילו עזרנו בסדנה כזו. שמך מצלצל לי מוכר. ו.......עכשיו אתחיל לבדוק מבחנים. שבוע נפלא לכולם! Ravit
|
|