הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18873 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
aviv הנכבד , כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון ,
ראשית אני כתבתי והצגתי את העמדה שלכם בצורה הנאמנה ביותר וכתבתי את כל מה שאתם מרגישים בשכונה שלכם - ראה בתחילה את ההודעות הראשונות הראשונה .
אין לי מחלוקת אתך ואני מבין אותך , אך יש לי מחלוקת עם אדם שכותב מנהריה ומנסה מזה מספר ימים לצייר את עכו בצורה לא אמיתית כאילו יש כאן התנחלות בשטחים ולא מבין שיש 71% יהודים שחיים בבטחון , אתה יודע כעכואי ותיק כנהג מונית , שמכיר כל מקום בעיר שזה לא המצב . האים אתה כנהג מונית , אתה יודע על איזה שוד או רצח של נהג מונית בעכו בעכו אין דבר כזה , אך בערים אחרות זה קיים
אז למה לצייר את העיר שלנו בצורה לא נכונה , יש בעיות כמו אותם שכנים שלכם הערבים שלא מכבדים את השבת של השכנים שלהם ולי זה כואב , אני חושב שהם מתנהגים לא בסדר וללא התחשבות , אני מזמין את אותם שכנים ערבים מהבניין שלכם,שילמדו מהשכנים הערביים שלי , איך להתנהג בין שכנים
אני כתבתי כך
ציטוט: אני לא מבין את עמידר שפועל ללא רגישות כלפי הקהילות השונות בעכו .
[b]וזה המסר העיקרי שניסיתי להעביר לעמידר ולעירייה , ניסיתי להסביר שהם העבירו לבניין שלכם אנשים שלא מתאימים להיות שכנים שלכם , אנשים שלא מכבדים את השבת של השכנים שלהם , לא ראויים לגור בבניין שלכם , וזאת הנקודה העיקרית לדעתי . לי לא מפריע שתפגשו את ראש העיר ולכל שכונה יש את הבעיות שלה , נשמח לדעת מה היה . הרגישות שלי לניפוח העניין נובעת מכך שזאת תקופה קריטית כי צריך להשלים את הנרשמים לשכונת אנשי הקבע וכל ניפוח עניין האלימות פוגע בניין חשוב זה לעכו [/b]