|
הפוליטיקה בסניף הליכוד בעכו - תופרים חליפות חדשות וכנראה מוקם מאוד
בהודעה שהוציאה לתקשורת , הקבוצה החדשה של ישראל בן עזרא : הקבוצה התכנסה במוצ"ש , בסניף "הליכוד" בעכו, לבחירות פנימיות.
ונבחרו לדעת הקבוצה :
רומן באזוב – יו"ר הסניף אלי סיטבון – מזכיר הסניף מאיר אוחיון - גזבר ליליאה ולדיקו – מייצגת העולים חגי לוזון – נציג הצעירים איאד פארג' – נציג המיעוטים אלעד אסבן - יו"ר המועצה – בידיעה שיתכן ויוותר על התפקיד, במידה ויהיה חיבור עם קבוצה אחרת.
שאלתי את ישראל בן עזרא : ישראל, מדוע לא הגשת מועמדות?
תשובה: " אני פועל רבות, במגמה ליצירת מהפך ב"ליכוד" בעכו שלא הביא, לא כבוד ולא תועלת לעיר. על רקע העובדה שה"ליכוד" בשלטון כעת וככל שזה נראה, גם ימשיך להיות - יש חשיבות עצומה לכך שיהיה בעיר, סניף פעיל ומכובד. זה יגרום לרה"מ והשרים, להגיע לפה ולהשקיע יותר בעיר. תוך זמן קצר ביותר, הקמנו קבוצה חיובית וראויה מאד, מלאי אידיאולוגיה וערכים, שוחרי-עכו – צעירים וותיקים. אני עסוק, ללא הפוגה וכמעט ללא חופשות, בפעילות חשובה מאד לטובת עכו, במסגרת העירייה ואין זה נכון שאתפנה, בעת הזאת, לפעילות מסיבית במפלגה. אני מתכוון להיות פעיל, אך לעמוד בראש העשייה, היה מחייב אותי להתמסר רק למפלגה – כי אני לא יודע לעשות חצי-עבודה. יש לנו קבוצה מצויינת ואנחנו נעשה יחד, כל שצריך, לטובת העיר – במסגרת המפלגה."
מעניין מה דעתו של ערן שכטר וחבריו