לידיעת כל האוהדים שנשארו שפויים ולא מושפעים מהפוליטיקה אז אני יגיד כמה דברים אדון רפי היקר תפסיק להגיד לכל מי שלא חושב כמוך לשתוק ושהוא לא מבין כי אתה לא מבין לנקרי קנה אותך ואני לא יודע מה הוא הבטיח לך כי הרי כולם יודעים שכל מקורבי לנקרי קיבלו תפקידים בכירים בעיר ואתה קנית את אדון סמי אוזן שעד לפני ששמעון לנקרי היתהפך על ציון היה בצד של ציון (תסתכל קצת למטה בפורום יש שירשור שבו סמי היקר רושם תמיד אמרתי לציון ידעתי מנסים לשים לו מקלות בגלגלים) אז אדון סמי תקרא לי או לכל אחד אחר פה אוהדי כורסאות אוהדים של הזמנות אבל שכחת שאתה היית מחכה כמו מסכן מחוץ למגרשים ומקבל את ההזמנות שלך פתאום אתה מתיפייף
ולעוד נושא שמעוד מעצבן אותי זה שהעירייה אומרת שהיא בנתה את האיצטדיון אז מי שיבדוק את זה לעומק מי שבנתה את האיצטדיון זאת עמותת הפועל עכו עם 15 מיליון שקיבלה מהרכבת על הריסת האיצטדיון הישן והטוטו השקיע והקרן למתקנים בישראל אז בעוד כמה חודשים יש בחירות הפועל עכו עשתה מה שדרשו ממנה לציון יש את הזכות להיות חבר של ברשישת זה שאת אדון שמעון לנקרי זה לא מרצה זה כי הוא רצה לשים מישהו מטעמו אז לכל ה"אוהדים" בפורום לא נשארו אנשים הגיוניים אלא רק אנשים שמושפעים מרפי סולטן שמכתיב להם מה שמכתיבים לו
שבת של שלום