|
קריאה של Shlomi Gidali בפייסבוק אחרי חצות
שלום לראש העיר עכו,מר שמעון לנקרי,ליו"ר הפועל עכו מר יהודה ברשישת, אני רוצה לפנות אליכם ממקום שאני מרגיש,ופונה ללב שלכם. אני כמו כל תושב בעיר הנפלאה שלי,חש בימים האחרונים אי נוחות,ניזון מאתר זה או אחר,מכתב ספורט,משחקנים בקבוצה,ומאנשים שסובבים אותי. התחושות הן קשות מאוד. אני גר בעכו למעלה מ-30 שנה,אני עובד בת"א כבר קרוב ל-6 שנים,אני לא מחליף את מגוריי,אני אוהב את עכו. אני חש כשגריר העיר שאני נמצא במרכז,מגונן,שמח,לפעמים קצת עצוב..
יש לנו בעיר הרבה דברים טובים,עיר עם אלפי שנות היסטוריה מאחורינו,חוף ים מהיפים בארץ,ועוד רבים אתרים ומקומות יפים,אך מעל הכל,וזה ידוע לעוד מילוני אנשים ברחבי הגלובוס,יש דבר אחד שמאחד בין יהודי לערבי,בין נוצרי למוסלמי,וזהו הכדורגל,במקרה שלי,זה הפועל עכו.
אני אוהד את הקבוצה מגיל 5,אבא שלי לקח אותי למשחקים,החדיר בי את החיידק הזה,ואני מאמין שב"ה שאקים משפחה בישראל,גם ילדיי יספגו ממני את האהבה לקבוצת הפועל עכו! בימים האחרונים,אני חש ומרגיש שלי לא יהיה מה לספר,המועדון שאני כל כך אוהב עומד להיעלם מן המפה עקב מחלוקות בין היו"ר לבין העירייה,עקב תקשורת לקוייה,הפרטים ידועים לכולם,אין צורך לחזור עליהם שוב,אני פונה אליכם לקודקודים שמנהלים את העיר,אנא אל תהרסו את הדבר הזה שנקרא הפועל עכו,מחר זהו עוד יום היסטורי לבעיר,לקבוצה ולנו האוהדים. עברנו שנה קשה,כל עונה מבחינתנו היא קשה,הרבה אנשים היו רוצים לראות שבסוף הקבוצה תתפרק..
אמנם זה רק כדורגל,אנשים יעידו,והעיר עכו תמשיך לשרוד עוד אלפי שנים,אך הדבק שמחבר בין כולנו,תושבי העיר,מהאיש העשיר לקבצן ברחוב,זה מועדון קטן,עם היסטוריה גדולה,אל תפרקו לנו את האהבה,אל תאכזבו אותנו,שימו את המחלוקת בצד,ובואו יחד נתקדם ונצליח,אני מאמין שכולם רוצים לפעול למען החוק.
החוק הוא מעל הכל ואין עליו ויכוח,אני שוב מבקש בכל לשון של בקשה,ואני מאמין שמאחוריי עוד רבים וטובים מבניה של העיר,וגם מכל חובב כדורגל באשר הוא,אנא מר שמעון לנקרי,ויו"ר הפועל עכו,אל תקחו לנו את האהבה!!!