חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 22:59

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אסור לפרק את הפועל עכו
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 15:54 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

ראשית התמונה בטעינה
תמונה

הקבוצה, הצליחה להגיע לליגת העל ולהישאר בה, כנגד כל הסיכויים והתחזיות - גם כשלא היה אצטדיון והמגרש הביתי היה בנצרת, עם תקציב אפסי (שדומה לערכו של שחקן אחד במועדון גדול של קבוצה – באותה הליגה).
בתחילה אמרו שזה היה רק מזל של מתחילים, אך הינה, שנה אחר שנה שרדנו, למרות הקשיים ואף ההפרעות.הקבוצה, נאבקה והצליחה, אך מי שעלול לגרום לנפילתה – זה דווקא עיריית עכו.

לא נראה שאצל בכירים בעירייה יש אכפתיות, אהבה לקבוצה או כבוד לציבור וצרכיו.הם מרגישים מאויימים ומוצלים ולא מרגישים בנוח, ליד מי שמצליח ונחוש.גם במקרה של הפועל עכו שנוהלה ביד רמה ובהצלחה.

נראה לי שזה גיבוב של תירוצים. הם שמו להם למטרה, לסלק את האיש האחרון שאינו "יס-מן" שאף מצליח למרבה סלידתם.
הם כל כך להוטים לסילוקו, עד כי אינם ערים ומתחשבים באסון הספורטיבי ותדמיתי שייגרם בעקבות נפילת הקבוצה. הם מסתתרים מאחורי היועצ"מ – שלא בפעם הראשונה. איפה הם היו כל השנים?
כעת שמולאה דרישתם, לביטול תפקידיו של היו"ר היוצא, עדיין ממשיכים שהרי האמת היא שזה כבר עניין אישי.ומה עם קבוצות הנוער? זו לא רק פגיעה קטלנית בקבוצה הבוגרת, אלא גם בקבוצות הצעירות ובעתידם של שחקנים צעירים? ובאופק הכדורגל?

מדובר, לא רק בפגיעה קטלנית בקבוצה, אך גם באלפי האוהדים שביניהם מבוגרים ואף ילדים קטנטנים – שראו בכך, מלבד אהדה והזדהות עם הקבוצה - גם בילוי עיקרי שכל כך חשוב לתושבי העיר.

אני, אחד האוהדים שנסע למשחקים בבאר-שבע ואשדוד, חדור אהבה לקבוצה עם "גאוות יחידה". רה"ע הכריז שהוא אוהד מס' 1 וכיום מה הוא?
איני מעלה בעייה זו או אחרת, כי הגשתי מועמדות לראשות העיר – אלא להיפך.אני מגיש מועמדות לראשות העיר, בגלל הבעיות הקשות והפגיעות בעיר.

לסיום, אני מקווה שההנהגה תתפקח ותעביר התקציב במיידי ללא שהוי ותירוצים,כדי להציל את מה שנשאר. אם לא מתוך אהבת הקבוצה, האוהדים ורצון הציבור, אז לפחות מהבחינה הטקטית בגלל הבחירות.
מבחינתי, העיקר שהקבוצה תישאר!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: אסור לפרק את הפועל עכו
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 19:03 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

הכל טוב ויפה מר בן עזרא,ומה אתה אומר על זה שהעמותה קיבלה 2 מיליון שקל הלוואה מהעירייה באמצע השנה?מה כספי הציבור הם הפקר,מי נותן דין וחשבון על כל מה שקורה שם?
אני בטוח שכמועמד לראשות העיר אין לך תשובה,,,,

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 21:58 

איני יודע מי אתה ואת מי אתה מייצג. האם אתה מדבר מתוך ידיעה או אי ידיעה.
האם אתה נטול אינטרס ושיקול-זר, אם לאו.
מהמכות הנורמטיביות אצלנו, הן: חוסר שקיפות, חוסר תום-לב וחוסר ניקיון כפיים.
אם אתה תמים וישר דרך, תזדהה ואם לא, ממילא ברור שיש לך מה להסתיר.
באשר ל-2 מיליון ₪ - אתה מדבר על הלוואה ואני שומע שמדובר בחיובים כגון; חיוב מפתיע על שימוש במגרש, ארנונה וכו' – ולא הלוואה!
התחייבויות, כשנעשות ביושר ותום-לב, נעשות בהסכמה, בשקיפות ומראש, תוך ניסוח הסכמים המקובלים על 2 הצדדים – ולא שליפת חובות חד-צדדיים במפתיע.
עצם הדילוגים מתירוץ לתירוץ, לא רק שמעידים על חוסר תום-לב, אלא אף על טמטום, בעיקר כשמדובר בנזק כה חריף לקבוצה הבוגרת, לקבוצות הצעירות, לאוהדים ולעיר – וכל
זה עוד סמוך לבחירות.
אם היה באמת רצון, אפשר היה למצוא פתרון. אך אצלנו, מסתבר שסדרי העדיפויות מעוותים, רצון ותום-לב – יוק!
הזמן יעשה את שלו והמזיקים יינזקו, אך בינתיים כולנו נשלם.
אגב, מה התועלת בהשקעה של כ-600 אש"ח, בקבוצת הכדור-עף של מטה אשר שאיש מתושבי עכו לא נהנה מכך ואיש לא הולך למשחקים?.....
ואם מדברים על הגינות, אז למה אין שוויוניות בשכירות לשימוש במגרש לכל הקבוצות?.....

לסיום דן דן – לי לא מטיפים מוסר בעניין אינטרס וכסף ציבורי!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 22:11 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

רפי סולטן מתפוצץ מרוב אושר עכשיו!
זו התוצאה שייחלת לה .. השתמשו בך ועכשיו לא תקבל תפקיד

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מאי 2013, 22:48 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אדון בן עזרא אני לא תמים אבל אני ישר דרך,מה שאתה כמתמודד לראשות העיר לא עושה,מאחר ואתה תופס צד,,,
ולידיעתך מאחר ואני מאשים פה,גם את העירייה המחורבנת, וגם את העמותה המחורבנת,אני מבקש מהם שינסו שוב לשבת וליגמור כבר עם הנושא הזה ושיתנו לנו ליהנות מכדורגל בשבתות,ששתי הצדדים יפסיקו עם המשחקים ,ושיגיעו להבנות,ובמקום שברששת יבוא עם עזרא ,שיבוא עם עו"ד להיתדיין על הנושא, לא כמו בשכונה, אלה בצורה משפטית גרידא,ויש להם עוד חודש,לא צריך לצאת בהחרזות ןלהיתלהם בתקשורת שסוגרים את הקבוצה,כי ביננו ,הרבה לא מאמינים להם וטןענים שזה ספין להלחיץ את העירייה,

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מאי 2013, 09:21 

דן דן, לא ברור לי למה אתה מתכוון באומרך: "מה שאתה כמתמודד לראשות העיר לא עושה..."

אני אכן נוקט עמדה באופן חד, ברור ונחוש, לטובת עכו והציונות, מתוך שאני יודע את
מצבה האמיתי של עכו - מאחורי מסך התעמולה.
באשר לפועל עכו:
מי שצריך להפגין דוגמא, בגרות ואחריות, מעל כולם - זו הנהגת העיר. במקום זאת שלא בפעם
הראשונה, מוכנים "לשפוך את התינוק עם המים" בשיוויון נפש, בשל משחקי אגו נמוכים,
תוך הסתתרות מאחורי תירוצים והיועצ"מ.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה