ציטוט:
במשך 2000 שנות גלות, סיגלנו לעצמנו הרגלים של התרפסות וביטול עצמי – כאילו וזו הדרך להישרדות. האמת - היא הפוכה:
כבוד צריך להיות הדדי וחוק צריך להיות אחיד לכולם ולא סטנדרטים כפולים.
היעלה על הדעת שמישהו יניף דגל ישראל בארצות ערב?
אך כאן, מניפים דגל פלסטין בעירנו ויורקים על חיילינו ועל דגלנו. אז מי כאן הגזען ומי כאן תבוסתן? אנחנו, בחולשתנו וצביעותינו, מסבכים את המצב. לא מכבדים אותנו, כי אנו לא שומרים על כבודנו.
ובאשר לבי"ס יסודי ערבי נוסף, במרכז העיר. כל מי שאינו מתנגד לכך, הוא צבוע ולא גר ליד בי"ס. צריך להיות ישר, הוגן ונחוש ולדבר דוגרי – ואז יכבדו אותנו.
תשאלו את הסוחרים הערבים במרכז העיר, כמה הם סובלים בזמן יציאת התלמידים מביה"ס ותשאלו תושבים הגרים ליד בי"ס על חייהם הבלתי נסבלים שם. ב"בנין הנחש", כמעט כל האוכלוסייה היהודית עזבה - למרות שהמתחם איכותי וליד הים – בגלל ההטרדות המכוונות של התלמידים.
בניית בי"ס ערבי נוסף, היא איוולת הנובעת מחולשה ופוגעת בתושבים היהודים והערבים גם יחד. היום אמר לי תושב, מהבניין המדורג שגם ערבים אינם מתלהבים לגור, היכן שיש רוב ערבי, בעיקר אוכלוסיות במצוקה – שבאות מהכפרים.
הניסיון, מצד הפוליטיקאים הערבים וחלק מיהודונינו, להאשים כאילו מדובר בגזענות – היא הטעייה וניצול הגזענות כמנוף להשגת יתרונות וכדי להעמידנו במצב של התגוננות.
אני שמח לומר שעלי זה לא עובד!
אני יהודי גאה! אך לא יהודון! ומכבד את שמכבדני!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater