חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 00:42

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ח"כ אזולאי , אני לא מבין מדוע הילדים שלי אשמים שהם חרדים
הודעהפורסם: 17 יוני 2014, 11:23 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ח"כ דוד אזולאי : "אני תושב עכו משלם מיסים כחוק שירתי בצה"ל ואני לא מבין מדוע הילדים שלי אשמים ששלחתי אותם לחינוך החרדי מה פשעם?!"

מתוך הדיון בוועדה לביקורת המדינה :
*אזולאי: "אני תושב עכו משלם מיסים כחוק שירתי בצה"ל ואני לא מבין מדוע הילדים שלי אשמים ששלחתי אותם לחינוך החרדי מה פשעם?!"

* פירון :" רק תלמיד הלומד בחינוך הציבורי יזכה ליהנות מהתכנית" * חה"כ אזולאי יעתור לבג"ץ:"התוכנית אותה מציג השר פירון לא תעמוד במבחן בג"ץ"

בדיון שנערך אתמול (ג) בוועדה לביקורת המדינה באפליה בתכנית הקייטנות "בית הספר של החופש הגדול" של משרד החינוך. טען חה"כ דוד אזולאי (ש"ס) כי מדיניות משרד החינוך מעמיקה את הפערים בין אוכלוסיות שונות במערכת החינוך.
"אני תושב עכו משלם מיסים כחוק שירתי בצה"ל ואני לא מבין מדוע הילדים שלי אשמים ששלחתי אותם לחינוך החרדי מה פשעם?!" אמר אזולאי בדיון הסוער בו השתתפו חברי הכנסת משה גפני, אורי מקלב, ישראל אייכלר, וחנין זועבי.

" בהתאם להנחיה של משרד החינוך נוצר מצב בו גרים שני ילדים באותו בניין בעכו אחד יזכה לקייטנה והשני לא רק בגלל היותו חרדי רק בגלל שהוריו החליטו לשלוח אותו לחינוך כזה שאינו לפי השקפת עולמו של החינוך". אמר אזולאי.

דר' יצחק קדמן מנכ"ל המועצה הלאומית למען שלום הילד אמר לשר החינוך :"אני מבקש ממך לשנות לעת עתה את התקנה ולהכליל את החינוך החרדי בתוכנית החופש הגדול".
שר החינוך טען כי רק תלמיד הלומד בחינוך הציבורי יזכה ליהנות מהתכנית ואין בכוונתו לשנות את הדבר.
בתגובה הודיע חה"כ דוד אזולאי כי הוא יעתור לבג"ץ על מנת לשנות את העניין :"התוכנית אותה מציג השר פירון לא תעמוד במבחן בג"ץ" אמר חה"כ אזולאי

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה