מנכ"לי חברות ה-Superbrands ביקרו בעכו
ה-Superbrands ממשיכים את המסורת: לאחר שבשנה שעברה עלו המנכ"לים הבכירים לצפת לסיור בעיר ולדיון אסטרטגי עם ראש העיר, יצאו בסוף השבוע המנכ"לים לאירוע נוסף בגליל – והפעם בעכו.
חברי המועדון היוקרתי, מנכ"לים שהמותגים שהם מנהלים הוכתרו השנה כמותגי על בישראל על ידי ארגון ה-Superbrands הבינלאומי אותו מייצגים בישראל אתי עמיעד וערן יסעור, נהנו בפתיחה מהמטעמים של השף הצעיר דלאל בבזאר הטורקי, השתתפו בסיור בסמטאות העיר העתיקה (כולל זחילה במנהרות העתיקות) אותו הוביל ראש העיר שמעון לנקרי ולאחר מכן בדיון פורה עם ראש העיר שנערך בלוקיישן מיוחד – 30 מטר מתחת לאדמה באולמות האבירים העתיקים, דיון אסטרטגי על אתגרי הפיתוח של העיר בתחום התיירות כאשר המנכ"לים שיתפו את ראש העיר בניסיונם העסקי והעלו רעיונות שונים לחשיבה.
את ארוחת הערב המסורתית והמשכו של הדיון עם מנכ"ל העירייה אוהד שגב קיימו המנכ"לים לאחר קוקטייל מול השקיעה במרפסת מלון הבוטיק 'אפנדי', על שולחן אבירים ממטעמי דגת הים העכואית. "שמחנו מאוד על ההזדמנות לחשוף עיר מיוחדת כעכו על שלל אוצרותיה התיירותיים בפני המנכ"לים הבכירים במועדון הSuperbrands, נוצר דיון פורה ומרתק בין המשתתפים ואנו מקווים שיוביל ליצירת קשרים בין המנכ"לים לבין העיר למען קידום העיר בפרט והגליל בכלל", סיכם ערן יסעור עורך המהדורה הישראלית של ספר ה- Superbrands את הסיור המיוחד והודה לכל הלוקחים חלק בהפקה מטעם העיר, בראשם ראש העיר שמעון לנקרי ומנכ"ל העירייה אוהד שגב, דני ארמה ורוני מיארה מהחברה הכלכלית ורבים נוספים.
ראש העיר עכו שמעון לנקרי הודה לאורחיו על הקדשת הזמן לביקור ואמר, כי כבוד גדול היה לארח אותם בעיר עכו. "אני מקווה שהמנכ"לים נשארו עם טעם של עוד, ואני מאמין שניפגש איתם גם בהמשך", אמר לנקרי.
בין המנכ"לים הבכירים שהגיעו לעכו היו ציון בלס מנכ"ל שטראוס ישראל, איציק צאייג מנכ"ל אסם, ענת גבריאל מנכ"ל יוניליוור ישראל, עדי סופר-תאני מנכ"ל פייסבוק ישראל, ליאור רייטבלט מנכ"ל סופר פארם, רמי לוי מנכ"ל שיווק השקמה, דורון ספיר מנכ"ל CAL, אריאל פינטו מנכ"ל מרצדס ישראל, פינו צרויה מנכ"ל אסותא, אלי גידור מנכ"ל הום סנטר, דני שרף מנכ"ל סוד ישראל, ג'יל גמון מנכ"ל סוגת, מיכאל אילוז מנכ"ל טבע נאות, יובל מטלון מנכ"ל ebay ישראל, פיני קמרי מנכ"ל זוגלובק, אורן הוד מנכ"ל אפריקה ישראל מגורים ועוד רבים וטובים.