חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 02:32

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: עכשיו זה רשמי: נחנך מרכז הצעירים החדש בעכו
הודעהפורסם: 14 פברואר 2016, 03:41 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

בדרך לקבלת תואר אקדמי עוצרים במרכז צעירים עכו

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 20:01 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מרכז הצעירים בעכו מציע שפע ומגוון עשיר של פעילויות ,
לפרטים במודעה :

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2016, 08:15 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

....וגם יפה וטוב שעבר למקום החדש אזור ז'בוטינסקי צפון..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 אפריל 2016, 14:14 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אביב במרכז תקשוב להב"ה עכו- קורסים וסדנאות במחשבים בחינם

ליד הבית , במרכז הצעירים ולהב"ה | רח' הרצוג 9 | מתחם תיכון אורט דרסקי
04-6168194 | 054-9474541

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 21:36 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

יריד לימודים ומלגות

אלי חביב, מנהל אגף נוער וצעירים בעיריית עכו : "אחת המטרות של מרכז צעירים הינה הנגשת מגוון השירותים הקיימים לצעירי העיר,"

קיים מרכז צעירים בשיתוף עיריית עכו ערך , יריד לימודים ומלגות. היריד התקיים בקניון עכו ומנה כ- 20 עמדות שאוישו על ידי יועצים אקדמיים ממגוון מוסדות להשכלה גבוהה באזור הצפון, ביניהם: האקדמית עמק יזרעאל, מכללת גליל מערבי,מכללת אורט בראודה, מכללת שנקר, מכללת כנרת ועוד.
ובנוסף, עמדות של נציגי קרנות ומלגות שנתנו מידע לגבי אופן הגשת בקשה למלגה מטעמם כגון: מלגת ראש העיר, מלגת קרן גרוס, פר"ח, מלגות קרן קצי"ר ועוד.
האירוע נפתח בברכות מטעם אלי חביב, מנהל אגף נוער וצעירים בעיריית עכו ולאחר מכן הועברה הרצאה בנושא מלגות ואופן הגשתן שניתנה על ידי בת-אל קפלון, רכזת השכלה גבוהה במרכז צעירים.
בסוף הערב חולקה לכל משתתף חוברת מלגות עדכנית ומלאה שהופקה ע"י המרכז. החוברת מונה כ- 50 עמודים שעל פניהם פרושים מגוון המלגות הקיימות לפי קריטריונים שונים: מלגות לחיילים משוחררים, לפי תחום לימוד, לפי ארץ מוצא, מלגות כלליות וכדומה.
את היריד פקדו עשרות צעירים שהביעו התעניינותם בהרשמה לשנת הלימודים הקרובה וצויידו בחוברת מלגות.
לדברי אלי חביב, מנהל אגף נוער וצעירים בעיריית עכו "אחת המטרות של מרכז צעירים הינה הנגשת מגוון השירותים הקיימים לצעירי העיר, הן במיקום השירות והקרבה לעיר והן בעלויות. יריד הלימודים והמלגות הינו אחת הדרכים לעשות זאת. לכל צעיר וצעירה אשר מתעניינים ברכישת השכלה גבוהה, ניתנה האפשרות להגיע ליריד העירוני ולהיחשף למגוון האפשרויות הקיימות. היריד שהתקיים הינו אירוע השיא של הקמפיין לקידום ההשכלה הגבוהה בעיר שהועלה על ידי עיריית עכו ומרכז צעירים לפני כחודשיים באמצעות הפייסבוק ובשלטי חוצות כאשר המטרה היא לעודד כמה שיותר צעירים בעיר לפנות ללימודים אקדמאיים.
אני רוצה להודות לקניון עכו בניהולה של נינת לנקרי שפתחה לנו את שעריו לצורך קיום האירוע ואירחה אותנו ברמה גבוהה ביותר,תודה לנציגי מוסדות הלימוד, הקרנות והמלגות שהגיעו מתוך הכרה בחשיבות העניין, תודה מיוחדת לעיריית עכו ולעומד בראשה מר שמעון לנקרי, וכמובן לצעירים שהשתתפו באירוע זה".
היריד הוא אחד מיני פרויקטים ושירותים רבים בתחום ההשכלה הגבוהה שניתן לקבל במרכז צעירים. ביניהם, ייעוצי לימודים,ייעוצי מלגות, קורסי פסיכומטרי מסובסדים, שיעורי עזר וסדנאות לסטודנטים ועוד.
כל צעיר וצעירה העומדים בצומת של קבלת ההחלטה מה ללמוד ואיפה ללימוד מוזמנים להגיע למרכז צעירים ולקבוע פגישת ייעוץ לימודים אצל רכזות השכלה גבוהה:
בת-אל קפלון-04-9917477 (שלוחה 2)
ותמאם אבו חמאם (רכזת השכלה גבוהה לחברה הערבית)- 04-9917477 (שלוחה 3)-
כי בדרך לתואר עוצרים במרכז צעירים!

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 21:36 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 אפריל 2016, 21:37 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

הרשמה לסדנא למציאת עבודה , במרכז הצעירים בעכו
לפרטים

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 מאי 2016, 20:09 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מרכז הצעירים בעכו , מודיע פעילויות במגוון תחומים.
לפרטים

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מאי 2016, 14:20 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תחרות צילום- פיקיוויקי יוצאת לדרך ואתם מוזמנים!
לפרטים :

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 מאי 2016, 15:31 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

סדנת זילוף עוגות במרכז הצעירים בעכו .

מרשים לראות במרכז הצעירים בעכו סדנת זילוף עוגות ,זה הטרנד האחרון בעולם, בארץ ועכשיו בעכו , עוגות הראווה הוא סדנאות זילוף בקרמים וקצפות.
העוגות המזולפות יפות ומרשימות בצורה חסרת תקדים, ובניגוד לעוגות הקצפת הזכורות לנו מילדותינו, היו סמוכים ובטוחים שהיופי לא בא על חשבון הטעם. מדובר בעוגות גבוהות וטעימות להפליא, ללא כל זכר למרגרינות ההן…
וזה גם טעים !

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 מאי 2016, 15:31 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2016, 22:07 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

מרכז הצעירים בעכו מבקש להשיק כרטיס הטבות לצעירים .

מרכז צעירים גאה להשיק כרטיס הטבות מיוחד לתושבי העיר בגילאי 18-40, שיקנה הנחות ביותר מ-20 בתי עסק ברחבי העיר והמספר עולה שכן עוד ועוד בעלי עסקים מצטרפים למיזם מידי יום. הכרטיס מקנה הנחות בגובה של 3 % - 15%, בנוסף להטבות חד פעמיות בפארמים, בתי קפה, חנויות חשמל, מספרות ועוד.
המטרה לחזק את החנויות המקומיות ובמיוחד את החנויות הפרטיות שאינן שייכות לרשתות הגדולות מתוך כוונה שהצעירים יתחברו לעיר ולעסקים בעיר.
גלית, רכזת חיילים משוחררים והמובילה את מיזם כרטיס ההטבות אומרת: "מטרתו של כרטיס ההטבות הוא למנף את העסקים בתוך העיר ולחבר את התושבים הצעירים לעיר ולמה שהעיר מעניקה לנו".

אלי חביב, מנהל אגף צעירים ונוער בירך על יוזמה זו ואמר: "מרכז צעירים שם לעצמו מטרה נוספת והיא לחבר את הצעיר לעיר שלו וכרטיס ההטבות נועד בדיוק בשביל זה. אני מזמין אותכם להגיע אלינו ולהנות מכרטיס הטבות ייחודי".
בשלב הבא יקנה הכרטיס הנחות בפעילויות המרכז והטבות נוספות בתחומי התרבות, סטנדאפ ועוד.
וזוהי רשימה חלקית של בתי עסק המשתתפים: טרקלין חשמל, קפה גרג, סופר פארם, מגה ספורט, אופטיקה כהן, רדיו אמיר, בנדורה, סופר סטוק, עיצוב שיער יוסי מרגי, שחר מותגים, בית קפה פיצה פאזל, מספרת איציק כהן, המתוקים של עילית, סטודיו ציון, בית מאפה של מוטי, סטאר פון, צי משכנתאות, קומיקס, מזליקה, נאווה אופיס, טל טל מאפים ומתוקים.
עד כה הצטרפו לכרטיס ההטבות מעל 1000 צעירים. מהרו להירשם ולקבל את כרטיס ההטבות הכי שווה בעיר.
בתי עסק המעוניינים להצטרף לכרטיס ותושבים המעוניינים לקבל את הכרטיס ללא עלות מוזמנים להתקשר לגלית- 04-9917477 שלוחה 4 או 04-6168190.
ההרשמה תסתיים בתאריך 20.6.16

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2016, 21:12 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

סלפי לימודים במרכז צעירים

דביר טליאס, תושב העיר עכו,בן 24, מתחיל את לימודיו האקדמאיים באוקטובר הקרוב בחוג לחינוך מיוחד והוראת לשון במכללה האקדמית לחינוך "אורנים". דביר סיים 12 שנו"ל בתיכון אורט דרסקי עם בגרות מלאה במגמת חשמל. שירת שירות צבאי מלא בחיל הים בתפקיד פקידותי. לקראת שחרורו מהצבא השתתף בסדנת חיילים משתחררים בעיר עכו,בהובלת מרכז צעירים שם נחשף לראשונה לשירותי ההכוונה והייעוץ בתחום ההשכלה הגבוהה ובתחומים נוספים שמרכז צעירים מציע. נפגשנו איתו לשיחה קצרה על מנת לשמוע קצת יותר על התהליך שעבר.
מדוע בחרת ללמוד חינוך והוראה?
"אני מרגיש חיבור חזק לתחום הזה מגיל קטן. למדתי בבית ספר יסודי דתי בעכו ושם יש יותר דגש על ערכים של כבוד לסביבה ולזולת. בכיתה ו' עברתי לבית ספר חילוני וההבדל מבחינת ערכים בין שני סגנונות החינוך הכה בי. הרגשתי שבית ספר חילוני לוקה קצת בחסר מבחינת ערכים ושם הבנתי שכל הנושא של חינוך נוגע בי מאוד וקרוב לליבי.
בתיכון הייתי מסתכל על המורות בהערצה- איך הן היו בודקות מבחנים ונוכחות והרגשתי שגם לי בא. כבר בסיום התיכון אמרתי למחנכת שלי שזה מה שאני רוצה להיות".
מה גרם לך להאמין ביכולת שלך לפנות להשכלה גבוהה?
"תמיד שאפתי לטוב ביותר ואני חושב שהשכלה גבוהה זה הטוב ביותר. כששובצתי למגמת חשמל בתיכון הרגשתי מפוספס, הרגשתי שזה לא הכיוון שלי אבל לא הייתה לי ברירה כי זאת הייתה המגמה היחידה שיכולתי לבחור. ראיתי את עצמי יותר בתחומים הומאניים, השלמתי עם זה ובסופו של דבר כן סיימתי עם בגרות מלאה בציונים טובים אבל ידעתי שאני רוצה להמשיך לתחום אחר לגמרי. אני מאמין בעבודה קשה, לא לוותר עד שמגיעים למטרה ולא משנה מאיזו נקודה אתה מתחיל. צריך תמיד לשאוף למקסימום ולא לעשות קיצורי דרך. מבחינתי להתקבל לתואר ראשון בהוראה במכללת "אורנים" זה הטוב ביותר שיכולתי להגיע אליו ועשיתי את כל המאמצים, השקעתי מרץ, זמן, כסף ואנרגיה בשיפור מספר בגרויות וכל זאת במטרה להתחיל בלימודים אקדמאיים במסלול ובמוסד הלימודים שרציתי".
איך שמעת על מרכז צעירים?
"על מרכז צעירים שמעתי בפעם הראשונה ממשפחה וחברים שהשתתפו בפעילויות שהמרכז מציע, אבל החשיפה לעומק הייתה בסדנת משתחררים שבה השתתפתי לפני כשנה וחצי שם פגשתי את צוות הרכזים במרכז שנתנו מידע מקיף והכוונה לגבי השירותים שיש למרכז להציע בתחום ההשכלה הגבוהה ושירותים ופעילויות נוספות עבור חיילים משוחררים וצעירים בעיר עכו.
איך נעזרת במרכז צעירים?
"מיד לאחר שחרורי מהצבא הגעתי לבת-אל, רכזת השכלה גבוהה במרכז צעירים לפגישת ייעוץ לימודים. הפגישה הייתה מאוד ממוקדת כי ידעתי כבר מראש מה אני רוצה ללמוד אבל בת-אל עזרה לי לעשות סדר בכל מה שקשור בתנאי הקבלה ובאופציות לשיפור בגרויות. כשנרשמתי לשיפור בגרויות במכון חיצוני, פניתי שוב לבת-אל בכדי לבדוק אפשרות קבלת שיעורי עזר דרך המרכז ואכן נענתי בחיוב והוצמדה אליי סטודנטית מלגאית בשם סיגל שעזרה לי ללמוד למתמטיקה ובזכותה עברתי את הבחינה בהצלחה רבה. בנוסף, השתתפתי ביריד לימודים ומלגות של מרכז צעירים ושם קיבלתי חוברת מלגות מלאה ומסודרת עם מידע על כל המלגות הקיימות, לאחר מכן הגעתי לבת-אל לייעוץ מלגות פרטני ובפגישה קיבלתי הכוונה לגבי המלגות שרלוונטיות אלי.
מה היית מייעץ לצעירים המתלבטים מה ללמוד?
"אני ממליץ לכל מי שמתלבט מה ללמוד ואיפה ללמוד להגיע למרכז צעירים לפגישת ייעוץ אצל בת-אל, לשתף בתחושות ובחששות ולעבור תהליך . אני פחות או יותר ידעתי מה אני רוצה ללמוד ובכל זאת הגעתי לייעוץ לימודים נקודתי. חשוב גם להיעזר בכל המעטפת שמרכז צעירים מציע גם אחרי שמקבלים החלטה לגבי לימודים- שיעורי עזר, מלגות. ישנה תחושה שיש כתובת לצעירים בעכו. אני שומע מחברים שלי מערים אחרות שאין אצלם בעיר מרכז צעירים והם לא מקבלים את הסיוע וההכוונה שאני קיבלתי וכאן בא לידי ביטוי ההבדל בין צעיר בעכו לבין צעיר בעיר אחרת".
היכן אתה רואה את עצמך בעוד 7 שנים?
"עמוק בתחום החינוך, לומד לתואר שני בייעוץ חינוכי, משקיע ומתקדם. השמיים הם הגבול".
אלי חביב, מנהל אגף נוער וצעירים מסכם: אנו מאמינים כי הצעירים הם לב ליבה של החברה הישראלית והשכלה גבוהה היא מנוף להצלחה. אנו מאחלים המון הצלחה בלימודים לדביר טליאס ומזמינים כל צעיר וצעירה המעוניים לפנות ללימודים אקדמיים להגיע למרכז צעירים ולהינות משירותי הייעוץ והכוונה הניתנים ללא תשלום".

תמונה

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2016, 18:53 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

במרכז צעירים עכו התקיימה הרצאה בנושא זכויות העובד.
הרצאה הבאה תתקיים ביום רביעי, 14.9.16 בשעה 19:30

כ-20 צעירים תושבי העיר הקשיבו בשקיקה להרצאה המעניינת שהעביר עו"ד אבי מור יוסף,המתמחה בדיני עבודה.
בהרצאה העלה עו"ד אבי מור יוסף את הנושאים החשובים והיותר ידועים כבר לעובדים כמו: פיצויי פיטורין, ימי חופשה או מחלה, פנסיה, הודעה מוקדמת, שעות נוספות ועוד. בנוסף הרצה עו"ד אבי מור יוסף על נושאים שהם קצת פחות ידועים כמו: מיסים, קופות גמל, דמי חבר, האם חייב שיהיה מקום ישיבה בעבודה, שימוע לפני פיטורין ועוד.

את ההרצאה ריכזה גלית, רכזת חיילים משוחררים: "הצורך לקיום ההרצאה עלה מפניות רבות שהגיעו אלי מחבר'ה צעירים, שסיפרו בין היתר על מקומות העבודה בהם הם עובדים תוך הדגשה כי המעסיקים מנצלים את העובדה שהם אינם יודעים מה אומר החוק. כתוצאה מכך פנינו לעו"ד אבי מור יוסף במטרה להביא הרצאה שמטרתה לתת לחיילים משוחררים וסטודנטים שמתחילים את דרכם בעולם העבודה, את הטיפים והחוקים שיעזרו להם לדעת מה מגיע להם לקבל ממקום העבודה".
עידן (שם בדוי) השתתף בהרצאה: "אני סטודנט שנה ב' ועובד מדינה במשרה סטודנטיאלית. נתקלתי מספר פעמים בבעיות מול המעסיק שלי ולא ידעתי למי אני יכול לפנות בנושא. כשגלית הזמינה אותי להרצאה נעניתי ישר ופיניתי זמן כי ידעתי ששם אוכל לקבל את התשובות לשאלות שלי. עו"ד אבי מור יוסף היה מעניין ומקצועי ונתן זמן לשאלות גם לאחר ההרצאה. כעת אני מבין יותר את הזכויות שלי בתור עובד".
אלי חביב, מנהל אגף צעירים ונוער בעיריית עכו:"במסגרת תפקידי גם אני נתקל בעובדים שלא כל כך מבינים את הזכויות שלהם ולכן אני רואה הרצאה זו כחשובה ביותר ובמיוחד לצעירים בתחילת דרכם במעגל התעסוקה. הרצאה זו היא אחת מיני הרצאות חשובות שנערכו ונערכות במרכז צעירים ואני מזמין את כל צעירי העיר לבוא, ליהנות ולהשכיל מהרצאות שהם גם מלמדות וגם ניתנות בחינם".
הרצאה הבאה תתקיים ביום רביעי, 14.9.16 בשעה 19:30. המרצה: עדי לוי. נושא ההרצאה: "תקשורת בינאישית לזוגיות טובה יותר".
הרשמה מראש בטלפון: 04-9917477 שלוחה 4 או 04-6168190 (גלית).

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 17 אוגוסט 2016, 18:55 
מנהל ראשי
מנהל ראשי