חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 23:00

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מחוויות סיור לילי משטרתי של מתנ"א
הודעהפורסם: 21 יולי 2006, 16:18 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

כידוע אני מתנדב של משטרת התנועה שעושה מנהג כמעט קבוע כל חמישי בלילה אני יוצא לתורנות עד בוקרו של יום שישי.

ובכן, אתמול יצאנו מהשלוחה של משטרת זבולון השוטר ואני לסיור שלא לשם עקיפת חוקי התנועה כי אם לשם הפגנת נוכחות על הכבישים ומתן עזרה כשנידרש. מה לומר ומה להגיד חברים אתם מכירים את עכו בלילות כל השנה כאילו שממה ושיממון כך זה מתחיל מקריות צפונה לעכו המשך נהריה מעלות ירידה לכרמיאל אחיהוד חזרה לכבישים הראשיים וכך חוזר חלילה כל הלילה .
כשכבר ראינו מכונית אזרחיות כאילו זה פלא כי רוב המכוניות שנעו בכבישים הללו הן היו ניידות משטרה או אמבולנסים .

ולמה אני מספר לכם את המצב שלכאורה כולם יודעים זאת משום שלדעתי יש פה מן הצלחה למנובל מלבנון שגרם לנו לשתק את מהלכי חיינו הרגילים.
יש לציין שבכל איזור הצפון שסיירתי היה מקום אחד פתוח וזה שוק סברי בכניסה לנהריה.
לשאלתי למה הוא היחיד שפתוח ולא סוגר והולך הביתה למקום ממוגן והוא בתשובתו אמר שני דברים .האחד, זו פרנסתי ולא מוכן להפסיד על אף שקונים ממש מעטים ביקרו אצלו אך יותר מכל אמר לי בנו של סברי שברגע שהוא סוגר תיהיה הרגשתו של מי שמיתכופף לנאסראללה ולזה הוא לא מוכן .
הוסיף ואמר מצידי שאף אחד לא יכנס העיקר שהוא לא ינצח אותי.

נפרדנו בברכת בוקר טוב כי המשמרת אוטוטו מתחלפת ואני הולך לישון

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: