|
עכונט כדרך חיים |
 |
|
כידוע אני מתנדב של משטרת התנועה שעושה מנהג כמעט קבוע כל חמישי בלילה אני יוצא לתורנות עד בוקרו של יום שישי.
ובכן, אתמול יצאנו מהשלוחה של משטרת זבולון השוטר ואני לסיור שלא לשם עקיפת חוקי התנועה כי אם לשם הפגנת נוכחות על הכבישים ומתן עזרה כשנידרש. מה לומר ומה להגיד חברים אתם מכירים את עכו בלילות כל השנה כאילו שממה ושיממון כך זה מתחיל מקריות צפונה לעכו המשך נהריה מעלות ירידה לכרמיאל אחיהוד חזרה לכבישים הראשיים וכך חוזר חלילה כל הלילה . כשכבר ראינו מכונית אזרחיות כאילו זה פלא כי רוב המכוניות שנעו בכבישים הללו הן היו ניידות משטרה או אמבולנסים .
ולמה אני מספר לכם את המצב שלכאורה כולם יודעים זאת משום שלדעתי יש פה מן הצלחה למנובל מלבנון שגרם לנו לשתק את מהלכי חיינו הרגילים. יש לציין שבכל איזור הצפון שסיירתי היה מקום אחד פתוח וזה שוק סברי בכניסה לנהריה. לשאלתי למה הוא היחיד שפתוח ולא סוגר והולך הביתה למקום ממוגן והוא בתשובתו אמר שני דברים .האחד, זו פרנסתי ולא מוכן להפסיד על אף שקונים ממש מעטים ביקרו אצלו אך יותר מכל אמר לי בנו של סברי שברגע שהוא סוגר תיהיה הרגשתו של מי שמיתכופף לנאסראללה ולזה הוא לא מוכן . הוסיף ואמר מצידי שאף אחד לא יכנס העיקר שהוא לא ינצח אותי.
נפרדנו בברכת בוקר טוב כי המשמרת אוטוטו מתחלפת ואני הולך לישון
עזרא
|
|
|