הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18964 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
דואר שהגיע לעכונט היום מאת : ofer & ravit >] sa6har@netvision.net.il
אלברט שלום. ברצוני להעביר מסר לראש עיריית עכו באמצעות האתר: כבוד ראש העיר מר שמעון לנקרי היקר! אני עכואית גאה, נולדתי וגדלתי בעכו (טוב נולדתי בבי"ח נהריה) אבל גדלתי והתחנכתי בעיר עכו. ברצוני לחזק את ידך בימים קשים אלו של המלחמה הקשה הזו , לנו לתושבים ולחיילינו ולמשפחותיהם. אני גרה בצפון העיר בשכונת הכרם שנפגעה בתוכה לידה מעליה ומסביבותיה. ברצוני להבהיר כי שום דבר לא ייתן לנו לנטוש את העיר לא בעתיד הקרוב ובוודאי גם לא ברחוק. אהיה גאה שילדיי יתחנכו ויגדלו בעיר בה גדלתי. ברצוני להבהיר שאדם יקר לי עובד בעירייה ואני שמחה לבשר לך כי הוא מחרף את נפשו ועוזר ככל יכולתו בנדיבות וברוחב לב לתושבים בכל יום בכל שעה, הוא נמצא שם, לעזור להושיט יד ובעיקר להיות תושב עכו כחלק מהמערכה. וגם לו אני אומרת תודה. איש יקר..... גם בני משפחתי (הרחוקה) נהרגו בפיגוע בעכו לצערי והרבה ממשפחתי סובלים מבתים שניזוקו בהתקפת הטילים הקשה והמטורפת הזו. רק בקשה לי אליך, תישאר ראש העיר שלנו. כי אנחנו (אני ומשפחתי) גאים בכם. (הכוונה לסגנך הנכבד מר נוימן). אז מילות סיום בקטנה: חזקו ואימצו!!! עכו העיר שלי לעולם. ממני. ofer & ravit
sa6har@netvision.net.il
נערך לאחרונה על ידי אלברט לוי בתאריך 08 אוגוסט 2006, 13:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
|
|