|
ראיון השנה עם העורך שלנו - אלברט לוי
לאחר כ- 3 שנות פעילות אינטנסיביות עם עליה מסיבית בכמות הנרשמים, המבקרים באתר והשיכלולים השונים בהם שודרג האתר, הגיע הזמן לעשות חושבים ולתת את הבמה ליוזם ולמנוע הדינמי העומד מאחרי עכונט.
אלברט לוי- היזם והמנוע של עכונט
יש לי חלומות ותקוות להעשיר את הקהילה העכואית ואני מקווה שיהיו פרסומים והכנסות שיסייעו בידי לפתח את "עכונט" ולהציבה במקום מרכזי במפת התקשורת האלקטרונית, כי יש עוד מה לעשות למען העיר שלנו.
מאת : בני כלפון
מאחר ותקופה ארוכה העסיקה אותי המחשבה על המניעים וה''דרייב'' העומדים מאחורי אתר אינטרנט מקומי, לא מסחרי, המופעל ע''י אנשים פרטיים מן הישוב ללא מימון חיצוני וללא ספונסרים. החלטתי לראיין בעל אתר כזה המצהיר על רצונו "להעלות את קרנה של עירו עכו דרך האתר". אתר האינטרנט העכואי "עכונט" , שודרג לאחרונה והוכנסו אליו מספר חידושים בצורת כתבות וידאו צבעוניות. הכתבות והפורומים מעדכנים את הגולשים בזמן אמת על מה שקורה בעיר, ולעיתים קרובות הם גם הראשונים שמדווחים מהשטח. האתר, המופעל ומנוהל כולו על טהרת ההתנדבות, מנוהל ע"י אלברט לוי וצוות מנהלי פורומים מתנדב. מספר הכניסות לאתר עולה מדי חודש בחודשו. בתקופת המלחמה כאשר המקומונים היו סגורים, נרשמו 47970 כניסות ל"עכונט" דרך 20732 מחשבים שונים.
לראיון המלא בקישור הבא:
http://scoop.co.il/article.html?id=5331
_________________ גבריאל גרסייה : "החיים אינם מה שחיית, אלא מה שאתה זוכר והאופן שאתה זוכר אותם כדי לספרם".
נערך לאחרונה על ידי בני כלפון בתאריך 02 ינואר 2007, 15:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
|
|