|
עכונט כדרך חיים |
|
אחי היקר ,תודה לך על ההבהרה ! . D.N.A -שם יפה , אבל אני אישית מעדיף את המקור.
ראשית אני מודה לך על תשובתך האמיתית המהירה והכנה. כאחד שקורא בין השורות , הבינותי שעכו יקרה לך מאד וכן איכפת לך וזה שקוף ! וברור כשמש. ( בקשונת : בשבילי האם תוכל לעדן את חתימך ?)
דבר נוסף שנראה לי על פניו שאתה 'כריש' בפוליטיקה . עפ"י ניסוח דבריך והשפה הגבוהה בא אתה משתמש בצורה נהדרת .
אמת בדברך , טבעי הוא הדבר שישנם מי שרוכבים על מעשהם והצלחותהם של אחרים . זוהי אכן דרכה של הפוליטיקה , קל וחומר של הפוליטיקה המקומית וזה שם המשחק . אני אישית לא מקטלג את עצמי לשיוך מפלגתי או פוליטי זה או אחר . אני רוצה קבלות ! אבל אחי עם עובדות קשה להיתווכח , לומר שהכל בשביל הקולות ? זה קצת גבוה.
אני אישית נפגשתי מספר פעמים עם ראש העיריה הנוכחי לאורך כל הקדנציה אני לא נמנה על בוחריו , אני לא מאנשיו ואומר לך יחד קידמנו והצעדנו הרבה מייזמים סביבתיים ירוקים בעכו -בתקופה לא קצרה אף פעם לא נתקלתי בדלת סגורה - זהו תפקיד לא קל ליהיות ראש עיר
דוגמאות למייזמים החל במכלי איסוף הבקבוקים שהבאתי לעכו שתמך בכך ונתן את ידו , קורסי פעילים ומנהיגות עירונית מטעם העיריה דרך תפקיד יו"ר צוות שימור נחל נעמן ומלחמה במזהמים של רצועת החוף ,שיתוף הציבור בתכנון העיר סגירת מפעלים מזהמים בסביבה מכון טיהור שפכים שנבנה בימים אלו זוכה ראש עיריה ירוק ארצי וכלה בהתבטאותיו לגבי חוד מתכות ונגד כל מזהם.
אלה הם עובדות ! ולא משהו חד פעמי ואני שואל יש מאין ? בשביל כבוד -צריך לעבוד וזאת נדע רק לאחר הבחירות הבאות - העם יגיד את דברו.
עזוב את ראש העיר , מה שלומך ? נשתה קפה יחד ? שאלונת : האם תבחר בי ?
תודה לך אחי ....
|
|
|