חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 17 ספטמבר 2026, 13:58

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 17:19 
עזרא איש יקר
כנראה שלצערי הרב אתה צודק ואני צריך להשלים עם העובדה שדרך החוצה אין לי .
אך עם זאת אני מקבל את המלצתך . אני אמשיך לומר ולראות שחורות ואולי אף
להמליץ לתושבי העיר עכו לעזוב אותה למען הצלת ילדיהם ואיכות חייהם אך עם זאת
אני מבטיח להשתדל גם למצוא רעיונות ופתרונות אחרים
חן חן ובצלחה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 18:20 
עוד סיבה אמיתית למה עכו מהווה סכנה לגידול ילדינו
נשקלת הכנסת מג"ב לאבטחת תושבי עכו
מאת: רונן ליבוביץ | | http://www.Nfc.co.il

עכו. בקרוב עיר בטוחה?

שני ילדים נפצעו מאבנים שהשליכו ערבים

השר לביטחון פנים, אבי דיכטר (קדימה) הבטיח היום (ב', 1.1.07) בישיבת סיעת האיחוד הלאומי-מפד"ל, לשקול להכניס כוחות מג"ב להגברת הביטחון האישי בעיר עכו. זאת לאחר שמהלך דומה ננקט ביפו.

[url][url][url]http://www.nfc.co.il/Archive/001-D-119409-00.html?tag=17-06-28[/url][/url][/url]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 18:36 
קצת פרטים על האקולוגיה של עכו ואיכות הסביבה שבא
(אילן ידידי חשוב שתראה את המצב העגום באזור עכו)
[url]http://www9.cc.huji.ac.il/eco/art42.html
שלכם
D.N.A[/url]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 18:37 
בהקשר להודעה הקודמת להלן הקישור
http://www9.cc.huji.ac.il/eco/art42.html

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 18:44 
מי שבכל זאת מתעקש לגור בעכו
בבקשה
עכו עיר למכירה
http://www.nadlan.com/Nadlan_SearchResults.asp?method=reg&C=1&U=1&D=4253&T=161&N=1&P=0&District=0&Currency=2&FromPrice=0&ToPrice=123456789012345&rooms=total&FromRooms=0&ToRooms=100&cmbShowPages=30&orderBy=LastAccess+DESC

D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 19:10 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

- חבל זה לא נראה מספיק רציני לעומת נטענות הקודמות כי אפשר לומר את זה על כל עיר בצפון שיש הרבה הצעות למכירת דירות.
הרי פורסם בחודש האחרון שבכל הצפון , בכל מקום בו היו נפילות ,אפילו בחיפה , יש פחות עסקי נד"ל מאז המלחמה האחרונה
להלן דוגמא של נהריה שי בה יותר הצעות למכירה מעכו כי שם היו יותר נפילות :

http://www.nadlan.com/Nadlan_SearchResults.asp?method=reg&C=1&U=1&D=4253&T=103&N=1&P=0&District=0&Currency=2&FromPrice=50000&ToPrice=123456789012345&rooms=total&FromRooms=0&ToRooms=100&cmbShowPages=30&orderBy=LastAccess+DESC

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 ינואר 2007, 21:25 
אלברט יקירי
גם אם תשים לב הקישור ששלחת מעיד על כך שבעכו מכירת הבתים היא כמעט פי שתיים מנהריה
אך לאורך כל הדרך מתחילת כתיבתי לא הבאתי דוגמאות והשוואות ביחס לערים אחרות וזאת הבעיה של עכו תמיד משווים לטוב ולרע ערים אחרות .
ברגע שנתעסק אך ורק בעירינו ונבקר את עירינו אז אולי יטיב עימנו .
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2007, 10:56 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

לD N A
אני קורא את כול מה שאתה רושם ואני צוחק אתה ממש בן אדם שחי בסרט שעכו זה איזה הרלם של נו יורק, אין עיר שאין בה פשע ואין עיר שאין בה סמים .

מה אתה חושב שנהריה לא תהיה גם עיר מעורבת עם השנים אני רוצה להגיד לך שבנהריה עכשיו נימצאים כ3500 ערבים שזה 5-6% מהתושבים בה , ונעבור לעכו בעכו יש 27% ערבים נכון לעכשיו , אז נכון שיש יותר ערבים בעכו וכ50% מתושבי נהריה הנוכחים הם עכואים לשעבר כי הם כמוך מפחדים מערבים ועכשיו הם יקבלו את הערבים שם בעיר שהם חשבו שאין ערבים.

אתה רוצה לעזוב את עכו קדימה מישהו עוצר אותך . ויש עוד רעיון בשבילך אני מאמין שיש לך ממ"ד בבית או מקלט בבלוק , אל תיצא משם כי מסוכן מאוד בעכו אתה יודע רימונים טילי כתף אלוהים יודע מה וגם אל תיתן לילדים שלך לצאת לרחוב בדוק הם יחזרו נרקומנים.

תעזוב את עכו ואל תמשוך איתך אנשים לעזוב איתך!!!!!!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2007, 11:08 
אללייייייייייי היקר
אני לא פוחד מהערבים ואני לא חושב שרק הערבים הם הבעיה של עכו , יש עוד גורמים רבים שהם הבעיה של עכו .
אני כן חושב שמי שמחליטי לגדל את ילדיו בעיר עכו הוא חסר אחריות . וגם אני אכן חסר אחריות שילדיי לא גדלים בעכו. אם מישהו עוצר בעדי לעזוב את עכו ?? כן , המצב הכלכלי שלי עוצר בעדי לעזוב את עכו , אין לי את היכולת הכלכלית לעזוב את העיר ולכן אני כאן עם משפחתי .
אמרת מקלטים??. אל תיתן להגיב על זה כי אתה יודע בדיוק את מצב המקלטים בעיר אבל בו לא ניכנס לזה.
כמו שאתה וחבריך מאמינים בעיר ומנסים למשוך אנשים להגיע לכאן כך אני לצערי הרב לא מאמין בעיר גר בא בעל כורחי ומנסה לשכנע את האנשים מבחוץ לא לעשות את הטעות הזו ולהפקיר את איכות חיי ילדיהם במעבר לעיר עכו
מתנצל אם אני גורם לך לשאת נפש אך זו דעתי
בברכה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2007, 11:15 

ממש מעצבן אותי לרשום מה אתה רושם , וזאת זכותך כמובן.

שמע DNA אם היית ממש רוצה לעזוב את העיר כי אתה פוחד לגורלך ולגורל ילדך , כי ואללה זה נכון שיש סמים בעכו וזה נכון שיש פשע בעכו הכול נכון אין מה לעשות מה אתה חושב שאתה תעבור לנהריה זה היה יותר טוב מה אתה חושב שתעבור לאחת הקריות זה יותר טוב ? אז פה אתה טועה טעות גדולה .

ודרך אגב אם ממש היית רוצה לעזוב את עכו היית לוקח מפה ועד אילת משכנתאות ועושה את החושבים שלך כי החיים יקרים מכול כסף שיש ואתה צודק עכו זה חרא של עיר אז קדימה תעזוב אותה ואל תשגע אנשים לא להגיע לעיר שלנו לא לעיר שלך לעיר שלנו .

שאלה לי אליך מר D N A המכובד אם היה לך את היכולת הכלכלית לעזוב כמו שאתה אומר שאין לך לאיזה עיר אתה היית עוזב?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2007, 11:26 
אלליייייייייייי היקר
ראשית אני מתנצל שדבריי גורמים לך לכעס רב וזה אכן נראה בגוף הכתבה.
אני כמובן לא אכנס ללבטים הכספיים שלי כי זה עניין הפרט, אך האמן לי שאם יכולתי לא הייתי נשאר. ואתה יודע מה אני לא מסכים איתך שזה העיר שלך ולא שלי כי אם היא לא הית שלי לא הייתי כותב את כל מה שאני כותב. נכון אני כותב הרבה מאוד שלילי ומתסיס רבים עליי אך אני כותב זאת מתוך כאב על העיר ועל כך מסתבר שהעיר חשובה לי לא פחות מימך. עם זאת אני לא יכול לגרום לאנשים אשליה ורמאות בכך שאני אומר להם בואו לעכו כי מצויין חלומי וטוב שם , עכו היא אכן הארלם ולא אני קבעתי את זה אלא השר לבטחון פנים קבע את זה (תקרא את הקישור שרשמתי שם), לכן הכעס שלך עליי הוא מובן אבל אני לא יכול לעמוד מנגד ולתת לאנשים לעשות את טעות חייהם ולהגיע להשתקע בעכו כאשר הם אינם יודעים את כל העובדות שאפילו אתה את חלקן ציינת . וגם בעבר ציינתי שכדאי מאוד לעשות סקר בין התושבימם שישקף את הלך הרוחות בעיר.
לשאלתך אם הייתי עובר דירה כיום , סביר להניח שזה היה לאחד היישובים הקטנים או המצפים באזור הגליל המערבי (אני אוהב את הגליל למרות הכל)
בהצלחה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2007, 12:08 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

-
-
כרוניקה של כותרת על הכנסת כוחות מג"ב לעכו

הכל מתחיל מעכואים שמוצאים דיבה רעה על העיר שלהם וכל אחד מהשיקולים שלו , האחד משיקולים פוליטיים אופוזיציוניים והשני כי הוא לא קיבל את המשרה בעירייה והשלישי סתם איש פסימי מטבעו .

אחד מהעכואים פונה לחבר כנסת משועמם שמחפש כותרת ומתאר מצב מהדמיון שלו או מסיפורי המכולת , הוא מתאר מצב כאילו אי אפשר להסתובב בעכו לבד ולהישאר בחיים או בריא .

אותו חבר כנסת מזמין את שר לביטחון פנים, אבי דיכטר ומנפחים לו את הראש בסיפורים בלתי מציאותיים שקוראים בעכו .
השר שרוצה להיות נחמד ולשמור על מעמדו ועל מפלגתו הרעועה מבטיח לשקול את מה שאותו חבר כנסת ביקש יחד עם חבריו והחסידים שלהם מעכו .
מה אמר השר ? הוא ישקול !

אחרי שהשר אמר שהוא ישקול , יוצאת כותרת לאתר של המפלגה ואז קם עכאי אחר שהוא מאוכזב ומוסיף את הכותרת בעכונט ומבסס את הטענות שלו שעכו היא הארלם !

ממש כרוניקה בית משוגעים וירטואלי !
במקום החיים בסרט , אבקש להמחיש שכאשר אני הולך רגלית או במרכז עכו או בעיר העתיקה , גם ביום וגם בלילה , אף פעם אני לא סוגר את הכפתור של הכיס בו נמצא הארנק שלי עם כרטסי האשראי והכסף , זאת עכו לעומת ערים אחרות במדינה ובחו"ל , שם ניסו לשדוד אותי למרות כל זהירות של הכנסת הכסף מתחת למכנסיים ועם כל החגורות וכו .

לדעתי התיאורים עוברים כל גבול של היגיון !
אני לא מודאג שעכואים יקראו את הסיפורים הבלתי מציאותיים , כי הם יודעים מה היא האמת , למרות מספר תקריות בודדות שיש לפעמים בעכו כפי שיש בכל עיר ,
אני מודאג שגושלים ממקומות אחרים בארץ ובעולם , עוד יחשבו שעכו היא הארלם , שכונת הפשע שכל מי שטועה בדרכו ונכנס לשם לא יוצא בחיים .

נו נראה לכם שזאת עכו , מה זה חיים בסרט ?

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2007, 12:53 

אלברט אני מסכים איתך בכול מילה שרשמת בהודעה אחרונה שלך .

לD N A שדיברת על עזיבתך לאחד הישבוים הקטנים בגליל בוא אני יתן לך סיקור קצר אתה אומר שאתה מפחד לשלום ילדיך מבחינת פשע וסמים .
גשר הזיו נימצאה שם מעבדת סמים שמכרה סמים לכול אזור הצפון ועוד מלא מושבים וישובים קטנים שנימצאת תחת השפעת סמים תמדים.

מה שאני מנסה להגיד שאין עיר שאין פשע וסמים מה לעשות אנחנו חיים בעולם רע, ולדעתי אתה גם מפחד מאוד מערבים כמו כול היהודים שעזבו לנהריה , ואתה ממש מדבר רעות על העיר תיראה איך העיר בפיתוח אין מקום שהולכים עליו ולא רואים פיתוח והקמה של משו חדש וממש מיותר לדבר איתך על זה כי אני מבין את הראש שלך ואת הדעות שלך .

ואני שוב חוזר למה שאמרתי אין לך יכולת כלכלית וכמו שאתה אומר עכו זה הרלאם של הארץ והעיר הכי מסוכנת בארץ, אז ואללה תיכנס למקלט ואל תיצא משם כי יש כמו שאמרתי רימונים בעכו וטילי כתף ומטענים ויריות ומה אין אז תיכנס לשם

ואני באמת מכול הלב מאחל לך למצוא כסף ולא לגור בעיר הזאת !!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2007, 13:13 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

המילה הרלם שמוזכרת פה מספר פעמים באה כדי לתת לנו איפה שהו יעני דוגמה על מקבילות בין שתי הערים.

אני אישית הייתי בהרלם .נכון היה מפחיד אבל יצאתי מזה כי פשוט לא הבלטתי את עצמי ואכן שם מסוכן וכמו כן בברונקס. הפחד שלי היה מהאי נודע מה שעלול לקרות .והנה מול עיני אני רואה לבנים שמסתובבים חופשי ללא פחד ומסתבר שהם עובדים במקום ואין להם בעיה .
הבעיות נוצרות רק למי שמפחד כמו תיירים שמגיעים למקום בטעות מזוהים כפרי בשל בדרך כלל לשדידות כמו מצלמות וכסף .
שם באמת היה פחיד וכל זה ללא ידיעתינו שהגענו לשם בכלל בטעות בניווט.אישתי ואני . במקום לברוקלין הגענו להרלם.
ובכן לעיניננו עכו =להרלם? מי שעושה את ההשואה בכלל הוא בעל דימיון פורה ורק חבל שבכתבה אין איזו בת צחוק שיבינו הקוראים שהכל בצחוק וקונדס שאם לא כן יחשבו באמת שעכו היא הרלם.
לצערי לא אחת אני אישית נשאל האם בטוח להיסתובב בעתיקה ואני עונה בחיוך שאין מה לדאוג והכל בטוח בדיוק כמו בכל עיר ומקום אחר.

יום טוב
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 ינואר 2007, 15:50 
חברים יקרים
חשוב לציין מספר דברים בהקשר להרלם
לא אני זה שהזכרתי את המילה הרלם היה זה ידידינו אללייי שהזכיר את המילה הרלם ואני המשכתי איתה
אלברט יקירי אני אדם פסימי לגבי עכו לא לגבי החיים וחשוב לציין זאת ואני שמח שלא קיטלגת אותי עם כל הפוליטיקאים הזולים שיש בעיר הזאת .
לגבי הכתבה שהתפרסמה היא התפרסמה בעיתון האלקטרוני של מעריב ולא באתר אינטרנט של מפלגה כזו או אחרת ואני שלחתי את הקישור לשם.
אני מדגיש שאיני פוחד מהערבים ויש ערבים רבים בעיר שאני מעריך ומוכיר והם אף טובים יותר מהרבה יהודים שאני מכיר אך עם זאת ישנו אחוז גבוה מאוד של ערבים שמהווים איום רציני מאוד על העיר וחלקם אף יושבים ומייצגים את אותה אוכלוסיה במועצת העיר ויש אף כאלה יהודים שעוזרים להם משיקולים פוליטיים (מבלי להזכיר שמות כמובן). בעכו העתיקה גם אני לא חושש להסתובב כי בעכו העתיקה תמיד ידאגו הערבים לבטחונם של היהודים כי זוהי פרנסתם אבל בבן עמי מרכז החיים והעיר עכו זה כבר סיפור אחר ומגעיל. להיכנס למקלט אני לא אכנס ועובדה שבחרתי לכתוב כאן באתר המכובד הזה ולהעלות את הגיגים שלי עם כל הקיצוניות שבדבר והתרעומת של שאר החברים על אופי כתיבתי .
נכון לא צריך להגזים אבל צריך לשים את הדברים על השולחן . השינויים בעיר הם קוסמטיים ולא יותר. אי אפשר לרפא חולה סרטן עם אקמול ויש מקרים שגם עם נותנים את התרופה הנכונה לחולה סרטן זה לא עוזר כי גילו את המחלה מאוחר מידי . זוהי הכרוניקה האמתית והנמשלת על עכו .
שלכם
שבת שלום
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 5 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: