חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 אפריל 2026, 00:16

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 20:48 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

DNA
בואו לא ננסה להמציא את הגלגל והבנה כי יש דברים קיימים במערכות פוליטיות הן ברמה המוניציפלית והן ברמה הארצית רק תסייע לנו.
לא צריך להלחם בתופעה של מינוי מקורבים לתפקידים ובתנאי שהם מתאימים לתפקידם.
הדברים נעשים בין אם נחפוץ ובין אם לאו ואת חלקם אפשר לקבל בהבנה.
איני יודע מדוע אתה יוצא חוצץ כנגד ראש עירנו ,נכון שבודאי אינו המלאך גבריאל אבל בהחלט לא נמנה על קבוצת מלאכי החבלה.
יחסית לפועלם של ראשי ערים קודמים, לתרומתם למען העיר-יש להוריד מעט את הכובע בפני שמעון (ואני להבנה-תמכתי במעומדותו של דוידוביץ) כי יש מגמה חיובית ניכרת בעיר.
אין לי ספק שדרך פועלו אינה מרופדת בעלי ורדים ומן הסתם מרפקיו פוגעים פה ושם ב"חפים מפשע" ואין ספק שהעשיה עוד מרובה והמכשולים עצומים.
צריך לתת קרדיט לקבוצה המובילה, בהחלט להעביר ביקורת ,להצביע על נקודות כאובות ,לכעוס כשצריך ולהגיב אבל אישית אני חושב שהשחור אט אט הופך להיות מעט אפור מה שזורע תקווה רבה בליבי.
מעט יותר סבלנות ידידי ,אני חי בעיר הזו כבר למעלה מ-45 שנה ,ראיתי אותה בגדולתה וראיתי בנפילתה ואמונתי היא כי מה שנופל יקום ויתייצב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 23:05 
צביקה יקירי
ראשית אל לנו להשלים בשום פנים ואופן עם העובדה שיש מינויים פוליטיים לצורך מאבק פוליטי כזה או אחר. על זה כיום אנשים יושבים בבתי כלא ועולים לדוכני נאשמים, ואת הדבר הזה צריך לעקור מהשורש ולא רק בעכו.
שחורות אני רואה כי אני מכיר אתש עכו לפני עשרות שנים ואת עכו של היום.
אין הבדל בין ראשי העיר הקודמים של עכו לבין ראש העיר הנוכחי שכולם עשו פחות או יותר אותו הדבר אבל בעצם לא עשו הרבה למען עכו . שמעון לנקרי הוא עוד אחד לרשימה ולתמונה הממוסגרת בחדר ישיבות של עיריית עכו "הייתי כאן" .
לא יותר מכך צביקה יקירי לא יותר מכך
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 03:32 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

גם בשעה מאוחרת שכזו אני חייב להסביר לך מיסטר DNA שיש לך בעיה קשה מנשוא. אתה איש ממורמר בגדול וכנראה שלא הצלחת להיתברג שם למעלה בעיריה ולא קיבלת גו'ב ולכן כל התקפותיך הם כפי שהם או שפשוט נכשלת במירוצך ימיפ יגידו.
בפעם הבאה אל תשחק את המנומס ותכתוב ליד שמי "יקירי " כי איני יקירך ובטח שלא מקורבך.
יש לי חשד מאוד גדול לגבי זהותך אשמור על כך לעצמי בינתיים.

לגבי מינויים ושחיתות ישנם דברים שאולי נבצר ממך להבין ואז אסביר לך בעדינות.
כאשר הולכים לבחור ראש עיר לא בוחרים אותו בלבד כי אם את כל הפמליה שלו ביחד ולזה קוראים בלוק. .בחרת בX משמע שהX הזה הוא מכיל Z אנשים .
הראש כבר הולך ומסמן לכל אחת מצוות הZ שלו מה יהיה תפקידו בכוח.
והנה כאשר נבחר הראש הוא מקיים את שהבטיח ולזה איני קורא דברים לא תקינים.
בהמשך והיה וצריך למרות הרוב גם להקים קואליציה חייב אותו הראש לקחת את מי שמוצע לו ואין לו שום אפשרות לבחור את מי שהוא רוצה וגם לזה איני קורה דברים לא תקינים .
יודע מה היא דברים לא תקינים ? שתבוא אלי הביתה תיצבע לי את ביתי ואני אתן גו'ב לך או לילדך או לאישתך וכל זה כי צבעת לי את הבית .לזה אני קורה דברים לא תקינים.

נכון שחוסר מיקצוענות מתגלה במשך הזמן ואז יש מה שנקרא בפי כל "מאה ימי חסד" שמעת על ימים אלו? ובמשך תקופה זו צריך הניבחר החדש ללמוד את העסק החדש שנפל לידיו.

והיה והראש ממשיך בקדנציה נוספת אין לו מאה ימי חסד אלה הוא ממשיך היכן שעצר.

אז תתחיל להרגיע אדון דנא.

לילה טוב

עזרא

נ.ב אתה רוצה להגיד לנו שאין הבדל בתיפקודי ראשי העיר של עכו ?
מה נראה לך שלנקרי באותו ראש כמו קודמיו?
ואם כך אתה חושב אני ממליץ לך לישון על האף איזה לילה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 03:59 
עזרא יקירי (למרות שבעיניך איני יקירך)
ראשית אני מאוד שמח שאתה מחשיד אותי עם אנשים גדולים ולא עם האזרחים הפשוטים הנמנים מאלה שרוצים לעזוב את העיר אך לא יכולים.
אך בו ארגיע אותך, איני מתיימר להיות איש ציבור, או פוליטיקאי או אחד שמחפש גוב בעירייה כי זה דוחה להיות פוליטיקאי או עובד עירייה בכל מקום בארץ או בכל רשות מקומית . פעם אדם חכם אמר לי שלהיות איש ציבור או עובד עירייה זה בעצם סוג של גן עדן לשוטים ושם איני רוצה להיות, לא רציתי להיות ולא ארצה להיות. לכן המירמור שלי הוא רק על עכו ולא שום דבר אחר. יש לי משפחה יקרה, ועבודה ברוך השם משביעת רצון כך שחבל על האנרגיות שלך להחשיב אותי עם "הברנזה" המפוקפקת שעליה אתה מדבר.
לגבי דבריך האחרונים הייתי ממליץ לך לפנות בכתב ליועץ המשפטי או למבקר המדינה ולשאול אותם האם זה תקין למנות אנשי אמון שעזרו לך בבחירות או לא? האמן לי שאם תוכיח למישהו מהם כי המינוי הינו פוליטי ולא מקצועי אזי מישהו עלול למצוא את עצמו לא פחות ולא יותר פשוט בכלא . כך שאני חושב שאתה לא ממוקד או שלא רוצה להיות ממוקד, או שמעדיף להשלים עם רמיסת החוק.
אני לא מוכן להשלים עם זה ולכן אזכיר זאת בכל מצב ועת .
וכן ישנתי על האף מספר שעות ולמרות זאת הגעתי למסקנה שלנקרי לא שונה מראשי הערים שהיו בעבר לדורותיהם. גם לנקרי ירשם כעוד אחד שהיה כאן והלך ואם לא ישימו את תמונתו ממוסגרת בחדר הישיבות בעירייה גם אף אחד לא יזכור שהוא היה כאן
השעה המאוחרת בא אני כותב לך הודעה זו נובעת מעצם מחלתי בשפעת ואי היכולת להירדם
שתהיה לך שבת שלום,רגועה, פחות עצבנית ויותר בריאותית
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה: ריכוך הנושא
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 16:31 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

שלום לכןלם ושבת שלום
אני רוצה להתנצל בפני כל אלו שנפגעו אולי גם ראש העיר
יש דברים שאני מסכים לצערי עם דנא בניגוד לעזרא .\
עזרא צודק ראש העיר לא נבחר למצוא מקומות עבודה לאזרחים נקודה ואנ י רשמתי מה שרשמתי מתוך כאב ולא התכוונתי להחפיש שום אדם . שכן אומרים לא שופטים אדם בצערו

אבל אם ראש העיר ומקורביו יכולים לעזור לנו ולנוספים כמונו הם יתברכו .

אני בטוח שידיו של ראש העיר מלאות בדברים חשובים ורצינים ואים לו זמן לכל אזרח אזרח

לכן אני מתנצל שוב

בתקווה לעזרה מכל גורם

ארי ונטלי
תושבים ותיקים ומיואשים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 16:46 
ובא ציון לגואל
לאחר שידעו אנשים מבוגרים ומכובדים אלו להעמיד דברים על דיוקם אשמח לדעת היכן עיריית עכו כן מוצאת מענה למשפחה מיואשת זו וממנפת אותה למשפחה מכובדת שעומדת בזכות עצמה ולא בזכות נזקקיה
שבת שלום
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה: כיסאות מוזיקלים
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 19:11 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

זכור לי משחק של כיסאות מוזיקליים שהינו נוהגים לשחק בגן בעכו בילדותי
היו כיסאות מסודרים בעיגול הילדים היו רצים סביב הכסאות לשמע מוזיקה ובבת אחת הגננת היתה מוחה כף והילדים היו מתישבים ותמיד נשאאר אחד בחוץ מפני שכמות הכיסאות היתה קטנה באחד ממס הילדים.
מה שקורה לעכו זה אותו הדבר ראשי ערים באים ראשי עיר הולכים מי שמצא עבודה מצא ומי שלא לא ובסוף הכיסאות נשארים מסודרים אותו הדבר אין שינוי לטובה
ההפך עוד תושב עוזב את העיר
כלומר בפועל עושים דברים אבל זה לא בא לידי ביטוי במצב הסוציואקונומי
כלומר במילים פשוטות מכל קדנציה נעשה יותר גרוע וגרוע כל מי שנכנס לעיריה
עושה מה שעושה מרויח פה ושם
וכל הגלגל חוזר על עצמו באים חדשים וכל התהליך חוזר
יש פה בעיה אמיתית לצערי של הגירה שלילית ונשארת שכבה חלשה שמורכבת מחסרי יכולת זקנים ומוגבלים.

ו וזה מיקרו דוגמא שמה שקורה בארץ בשנים האחרונות והיטיב לתאר זאת מי שהיה מפקד חיל האויר באחד הראיונות האחרונים לפני שנפטר ממחלה קשה
בני פלד שאמר שמי שיוכל לעזוב את הארץ כלומר בעלי המוחות והאמצעים יעזבו ןמי שישאר זה שכבה חלשה של חסרי כל וזקנים ומוגבלים . ואת זה הוא יצתער לומר בראיון שמי כמוהו בונה הארץ ממלחי הארץ מפקד מפואר של החייל הכי מפואר חיל האויר. ממש ירדו לו דמעות

חבל שזה מה שקורה בארץ בכלל ובעכו בפרט.

הלוואי ויבואו ימים טובים יותר.

ארי :cry:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 20:00 
ארי יקירי
אתה כל כך צודק בדבריך שאין לי כמעט מה להוסיף פרט לדבר הבא.
אם תוכל לעזוב את עכו עזוב אותה כמה שיותר מהר כי היא לא בריאה לך ולא לאנשים יקרים כמוך. אם אחרי 40 שנות תושב בעכו אלו הם פניי הדברים וכך פרנסי העיר מתייחסים לותיקה אותי לצערי הרב זה לא מפתיע ולכן אני מפציר בך , אם יש לך את היכולת הכלכלית מכור דירתםך וברח מהעיר. לך למקום שקט יותר שם תוכל להזדקן בשלווה, ואני אומר זאת באמת מדאגה לקיומך . עכו היא סכנה לתושביה , אני לצערי הרב איני יכול בשלב זה לעזוב את העיר כי אין לי את היכולת הכלכלית (דירה מול דירה וכו...) אך זה הדבר הראשון שאעשה ברגע שתהיה לי אפשרות. אתה מדבר על כך שכל הזמן חסר כסא מוסיקלי אחד ואני מעדכן אותי ארי זיידמן יקירי שברבות השנים חסרים הרבה יותר מכסא מוסיקלי אחד. ראש עיר הולך וראש עיר בא וכולם אותו הדבר, רק הפוסטר שעל הקיר בחדר הישיבות של בניין העירייה מזכיר שהיה כאן עוד ראש עיר .
אני איתך מר זיידמן ואף יותר מכך
בהצלחה במציאת עבודה ומאחל לך בריאות ואושר
שלך
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 21:09 
עכונט כדרך חיים

ל - D.N.A היקר ...

עזבתי את עכו לפני 15 שנה בהיותי רווק ...
הסתובבתי .. הסתובבתי .. והיום הנני מתגורר במעלות ..
ברשותי דירת גן ( גינה בגודל 150 מ"ר ) בגודל 78 מ"ר בשכונת רבין מעלות .. הערכת שמאי 75000 דולר ...
ובית פרטי 200 מ"ר על חצי דונם בשכונת סביונים מעלות ... הערכת שמאי 180000 דולר ...

מכיוון שהינך קורא לעזוב את עכו .. ואני חולם לחזור לעכו ( מה שמעקב אותי .. אי הצלחתי לממש את הנדל"ן שברשותי ולגייס את המימון הדרוש לקנות בית בעכו ... )

בוא אתן לך הצעה להחליף את אחד הנכסים ( ע"פ ערך הנכס אשר ברשותך לאחר הערכת שמאיים ... )
כך אני יוכל לחזור לעכו לעיר שאני מתגעגע ע"י הורי ומשפחתי ... ואתה תגשים את חלומך לעזוב ...

איציק ברבי

052-2479725 .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 21:14 
איציק היקר
חשוב לי להבין כל הדירות שאתה מציע לי הינם במעלות או שאחת הדירות נמצאות גם באזור אחר?
יתכן ואולי אכן נוכל לעשות טרייד אין
בברכה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 21:33 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

כל הכבוד לאיציק על הצעתך ,

הנה יצא דבר שכל אחד מקבל את רצונו , איציק שרוצה לחזור לעכו מקבל את רצונו ו dna שרוצה לעזוב את עכו מקבל את רצונו .

אני בעד לכבד את רצונות האנשים !
אבל יש לי הרגשה שזה לא העניין , כנראה שעוד יתברר מה הוא העניין האמיתי !

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 21:36 
אלברט יקירי
אין כאן שום אינטרס סמוי הכל גלוי ומוכר , כל מה שיש לי אמרתי וכל מה שיהיה לי אומר (כמובן בהתאם לתרבות הדיבור והנימוס של אתר מכובד זה).
אם יש את האפשרות לטרייד אין אכן יבוצע ואם אין אמשיך לחפש ויתכן שגם אחרי הטרייד אין אמשיך לכתוב ולומר את דבריי כי בסופו של דבר מותר לי לחלום על עכו של פעם כמו כולם . זה הרי לגיטימי
שלך
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 22:11 
עכונט כדרך חיים

2 הנכסים במעלות ..

תתקשר ... ...

ובבקשה ..

אני מאמין בעכו .. ולאחר התנסות ... החלטתי אין כמו עכו !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 22:32 
2 בעיות איציק יקירי
1. מעלות לא בא בחשבון - כבר בדקנו בעבר מספר פעמים ובעיקר אשתי לא אהבה את זה
2. אל תשכח שאני אנונימי וחייב להישאר כזה
3. בכל מקרה זה לא רלוונטי בגלל המיקום
תודה רבה על הרצון לעזור
בהצלחה לך
למרות שלא ברור לי הרצון שלך לחזור לעיר החטאים הזו עכו
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 22:48 
עכונט כדרך חיים

1. מסתבר שעכו עדין מקום אטרקטיבי יותר לפחות ממעלות ...

2. מתברר שלמרות הצעותיך לעזוב את עכו .. אתה לא ממהר לעשות כך בכל מחיר ...

3. רצונך להשאר אנונימי מלמדת על חוסר יושר הדרוש בהצהרות כבדות משקל כפי שהנך מצהיר ... כולנו תקווה שאין מדובר בטרול ...

4. איני רואה את עכו כעיר חטאים .. זו העיר שביליתי בה את התקופות היפות בחיי ... אני מאד אוהב אותה .. והצעתי עדין עומדת ... לך או לכל עכואי אחר רציני המעוניין לבדוק ...

5. למרות הבעיות הקיימות .. וקיימות בכל מקום .. לעכו יתרונות רבים ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: