חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 17 ספטמבר 2026, 16:45

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 15:53 
במעמקי האינטרנט מצאתי ממש עכשווי תושבים שעזבו את העיר ותושבים שנשארו בעכו מה הם כותבים על עכו. אלה שעזבו כולם מציינים שעכו עדיין בליבם אבל לא היו חוזרים אליה כי מבחינתם עכו היא של פעם ולא של היום זה מה הם זוכרים. החמור יותר הוא מה כותבים העכואים שגרים בעכו
בבקשה לא נגעתי
חומר למחשבה לעוד סיבה למה אני זועק לעזוב את עכו
D.N.A
[url][url]http://www.ynet.co.il/Ext/App/TalkBack/CdaViewOpenTalkBack/0,11382,L-3289280,00.html[/url][/url]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 16:06 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אדון יקר

מי שלא טוב לא יכול לעזוב כולם יכולים להמשיך להתלונן ולקשקש הכל מקנאה.

יש לנו עיר נהדרת ואין כמו עכו

עכו העיר היפה שלנו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 16:13 
שחר יקירי
הייתי מציע לך לקרוא טוב טוב את מה שכותבים הקוראים
לתת תשובה עם מנטרה חוזרת "זה הכל מקנאה" לא תפתור את הבעיה
תקרא תפנים ואז תיתן הצעות איך כן גורמים לאלה שעזבו לחזור ואיך מחזקים את אלו שנמצאים בא היום וחושבים כך
או שאולי אתה חושב כמוני שאין פיתרון אלא לעזוב את עכו כמה שיותר מהר
D.N.A.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 16:17 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לדעתי יש לנו עיר נהדרת

עכו עם ההנהגה הקיימת תגיע עוד רחוק

וזה כולל את ראש העיר לנקרי סגנו ניומן והמנכ"ל אוהד שגב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 ינואר 2007, 16:20 
שחר יקירי
גם את המנטרה הזו כבר שמעתי והיא עדיין לא מקדמת את העיר לשום מקום בטח לא עם השמות שהזכרת
תחשוב עוד פעם שחר איש יקר תחשוב עוד פעם אל תכסה את עיניך במשקפיים ורודים ותגיד שהכל ורוד כמו שאני רואה רק שחור
ושוב פעם תחשוב עוד פעם
המנטרה הזו לא עובדת ולא יכולה להסתכם בשלושה משפטים
מבחור כמוך שהוא גם במקרה עיתונאי הייתי מצפה לקצת יותר
בהצלחה
D.N.A.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 ינואר 2007, 21:42 
שימו לב ללינק הבא.
תושבת עכו לשעבר שהגיע לביקור התלוננה על איך עכו נראית היום ומי מצאה לנכון להגיב לה? מנהלת מחלקת ההסברה של עכו . ואני פשוט לא מבין איך אדם שלא היה מעולם תושב העיר לא קשור לעיר ולא בטוח שאחריי מספר שנים שהיא בתפקיד אך לא בנדל"ן בעיר יודעת את הרחובות (לכאורה) בעכו .
לשיפוטכם
[[url]url]http://tluna.nrg.co.il/companies/companyComplaint.asp?companyID=553&compID=4725&PageCurr=1&numOfRow=1&[/url[/url]]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 ינואר 2007, 23:40 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

dna היקר שלום רב ,

אתה מקבל כאן את הזכות לומר את הביקורת שלךבאופן חופשי , אך לדעתי אין כל הצדקה להתקפה המתמשכת שלך על דוברת העיריה .

גם אם הדוברת לא גרה בעכו , זכותה לייצג את העירייה בהסברה בהתאם להנחיות שהיא מקבלת מהממונים .
לא כל דובר של חברה או של עיר , מחויב לגור בעיר בה הוא מדברר , זאת הנורמה הקיימת בארץ .

ההתקפה שלך , בתגובות הרבות על הדוברת , יכולה לעורר חשד שאתה או את האנונימי/ת , מרגיש או מרגישה שאת או אתה יכול/ה להיות דובר/ת יותר טוב ובמקומה , כי הרי תמיד היה ויש מועמדים שחושבים שהם יכולים להיות תחליף למשרות הבכירות בעיריה ואם הם לא הצליחו בעבר , הם עוד מקווים ופועלים להגיע למטרה בסיבוב הבה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2007, 09:59 
אלברט יקירי
כבר אמרתי בעבר אומר בהווה וגם בעתיד. אני לא פוליטיקאי , אין לי רצון בתפקיד ציבורי בעיר, אני סולד מכך , אך כתושב אני מוחה ולא רק על הדוברת אם תראה הית גם מחאה נגד ראש העיר אז אני רוצה להיות ראש עיר? הית לי מחאה נגד מרסל ממן הגזבר אני רוצה להיות גזבר, היה לי מחאה נגד ממלא מקום ראש העיר אז אני רוצה להיות ממלא מקום ראש העיר , היה לי ביקורת נגד המנכ"ל אז אני רוצה ליהות מנכ"ל , היה לי מחאה נגד ראש מחלקת חינוך אז אני רוצה להיות ראש מחלקת חינוך,י שלי ביקורת נגד הרבה אנשים ופונקצויות בעירייה אז אני רוצה להחליף את כולם ??? זה פתתי לומר דברים אלו , ומה לעשות אלברט יקירי יש גם אנשים שאומרים ביקורת לבי לרצות תפקיד או מעמד, אלא רק לזכות באנשים יותר מקצועיים לעיר כדי שיהיה עיר אחרת. אבל אני מאוד מבין את תחושתך , כי זה מה שנוצר בעכו כל אחד שמדבר כבר חושב ושואף להיות באיזה תפקיד מפתח בגלל זה עכו נראית "זיפת" נושמת "זיפת" חושבת "זיפת" ותישאר "זיפת".
לגבי הדוגמא בהשוואתך לדובר עירייה מול דובר חברה. דובר עירייה זה תפקיד ציבורי מכספי משלם המיסים העכואי המסכן וחברה פרטים זה בעל החברה או בעל מניות. ותעשה לי טובה בשביל לצלם , לעשות מידי פעם רונדלים לא צריך משכורת של עשרות אלפי שקלים בחודש ומזכירה צמודה זה כבר מוגזם עצוב ומעלה ריח לא טוב ...........
וכן אני לא רואה הגיון שדובר עירייה לא יהיה מהעיר עכו , ושוב אני חושב כך גם לגבי כל שאר התפקידים הבכירים ואף אקצין ואומר לך שכל עובדי עיריית עכו חייבים להיות תושבי עכו או להעתיק את מקום מגוריהם לעכו תוך 6 חודשים מקבלת תפקידם .
תחשוב על זה
D.N.A
ואני מעביר שוב את הקישור המהולל שבעיני יש בו פסול
http://tluna.nrg.co.il/companies/companyComplaint.asp?companyID=553&compID=4725&PageCurr=1&numOfRow=1&

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2007, 10:55 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

dna היקר שלום רב ,

ראיתי את תלונתה או תלונתו של האנונימי , בקישור שהוספת ונראה לי שזאת תלונה מנותקת מהמציאות ותשובתה של הדוברת היא לעניין וכל הכבוד לה שהיא עושה את תפקידה לשמור על שמה הטוב של העיר שלנו .

לא יכול להיות שיבוא איש או אישה אנונימיים , שגרו בעכו בעבר , שיכנסו לאתר ארצי וישקיעו זמן להשמצת עיר ללא סיבה, ללא נקמנות או סיבה אחרת , במיוחד שהתלונה אין לה בסיס בכלל .

כולנו מכירים את התרגילים האלה באינטרנט מזמן ועכשיו הם חוזרים באיחור של כשנתיים , תרגילים של איש שהיה מועמד לתפקיד ניהולי בכיר בעירייה , ולא קיבל את התפקיד, או כועס מסיבה אחרת , מתחזה לגברת באתר ארצי וממתין שיעבירו את הקישור שלו לעכונט והנה אתה נפלת בפח של אותו גבר מתחזה שרוצה להתנקם בעכו , אפילו הדוברת לא הבינה שזה לא תמים .
רק אני לא מבין , איך יכול להיות שאיש אינטלגנטי ומתוחכם כמוך יכול לעשות מעשה כזה ?

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2007, 13:51 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

כן את זה אני מקבל בשתי ידיים.
אני לא רואה הגיון שדובר עירייה לא יהיה מהעיר עכו , ושוב אני חושב כך גם לגבי כל שאר התפקידים הבכירים ואף אקצין ואומר לך שכל עובדי עיריית עכו חייבים להיות תושבי עכו או להעתיק את מקום מגוריהם לעכו תוך 6 חודשים מקבלת תפקידם .

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2007, 18:33 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ברצוני להתייחס למספר דברים שנכתבו בנושא
1. אני חושב שבעלי תפקידים בכירים ניהוליים בעיריה חייבים להיות תושבי העיר
תוך פרק זמן סביר מיום תחילת עבודתם.
מגורים בעיר עוזרים להזדהות עם העיר ותושביה , והעיריה לא הופכת
רק למקום שניתן להתפרנס ממנו ולאחר מכן לנסוע הביתה ולהיות מנותק ממה שקורה בעיר.
2. קראתי את מכתבה של המתלוננת וצר לאמר שאין שמץ של אמת בדבריה
הדוברת צדקה בכל מילה בתגובה שכתבה , ואני מכיר את הנושא אישית
ויכול להעיד על כך מעדות ראיה.
3. DNA נכבדי גם אתה בטח מסתובב בעיר כמוני , ולהגיד שאין גני משחקים
ופארקים חדשים בעיר זה פשוט סילוף האמת .

מצפה ממך להגינות בנושא ולתיקון דברי הבלע שנכתבו ע"י הכותבת האנונימית
ברשת הארצית.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2007, 20:55 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לגבי המכתב של האנונימית ותגובת הדוברת לוקים בחסר וזה התאריך.
אם וכאשר האנונימית שלחה ופרסמה לאחרונה אני מזמין אותה על חשבוני
לאופטיקה כהן או לכל מי שתבחר ואתן לה משקפי ראיה הכי יקרות שבשוק
כי אולי יש לה בעיה בראיה.
אך אם המכתב הוא ישן וותיק מלפני ששמו את המשחקיות משמעו של עינין שיש לנו טרול שרוצה להעלות מהאוב דברים ישנים ולהשליך כאילו הכל טרי.

עזרא
עכשו קצת עצבני לכן מסמן באדום אש.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2007, 23:15 
חברים יקרים
ראשית אני שמח שאכן יש תמימות דעים שכל עובד עירייה ( או לפחות בכירים שבהם) יחוייבו בעתקת מקום מגוריהם לעכו תוך 6 חודשים מיום תחילת עבודתם.
והשאלה האמתית שנשאלת , ומה קורה אם לא העתיקו את מקום מגוריהם תוך 6 חודשים? אזי חברים רוב עובדיה הבכירים של עיריית עכו צריכים ללכת הביתה וביניהם גם הדוברת שעליה דנו בשרשור האחרון.
אלברט יקירי אני ממשיך להתפלא על הקונספרציות התמוהות שאתה כל הזמן עושה וכל הזמן נוח לך לנסות לשייך את האנונימיות שלי לפוליטיקה או לתפקיד ציבורי. שיבושם לך יקירי האמת שבתוכי כאזרח מספיקה לי ואם זו ההגנה שלך לכל ביקורת שתיכתב גם מיפי אזי אני מבין זאת ומקבל זאת בהבנה אך חשוב שגם חברינו היקרים יבינו וידעו שמנטרה שאתה חוזר עליה כל הזמן לגבי היא ההגנה והתשובה לכל ביקורת שאני כותב כאן .
אכן כן חטאתי יתכן למטרה שלא בדקתי את תאריך כתיבת מכתבה של אותה גברת לגבי המכתב הזה ויתכן שנכתב לפני שהיו גני משחקים למרות שבפועל יש עוד הרבה מקום לשיפור ועם זה אתם תסכימו איתי .
עוד משהו אלברט יקירי
בו ואתן לך עוד קישור של תושבים אשר כותבים דברים שליליים ביותר על עכו, אז מה יכול להיות שאת כל ההודעות האלה גם אני כתבתי ?????
אני בטוח שהפעם אם תחליט להגיב תחשוב קצת יותר לגבי תגובתך בתמימותי האמיתית והביקורת הצולבת על ניהול עירייה לגיונרי עלוב.
בבקשה הקישור הבא- ושוב פעם הרוב חושב שעכו מסוכנת לגדל ילדים בא לכן גני הילדים נסגרים ובמקומם באים גני ילדים ערבים.אבל זה אשמור לדיון הבא שלי

http://www.ynet.co.il/Ext/App/TalkBack/CdaViewOpenTalkBack/0,11382,L-3289280,00.html
שלכם
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 ינואר 2007, 23:56 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

Dna היקר שלום רב
אם אתה כזה תמים ולא מעורב בפוליטיקה ולא רצית תפקיד בכיר בשכר בעירייה ואין לך כל חשבון קודם עם הבכירים בעיריה , כפי שאתה מנסה בכל פעם להדגיש , אז מדוע אתה לא כותב בשמך המלא והמוכר לתושבים רבים ולבכירים בעירייה , ממה יש לך לפחד , מדוע אתה מודאג ?.

הייתי מבין עובד עירייה או עובד במוסד ציבורי אחר שקשור לעירייה שכותב באנונימיות כי הוא מפחד לאבד את פרנסתו או פרנסת בני משפחתו שעובדים בעירייה או ליד , אבל אתה מצייר את עצמך אחרת .

מדוע אתה מפחד לומר את אותם דברים שאתה כותב בשמך המלא .
אם תעמיק , אתה תראה כאן בפורום ביקורות חריפות וכל אחד בסגנונו , ביקורות קשות בתקופה שהיה יותר קשה והיה חסר יותר דברים לעכו .

תראה את התגובות של עזרא , של יוסי , של צביקה , של הלוי , של שי , של איציק ושל אחרים , אז מדוע אתה שונה מהחברים האחרים , הרי אנו קהילה קטנה באתר מקומי וצריך להתאים את עצמנו לכך .

אז מדוע אתה עדיין אנונימי , מה חסר לך כידי להיות גלוי , אתה אינטליגנטי עם מקום עבודה עצמאים ללא תלות באף אחד כפי שאתה כותב , אז תסביר לי מדוע אתה אנונימי ומעורר חשד שמה שאתה כותב , נכתב ללא שיקולים זרים .
אם תבחר להמשיך לכתוב אנונימי , אז קח בחשבון את הביקורות והחשדנות .

Akkonet
akkonet@gmail.com

נערך לאחרונה על ידי אלברט לוי בתאריך 18 ינואר 2007, 00:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 ינואר 2007, 00:10 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מצטרף לדבריו של אלברט , שעושה את הכל בהתנדבות ועורך לנו את האתר הנפלא הזה.

תגיד dna האנונימי , מדוע אתה לא אומר שום דבר על חגי סלק בידיעה של בני כלפון , הרי על כל אחד יש לך על מה לומר והנה עברו מספר ימים , כולם הגיבו על הידיעה , על חגי סלק ורק אתה אין לך מה לומר.
איך זה יכול להיות :?: :lol:

ממה אתה פוחד תוריד את המסכה ותגיד לכולם מי אתה :!:
תגיד את האמת בשם שלך כמו ששאר החברים כאן עושים את זה באומץ :!:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: