|
מי שאכפת לו בואי תקשיבי לכמה דברים
הסיבות שבעכו אין עבודה והמצב רק מחמיר מיום ליום
1. כי מי שמחוץ לעכו בקריות לדוגמא מעדיף להיות סוג של פטריוט ולנסות לקלוט עובדים מהעיר שלו
2. כי לעכו יש סטיגמה שלילית לחלוטין בעיניי תושבי החוץ
3. כי לנקרי כל כך דואג לפרנסתם של תושבי עכו כך שהוא עד כדי כך מתאמץ ולפעמים לא מצליח להבחין במקום המגורים האמיתי של עובדיו לדוגמא:
אוהד שגב מנכ"ל העירייה תושב חיפה, מרסל ממן גזבר העירייה תושב קריות, אשר וחניש מנכ"ל המתנ"ס תושב גשר הזיו,לידיה חתואל תחום נשים וספורט תושבת הקריות, תמי איציקוביץ יועצת משפטית תושבת כפר ורדים, דנה התובעת העירונית תושבת נהריה, מיקי אגף טיפוח העיר תושב נהריה, אפילו יש לנו חבר מועצה אחד שבפועל לא גר בעכו ואף אחד לא מדבר, מירב צוקר הדוברת המהוללת תושבת חיפה, מהנדס העיר החדש שנקלט זה עתה תושב חיפה, קובי שמעוני סמנכ"ל המתנס מתגורר כיום בשבי ציון, ואפילו ראש העיר שלנו עד כמה שידוע לי (לא סגור על זה) עדיין לא עבר למושב קבע בעכו למרות שיש טענה שכבר קנה דירה בעכו.
4. עכשיו תגידי לי אחרי רשימת המהוללים הללו שביחד עולים לעירייה בשנה מעל ל 10 מיליון שקל בשנה והארנונה שלהם הולכת אל מיחוץ לעיר, את באמת מאמינה שעיריית עכו תמצא לך תעסוקה?
5. אני מציע לך באמת תעזבי את עכו כי היא לא עיר לצעירים, לא עיר לגדל בא ילדים, ולא עיר לאנשים טובים כמוך, כך גם תקבלי איכות חיים טובה יותר, תמצאי עבודה ותתחילי חיים טובים . תעזבי את העיר זאת ההמלצה שלי אלייך
שיהיה לך כל טוב והמון הצלחה
D.N.A
|
|