חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 22:44

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2007, 17:30 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

מרגש ומעודד לקרוא הפירגונים. פרט לכך, הדבר היחיד שאני מקבל – זה הנאה בקידומה של העיר – במישור הלאומי והמקומי.
לעומת זאת, אני חדור אשמה כלפי משפחתי ובדאגה לעתידנו במישור הפרטי שהרי, את כל המיליונים שחסכתי לעת זיקנה, לאט לאט, לאורך שנים, הוצאתי במימון פעילותי למען העיר.
למען הסר ספק – לא קיבלתי שום מתנה! הרכב, הוא של העירייה. לא מדובר בלימוזינה אלא בטנדר דאבל-קבינה. זהו כלי עבודה הכרחי, לצורך אין-ספור פעילויותי למען העיר.
לא במקרה השתמשתי ב-2 רכבי. את הג'יפ הפרטי לצורך הסעת אין-ספור מבקרים, תורמים, משקיעים, גורמים בכירים – לסיורים בעיר וכן לנסיעות מהעיר לת"א,ירושלים, וכו' למוסדות ומשרדי ממשלה ואילו בטנדר השתמשתי, להובלת ציוד וחומרים (ותמיד מדובר בציוד אישי שלי לעבודות העירייה). לאורך שנים לא השתמשתי ברכבים וציוד העירייה, פרט לפעמיים שלוש.
כך, שD.N.A. , לא רק שאני לא, כדבריך "שואב את צלחתה של העיר", אלא שהעיר שואבת ממני ומשפחתי, את זמננו, כספנו ובריאותנו, אלא שאני עושה את זה בחפץ לב ובהרגשת שליחות.
לדוגמא, בנוסף לכספנו, הבאתי ציוד רב. בין היתר 4 סולמות כפולים גבוהים, בעלות שמעל 10,000 ₪ שנגנבו. הבאתי 2 מכשירי פקס למשרד (כמו גם את כל הרהוט) וכן מחשב ומדפסת שכולם "נשרפו" בשל תקלות חשמל בבניין – וכך הלאה ולא קיבלתי פיצוי על דבר. אפילו לא ליטר דלק, עבור הטנדר ששירת את העירייה 3 שנים. בנוסף, מאז שהחלטתי להצטרף לרה"ע כדי להביא לשינוי המיוחל, חיבלו ברכבי ובביתי, עד כי נזקקתי לפחחות וצבע והחלפת צמיגים שנחתכו – מספר פעמים. כל זאת, מתוך רצון לייצור עלי לחץ כדי שאברח.
מאותה סיבה דאגו גורמים שליליים שאקבל שכר שבהתחשב בכמות השעות שאני עובד בפועל – איני מגיע גם לא לשכר המינימום ובכל זאת לא ברחתי
(יש כאלה שבגלל תאוות הכוח והבצע מעוניינים שהעירייה והעומד בראשה, ייחלשו). החמור מכל שאשתי עברה אירוע לב. אם לא די בכך, אשתי שהגיע כדי לעזור לי – רק לשבועיים שלוש, עד שאוכל לקבל מזכירה (הדבר לא אושר בגלל החשב המלווה) אך נשארה, לעבוד בהתנדבות, כבר שנתיים – 2 משמרות ביממה ואפילו שי סמלי לא קיבלה – אזD.N.A. מי שואב את מי?! איני יודע מה מניעיך ואיני כועס, אך בהחלט אבקשך, להיות מעט אופטימי ומעט פוזיטיבי.
על רקע זה, מגוחך לקרוא על "החיים הטובים" שכאילו אני עושה – לדעת העיתון.
אני לא מאוכזב מהם, כי מהעיתונות, אין לי שום ציפיות.
ואתה D.N.A. , מה אתה מציע בעצם, שאחזיר את הרכב לעירייה? ששוב אשקיע אלפי שקלים בטנדר שהשארתי במוסך או ששוב אקנה, מכספי הפרטי טנדר אחר שימשיך לשרת העירייה, או שאולי אתה תנדב את רכבך?
אכן, טנדר הדאבל-קבינה, הוא הפתרון היחידי שיכול להחליף את 2 רכבי.על-אף שבנמצא, היה רק 4/4 שהוא יותר יקר, התעקשתי ובסוף מצאו 2/4 שהוא יותר זול. כך שאני שלם עם עצמי (פרט להרגשת האשמה למשפחתי).
העירייה חסרה רכבים ובכל מקרה אם היא חפצה לשרת את הציבור, היא חייבת לקנות רכבים. בזמן המלחמה למשל, כיוון שלא היו די רכבים, נאלצנו לבקש רכבים, בהשאלה, מעיריית הרצלייה – כדי לתת שירותים אלמנטריים לאזרח.

וכדי שנסיים באופן אופטימי, אני כן מאמין שעכו תגיע לפסגות עולם וכבר עכשיו נמצאת בפיתוח עצום, בנושאים שונים ויש רשימה ארוכה של עשייה בקנה.

בהזדמנות זו, נאחל לרה"ע – לרגל העברת מגוריו לבית שרכש בעיר - שיהיה במזל טוב. צריך לפרגן לו כי אכן הוא עובד קשה.

לעזרא היקר,
הצליחו להוציא אותך משלוותך. אני יודע שאתה מעריך מאד את עשייתי, כגודל הערכתך כך גודל כעסך. בכל אופן, מפני כבודנו, נא עדן לשונך.

תודה לכולם
ישראל בן-עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2007, 19:11 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אתה מבין ישראל ?איך פושטי לשון סובבים אותנו ורק ארס הם מפיקים מלשונם.

DNA אני מאוד מקווה שברגע שכתבת את שם נכדי היקרים רחצת את ידך .
האם כושי יהפוך עורו?
לך למחלקת רעלים בבי"ח נהריה אתה ממש דרוש שם בטוקסיקה.

בן עזרא היקר אתה מבקש ממני לעדן וואלה יותר עדין מזה?
אנשים מסוגו של הנחש הזה צריף לקפד את ראשם ללא רחם כי מסוגם יכולים להמיט אסונות בכל אשר הם פוגשים.

ועל אף ולמרות הכל אני מאחל שבוע טוב לכולם .

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2007, 22:09 
ישראל יקירי
להבדיל מהעיתונאים , להבדיל מהאופוזיציה האימפוטנטית שיש כיום בעכו אני מגיע ממקום אחר , ממקום של הערכה אישית כלפיך כאדם וכאישיות וזאת ציינתי בתחילת דבריי. כל הדברים שאמרת וכתבת ידועים לי ותתפלא אני יודע ומכיר אותך מספיק טוב, בעבר גם נמנתי עם אותם אנשים שאתה מאמין בהם כיום. אך עם זאת עדיין לא הצלחת לשכנע אותי לגבי הרכב, אני חושב שכמו כל עובד עירייה שהוא איש ציבור צריך להיות סוג של מערכת מבוקרת וסוג של ניהול נכון. נושא הליסיניג הוא נושא כאוב בעיר שלא הוכיח את עצמו ועדיין מראה על סוג של בזבזנות יתר בעיר. אתה איש יקר לליבי ויקר לעיר אך עם זאת אני מזמין אותך לחזור להודעתי הדרמתית הקודמת ולשקול שוב את קבלת הרכב הזה, תדמיתית זה נראה לא טוב ולא תקין ציבורית. יש פתרונות אחרים במקום להמשיך ולהפקיד את רכביך האישיים ורכושך האישי לטובת העיר. ועל פרנסי העיר למצוא פתרון לבעייתך , אך לא פיתרון שינקר עיניים ויראה לא תקין ציבורית.
ולך עזרא יקירי אתה רק מוכיח מדוע השלטון הקיים הוא האסון של העיר הזאת , בדרך בברוטליות ובניסיון לסתום פיות על ידי דברי הבל , ערס ושלוחת חוסר תרבות אשר ממשיכה להוכיח שבעכו אין עתיד ואין תרבות ואין כבוד לאדם. סגנון הדיבור שלך מוכיח את מה שאני אומר כל הזמן ... עכו היא מקום מסוכן לגדל את ילדינו ואתה אחת מההוכחות שאני כל הזמן אומר בהתייחס לסגנון הדיבור שלך
בכל מקרה יקירי שיהיה לך ולכל החברים היקרים כאן שבוע טוב
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 פברואר 2007, 23:31 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

רק העיניים של DNA יוצאות מחוריהן רק אחד שכזה יכול להמשיך ולאכול את עצמו בפרהסיה .(בוירטואלית כרגע).
יופי שקלטת שזהו הסיגנון לא מתאים לך תואכל מלבד את ליבך גם את כובעך .
DNA לא יקירי אני מבין שקו מחשבתך לא משתנה ולא ישתנה לכן אומר לך בעדינות יצאת לנו מהאף .
אתן לך עצה איך לצוד נשר. שכב על משטח בשטח פתוח כמו מדרכה כביש או חצר וצעק אני נבלה בטוחני שהנשר הראשון אשר יחוג מעל עכו כבר יגיע אליך ואז תתפוס אותו .

מה אתה עדין לא מבין שהטנדר הוא כלי עבודה ולא רכב שרד כיאה לראש עיר?
למה אינך מלין על כך שגם לאלברט בן שלוש יש טנדר חדש שמשרת את פסטיבל עכו? למה אתה לא מלין שיש מערכות מחשבים חדשות בעיריה ? אתה יודע?DNA אוטו זבל חדש מגיע לעיר על מנת לנקות טיפוסים שכמוך.
טול קורה מבין עיניך הסומות.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 00:33 
עזרא שוב אתה מתלהם ומתלהם נוגע באדם ולא בנושא אך אני לחלוטין מבין שכאשר אדם כמוני מצליח להוציא את כל הרוע שבין עניך אזי מסתבר שיש נכון בדבריי ואפילו רק חלק מהם
הנבלה ,הנשר ואוטו הזבל אכן שוכנים בעכו ואכן משרתים את המשרתים לצערי הרב ולא את האדונים האזרחים הפשוטים
אכן חידשת לי שלאלברט בן שלוש יש רכב ואם זה נכון אזי פתחה עיריית עכו חברה להשכרת רכב על חשבון משלם המיסים הקטן והמסכן
ומערכת מחשבים חדשה שנקנתה זה עתה בעיר למה האם לשרת את אלה שאמורים לשרת והפכו לאדוני העיר והאם זה על חשבון מפעל ההזנה,הצעירים שנוטשים את העיר או אולי הזקנים שאינם זוכים ליחס שמגיע להם כמו בכל עיר מתוקנת ? סררה נושבת בעירינו ואני כאן זועק את זעקתם של רבים - עיזבו את העיר השאירו אותה לטמאים ונשרים כי אכן בעתיד יאכל הנשר את האזרח הקטן בעודו חי ואפילו מוות כבודים לא יתן לו
תחשוב על זה עזרא תחשוב ותראה עד לאן ירדת והורדת את תרבות הדיבור וכבודה של העיר שגם כך לא היה.
המצווה הגדולה ביותר שלי היא למצוא דירה חלופית מחוץ לעיר לכל אזרח שירצה לעזוב את העיר המקוללת הזו ,וכמובן לשווק לתמימים שחושבים שעכו היא גן עדן . אכן עכו היא גן עדן אבל גן עדן לשוטים ואת זה שמעתי בעבר מעובד עירייה בכיר שנהנה ממטעמי השוטים
שבוע טוב
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 01:08 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

DNA שבוע טוב ,

למה לך האנונימי היקר , למה לך לומר על כ 51,000 תושבי עכו שהם חיים בגן עדן של שוטים ורק אתה הנביא האנונימי החכם והצדיק שרוצה לעשות לנו מצווה כדברך ולהציל אותנו מעכו .

אני מבין שיש לך גם תוכנית פינוי / גירוש ,אני מבין שי לך תוכנית את מי אתה רוצה לעשות מצווה ולפנות מעכו , מי אלה יהודים וערבים שרגילים לחיות ביחד בעכו , או רק את הערבים או רק את היהודים :?:

עוד מעט אתה עוד תאמין במה שאתה כותב כאן :!:

מזה 47 ימים שאתה מציע לכולם לעזוב את עכו " המקוללת " ועוד מחמאות עסיסיות אחרות כדברך ולא ראיתי תושב עכו שכותב לך ששכנעת אותו .

קיבלת במה במשך 47 ימים ולא הצלחת , מאחר ואתה איש אינטליגנטי , לכן אתה צריך להבין ולהסיק מסקנות והמסקנות הם :

1 – תתחיל לכתוב ביקורת בצורה רצינית וריאלית יותר ולפעמים גם לפרגן לאנשים שעושים למען עכו
2 – תפסיק להציע לעכואים לעזוב את עכו , כי זה לא רציני ולא הוגן .
3- תירשם מחדש בעכונט , בשמך המלא ואל תפחד למתוח ביקורת לעניין ותתמודד עם זה .

יכול להיות שיש עוד הצעות לכותבי עכונט ,

תחשוב על זה ברצינות ושבוע טוב לך ולכל תושבי עכו

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: מד-כעס!
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 01:54 
עכונט כדרך חיים

אחים שלי ,שבוע טוב
על פניו נראה לי שאנו נסחפים לתהום לא לנו
ואט אט מתחילים לאבד שליטה
הבה ונחזור לפסים ,
אז דנידין כתב.... SO WHAT .....אז הוא אמר ככה...
מה מרגיז ? ....ההפך !
אני לדוגמא ההיפך הגמור מדעותיו ועדיין מסוגל לשמוע אותן
אתם עדיין מתעסקים עם ה-'מי' ולא אם ה'מה'
התופעה מפחידה אותי יותר מאשר מילותיו של דנידין
אנחנו עסוקים בתקשורת של הישרדות
מי יקח לנו את עכו ? היא שלנו לעד
אתם יודעים כמה אנשים יש בעכו שחושבים כמוהו ?
למה לכעוס? הבה וניהיה אצילים ופשוט לא נתייחס ל-מי שמרגיז אותנו אלא ל-מה שמרגיז אותנו.
גם לשתיקה יש כח לא פחות חזקה- הלא אנו מאמנים גדולים בצידקת דרכנו
זו עצתי !

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 08:08 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

שתקתי כמיטב המסורת הנהוגה עלי אך לא עוד
לD.N.A

איני מבין מנין מניח DNA כי נושא הרכב "נראה לא טוב בציבור". אני קורא את כל התגובות ואני דווקא מוצא כי אכן נראה הדבר בעיני הציבור -פרט לעיניך כמובן.

לא ראיתי שיצאת חוצץ על משרדי ממשלה ,ממשלה וכנסת, בנקים,בזק,חברת חשמל ועוד שנוסעים ברכבי שרד מפוארים(לא טנדרים חלילה)מרביתם להנאתם הפרטית והמשפחתית והכל ממומן מכיסנו- אנו האזרחים הקטנים.

רק רכבו של ישראל בן עזרא הוא זה שמנקר עיניים וטעות ציבורית?

שקול דבריך, התעלם מאמוציות פוליטיות שאני בטוח שטבועות בך ותחשוב טוב האם תגובתך היא לעניין.

אגב,דעותיך חשובות ונחשבות-אך היו נחשבות יותר לולא הסתרת פניך במסיכה

צא מהארון!!!1

למרות שדעתך שונה משלי(ברוב המקרים) אני מוכן לקבלה ואסתפק בדברי אלו.

עזרא חברי היקר-בעדינות!!!!! מותר לאנשים להביע דיעה אף אם היא מקוממת אותך- תגיב אבל לא כך!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לDNA
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 08:20 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ועכשיו אחרי שקראתי ביתר פירוט את דבריך המכוונים כלפי עזרא אני מוכרח להשתמש בקלישאה המפורסמת כי "כלב שנובח אינו נושך"

נכון, עזרא חוטא בלשון גסה בכתיבתו אולם אני חושב, מר DNA היקר,שלשונך גסה שבעתיים משלו מה עוד שאתה מסתתר ואינך מוכן להציג את דבריך הנחרצים בגלוי ובראש חוצות-וזו פחדנות לשמה!!!

מי שזורע דברי ארס בלשון עדינה וציורית מסוכן שבעתיים מאותו אחד שמטיח כעסיו בפנים.כי אתה מסתיר את דברי הבלע שלך בדברי חמודות אך מנת הרעל שבלשונך חריפה לאין שעור מסתם יריקה.......

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 09:09 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

הבנתי שרוצים שלא אחטא ואכתוב בלשון עדינה .והנה גם עדין אני יכול להיות .
DNAלה שחר צח.
אולי אתה יודע אולי לא .אבל משק מתקדם ניכר בו חידוש .
חידוש המשק מתבטא גם ברכישת כלים על מנת ליצור תנאי עבודה נאותים.
אם תכנס למחלקה מסויימת ותרצה שירות שכלי העבודה שלו מחשב .והמחשב יהיה איטי וישן לא תגיד למה לא מחליפים? אם בפתח ביתך יהיה צורך בבעלי מקצוע מהעיריה שצריכים לבוא לתקן ויגיעו עם רכב ישן ומקטרע מבלאי של שנות עבודה ואתה בלחץ שיתקנו כבר כי זה מפגע בטיחותי לא תגיד למה לא מחליפים לרכב חדש ?
על חידוש משק שמעת ?
ואני הייתי מוסיף יש אפשרות גם על חידוש תושבים.
אז אתה יכול גם להיתחדש במקום מגורים אחר מעבר לעיר עכו.

שחר צח

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 09:38 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

W O W!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: WOW כפול 2
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 10:30 
עכונט כדרך חיים

WOW כפול 2
עזרא אחי הגדול - נשמה טובה .....תמיד ידעתי !!!
שחר צח לכווללללללללללללם......

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 10:52 
מחשבות והרהורים
בוקר טוב חבריי היקרים
אכן היה לי הזמן לראות את הכתוב, ראיתי חלק מיכם אשר שונאים,ראיתי מבקרים וראיתי גם אנשים אשר לומדים לעדן את כתיבתם.
אכן דבריי קשים אני מודה, לפעמים גם אני יושב וקורא את מה שכתבתי ולפעמים נחרד. אך האם זו לא המציאות בא אנו חיים ? האם זה באמת המצב שעכו נמצאת בו? האם הפסקת כתיבתי כאן תפתור את בעיית העיר ואת האנשים שחושבים כמוני? אני מקבל הרבה מיילים , חלקם אוהדים חלקם לא , אך תתפלאו יש רבים שחושבים כמוני ויש אף כאלה שיותר קיצוניים , יש רבים שמעדיפים לא לכתוב כי הם אומרים "למה לנו? סתם ירדו עלינו , יחפשו אותנו ואולי אף יקרטעו אותנו"
ויש רבים אשר אומרים לי "למה לך? תמצא לך מקום אחר לגור ותעזוב כמו שאנו עושים (הוונה לאלה שחושבים כמוני).
אין ספק שדבריי קשים אך האם אין להם מקום בחופש הביטוי והדמוקרטיה של המדינה? האם לכתוב את דבריי שהרי מדובר בהסתה? עבירה על החוק? מה קורה אנשים? לכתוב דברים טובים אוהדים ומלוקקקים זה חוקי אבל להעביר ביקורת קשה זה לא חוקי ?
הערכה רבה לי לאילן הירוק,צביקה ואלברט שיועים לתת לי לומר את דבריי אך עם זאת יודעים להעביר עליה ביקורת שאני יכול לענות לה ולהתמודד איתה. אין ספק כי דבריו של עזרא היו קשים בשבת טהורה זו אך עם זאת אני שמח על העידון בכתיבתו כבר בתחילת שבוע.
אלברט לוי יקירי , 47 יום שאני מטיף אתה אומר וכבר מזמין אותי להסיק מסקנות. יש כאלה שאידיאולוגיה שלהם רצה 47 שנה והם עדיין מאמינים בצידקת דרכם . עם זאת אכן אתה צודק אני עוד עלול להאמין למה שאני כותב לגבי עזיבת העיר עכו . והאם זה הפיתרון הנכון של העיר, לתת לאלה שלא באמת מרגישים עכואים לאלה שלא באמת מחפשים את טובת העיר אלא את טובתם האישית להשתלט על העיר ולסגור עליה את המסך. אך עם זאת אני כותב מעלה על הדף , מציף את תחושותיי מטיף לעזוב את העיר , ואילו אחרים טובים בני העיר לא כותבים לא מדברים ולא מטיפים אלא פשוט עוזבים את העיר. האם זה יותר טוב? עכו לא מצליחה להתרומם ולא מצליחה להביא תושבים חדשים לעיר ואף לא מצליחה להחזיר את אלה שעזבו כי פשוט אין לה מה להציע.
ישראל בן עזרא הוא איש יקר לעיר, אמרתי זאת והדגשתי לאורך כל הדרך ואני עדיין חושב כך אך עם זאת נושא קבלת הרכב עדיין עומד בעינו וזו דעתי האישית, האם על כך ראוי אני להיקרא "נבלה" האם על כך יוכלו לאחל לי מוות בייסורים על ידי עורב ? האם בגלל זה ראויים הביטויים "חרא", "טינופת", ועוד ביטויים שנאמרו על העם היהודי היושב בציון לא על ידי בני עמו ?
אלו דברים שאחרים צריכים לעשות חשבון נפש.
לאורך כל הדרך כתבתי דברים קשים אך עם זאת כל הזמן אני משתדל ושומר על איזון כתיבתי ללא עוררין עם השתדלות על שמירת כבוד האדם . האם זה תקף גם לצד הנתקף או התוקף ? אין לי בעיה אלברט יקירי להפסיק את כתיבתי בפורום מכובד זה אך האם זה מה שיפתור לכם את הבעיה ? זהו אני יפסיק לכתוב ואנשים לא יחשבו את מה שאני חושב? הרבה מנסים לקטלג אותי פוליטית למרות שאני מתנגד לפוליטיקה המקומית והארצית, אך דבריי כל הזמן אינם נוטים לאמון החברים כאן. הרבה מתעסקים עם הזהות שלי ולא עם הסיפטום של תוכן הדברים שלי שאכן מייצגים רבים וטובים. והאם לא זו מטרתו של אתר ופורום מכובד זה ? להאיר, לבקר, לומר כל עוד זה בנועם ובתרבות הכתיבה? גם כאשר אני חלילה חוצה גבולות ומבוקר על כך אני יודע להתנצל ולחזור בי מידיית ועל כך יעיד אלברט לוי אך האם גם האחרים יודעים לעשות זאת ?
עזרא האם החלפת רכבים וקניית מחשבים היא בסדר עדיפות גבוה יותר ממזונם של ילדינו , מעתיד ילדינו , מזקני העיר אשר הקימו את העיר הזו ועכשיו מסתכלים על הנולד ולא מבינים "היכן טעינו"? האם לא השתבשה עלינו דעתינו בהחלטות סדרי עדיפות ? כאשר מתחדשים על חשבון הרעב והבטן המקרקרת והעתיד שום דבר שנאמר כבר לא יעזור לנו , זה נראה רע , אכזרי ולא אנושי . צביקה זה שרק אני כותב בפורום זה דברי ביקורת חריפים אומר שאני היחידי בעכו שחושב כך ? האם באמת אתה מאמין בזה או שרק נוח לך לחיות עם זה? אתה לא חושב שאנשים כמוני אפילו לא מסתכלים בעיתונים השבועיים כי הם מאסו בעיר וחיים את קיומם ומחכים לרגע שיוכלו לברוח מכאן ? האם זה בעיניך נראה הזוי ? אז מה לשיטתך ולשיטת רבים כאן בפורום כל מי שאומר דברים כנגד השלטון וכנגד העיר צריך לעזוב את עכו ? אז איך אתה רוצה להאיר את העיר ? בעיניי חלקכם האנונימיות שלי מתפרשת כפחדנות אך לא חשבתם לרגע שאנונימיות שלי היא כי גם אני מעשתי בעיר הזו וגם אני חושב את מה שכנראה הרוב חושבים ? ואולי אין לי רצון להיחשף מיתוך רצון להישאר אני עצמי ללא משוא פנים , ואולי רצוני לכתוב על מה שאני מרגיש מבלי להיות מעורב פוליטית ? ואולי אם הייתי חשוף אזי היו אומרים עליי שאני רוצה גוב או תפקיד או להיבחר. האנונימיות שלי משאירה אותי בצל , בצד , בלי חשיפה ובלי כוונות , אני מרגיש עם זה טוב ובטוח אכן כן מודה בזה. אך אם לא הייתי כותב את הביקורת הזו אזי לא הייתי צריך להיות אנונימי . ונראה מישהו מיכם שיכתוב דברים כל כך קשים כפי שאני כתבתי וירצה להיות חשוף --- אלא אם יש לו שאיפות פוליטיות אזי ירצה להיות חשוף אך אם אין לו שאיפות פוליטיות ? למה לו להיות חשוף מה זה יתן לו ? העובדה שאני בודד בבקירותי לא מעידה על מצב טוב בעיר. זה דווקא צריך להדליק נורה אדומה לכולנו . כי אם אני המבקר היחידי אזי הפכה העיר הזו לאפטית וחוסר האכפתיות שלה סורר בכל מקום , ואנשים בשקט ובלי שאף אחד ישמע ממשיכים לארוז את החפצים שלהם ולעזוב את עכו באישון לילה. ואתם אומרים לי שאני הבעיה? תקשיבו לקול שלי מעבר למילים ולזהות ואם לא לי אזי תקשיבו לאיש בעל הקונצנזוס הכי גדול כאן בפורום --- אילן הירוק תקשיבו לדבריו שלו ואז אולי תבינו מה מסתתדר מאחורי דבריי
שבוע טוב לכולם
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 10:57 

שו מה נראה לכם שאני רק ברברי?
מה אינכם מכירים את הצד השני שלי?
מה גם שאתם מחלקים ציוני נימוס .
אתה צביקהאל תתדליק אותי ואילן אתה אל תעצבן אותי.

היום בוצעה יש רכישה חדשה בעכו משהו גדול חבל על הזמן לטובת העיר עכו.
בקרוב נראה את הרכישה בעלות עצומה..

יום טוב

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 פברואר 2007, 11:44 

אין ספק שיש לך כישרון כתיבה מעולה DNA אך שכחת להצמיד גם ממחטה לנגב את הדמעות .
שים לב איך אתה כל הזמן מזכיר את האוכל .
תגיד מה אתה עושה למען העניים ולנזקקים?
אתה יודע שבקרוב חג הפסח מהי תרומתך או האם אתה תורם לנזקקים?
מה תרומתך לקהילה מעבר לשבת ולכתוב כדרכה של האופוזיציה?
האם יצא לך אי פעם להכנס למוסד מסויים בעכו קרי בית אבות לומר למנהל שלום אני רוצה להתנדב. היש מקום להעסיק אותי מספר שעות למען הקהילה?
אגב בית אבות .אינך חייב להיות בעל מקצוע כל יד שם עוזרת בכל מיני עבודות .
אתה רוצה כל הזמן לומר לנו כמה לא טוב בעכו ואולי פעם תיכתוב משהו אחד טוב בעכו?
לשיטתך אין טוב בעכו .ואשאל שאלה אחרונה בסדרה.

למה אתה מבזבז אנרגיה כאשר בקלות אפשר לחסוך ממך את כל זה.ע"י שיחרורך מעכו.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 40 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה