הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18964 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
DNA שבוע טוב ,
אחרי הנאום הארוך שלך , על זה שאתה מנומס ואחרים לא מנומסים , אני בעד להגיב לעניין ובנימוס ולא להיתעלם , אבל אני מבקש להזכיר לך ש: "עכו המקוללת " כפי שכתבת או שאנו חיים " גן עדן של שוטים " גם זה לא מנומס וזה יותר פוגע , כי כאן חיים אלפי משפחות , עד כאן הנימוסים וההליכות .
למהות לא התייחסת , המהות היא המסכנה שלך לעזיבת עכו שלנו ולשאלתי:" האים יש לך תוכנית פינוי / גירוש ל 51,000 תושבי עכו ,ואת מי אתה רוצה לעשות מצווה ולפנות מעכו , מי אלה יהודים וערבים שרגילים לחיות ביחד בעכו , או רק את הערבים או רק את היהודים "
אני מבין מאי תשובתך על שאלתי שלעזוב את עכו שזאת סיסמא שאין לה בסיס וזאת מחאה .
בתושבה לשאלתך , אף אחד לא מנע ממך מכתוב בעכונט ביקורת לעניין . מותר לך לכתוב ביקורת לעניין על סדרי העדיפות , על ניהול העיר או יותר מתאים לך חוסר ניהול העיר , מותר לך הכל לגופו של עניין ולא לגופם של אנשים שעושים למען העיר שלנו . במידה והיה צריך לחסום אותך מלכתוב בפורומים , היינו עושים את זה , אבל עכונט סבלני לביקורת , ביקורת עניינית למרות שהמטרה שלנו היא -להעלות את קרנה של עירנו וההמלצות שלך לעזוב את עכו הם ניגוד גמור למטרות .
מאחר ואני מאמין שגולשי הם אנשים אינטליגנטים ואוהבי החופש , אנו מאפשרים לך לומר דברים קשים בכיכר עכו ללא קריאות ביניים ובוז , נראה אותך אומר נאום ארוך כפי שכתבת מבלי שיפריעו לך מלסיים את דבריך בכל אולם בעכו , כאן זה מתאפשר לך .
המסכנות שהצעתי הם : 1 – תתחיל לכתוב ביקורת בצורה רצינית וריאלית יותר ולפעמים גם לפרגן לאנשים שעושים למען עכו 2 – תפסיק להציע לעכואים לעזוב את עכו , כי זה לא רציני ולא הוגן . 3- תירשם מחדש בעכונט , בשמך המלא ואל תפחד למתוח ביקורת לעניין ותתמודד עם זה .
יום נעים