|
| עכונט כדרך חיים |
 |
|
טוב בהמלצה הזו שלי שהפכה כבר לפינת הקולנוע מבלי שהתכוונתי לכך, למרות שבעבר כבר סיפרתי לכם כבר את האהבה שלי לקולנוע וכמה שזה קשור כנראה לגנים שלי. אמרתי לכם שמבחינת הקולנוע הקיץ בשיאו והמלצתי לכם רק על שני סרטים, וכמובן יש עוד כמה. אני לא יודע עד כמה לראות סרטים זה בילוי עבורכם, תתפלאו לדעת שיש כאלה שעבורם זה לא. איך שלא יהיה, כידוע לכם השדרה החדשה של הקריון שנקראת "שדרת הכוכבים" נפתחה בשעה טובה ומבורכת השבוע, ובה כפי שכתבתי לכם באחת ההודעות הקודמות, בתי קולנוע חדשים, כשביניהם ה-IMAX. מה שאומר שאם תרצו או לא תרצו העתיד כבר כאן, גם בלי החלליות שהבטיחו לנו שיהיו בשנות האלפיים.

למרות שאני לא יודע אם כל הסרטים מותאמים לשיטה הזאת, נראה לי שלפחות הסרט הראשון שחנך את האולם הזה, "הארי פוטר ומסדר עוף החול" מותאם. אגב, הסרט הזה נמצא במקום השלישי במצעד שוברי הקופות בארה"ב, כשבמקום הראשון אתם יכולים לתאר לעצמכם נמצאת "משפחת סימפסון". אחד הדברים שהדהימו אותי בעניין זה בביקור שלי בארה"ב, שאותם הסרטים שמוקרנים אצלהם מוקרנים גם אצלנו. יותר מזה לדעתי ה"בקרוב על מסך זה" (שנקרא פרומו) בארץ הוא שונה ולדעתי אפילו מוצלח יותר, אבל זה פרט שולי. מה שחשוב יותר לומר לטובת אלו שרוצים לקחת את ילדיהם לסרט, גם לסרט "הארי פוטר" יש גירסה מדובבת. אז נו למה אתם מחכים? לכו תזמינו כרטיסים, גם ככה אין שום דבר בטלויזיה.
|
|
|