|
| עכונט כדרך חיים |
 |
|
תודה רועי, אני שמח שהיית איתי ונהנו יחד מההופעה הזו של אהוד בנאי שהיא ללא ספק אחת ההופעות הגדולות שרצות בארץ. ותודה לך שלמה, על המחמאה. גרמת לי להסמיק ואם להשוות אותי לבנאי, אז ממש קטונתי.
ההופעה הזו של אהוד בנאי בחוף אכזיב היתה פשוט מעולה, בקרוב אני אעלה לאתר שלי משהו שכתבתי עליה. המפגש מאחורי הקלעים איתו היה מרגש לא פחות. מסיבות מובנות אני לא יכול לספר על זה יותר מדי, אבל לא רק שאהוד בנאי הוא יוצר גדול אני יכול להעיד עליו שהוא איש צנוע ובעל חוכמת חיים רבה. תכונות ידועות במשפחת בנאי. מכיריו לא סתם אומרים עליו שבין הדור הצעיר (יחסית) של היוצרים במשפחה הוא ממש ממשיך את השושלת, מעבר למוסיקה עצמה גם של מספרי הסיפורים. אני ממליץ שתקראו את הספר שלו "זוכר כמעט הכל" ובמקביל לכך את מה שהוא כותב אחת לכמה זמן בטור האישי שלו - "הדף הלבן" שנמצא באתר הרשמי שלו. http://www.ehudbanai.co.il
זו אומנם הופעה שלמה ראשונה שלו שיוצא לי לראות, אני פשוט בדרך כלל לא נהנה מהופעות אבל כמי שנהנה לגדול על המוסיקה שלו יצא לי לראות אותו עוד בעבר במסגרת אופרת הרוק "מאמי" (ב-87' באודיטוריום בעכו) ובהופעת חימום שנתן להופעה של בוב דילן (ב-93' בפסטיבל הבלוז בחיפה). לפני כשנתיים פספסתי הופעה שהוא נתן בגני פסטיבל תיאטרון אחר עם חבריו הערבים מן הגליל, ג'ורג' וסאלם שהיו גם הפעם באכזיב. הפעם ההופעה שלהם היתה חלק מההופעה שלו, אבל חוויה בפני עצמה.
|
|
|