יוסי, עד היום בו יבשרו על הרע מכל אני מאמין מכל הלב בכך שהבנים חיים אבל (וזו רק הכנה קטנה להודעה זועמת שתכתב אם חלילה הבנים מתים) א. גופה תמורת גופה, אם יוחזר ולו אסיר אחד חד תמורת גופה אאבד כל אמון בממשלה ולא אכיר בה ב. אם חלילה הבנים מתים אני רואה את אולמרט האשם היחידי! את אותה עסקה יכלנו לעשות בתום המלחמה ואז היה סיכוי טוב יותר לראות את הבנים, אבל מה לעשות שאולמרט בוחר לעשות את זה שנתיים אחרי, וזה לא מפתיע אותי! אולמרט לא טיפש... מישהו בכלל זוכר את פרשת המעטפות עכשיו? וואלה, שיחקת אותה אולמרט.... ג. אם גלעד שליט חלילה ימות גם זו אשמתו של אולמרט קודם כל מאותה סיבה - זמן! דבר שני, מיד לאחר החטיפה החוטפים רצו 5 אסירים תמורתו ואולמרט סרב, עכשיו אולמרט מציע 400 והם רוצים יותר! והכי חשוב, אולמרט - בוא תצעק לעולם שאתה נותן את אותו מספר אסירים תמורת גופה ותמורת חייל חי ותחכה לראות אותם שולחים גופה.
ממני זה שעדיין מאמין שצדק זה לא רק כוכב והבנים יחזרו הביתה חיים ומאושרים עם המון חוויות ותמונות. זה שכל יום לומד להתאכז מחדש מהפוליטיקה המקומית, הארצית והעולמית זה שאם היה צריך להתגייס היום לצה"ל היה אומר כל עוד אולמרט בראש אני לא מתגייס, כשיוחלף אתגייס ואתן אפילו 50 שנה
_________________ ביחד נוכיח שצדק זה לא רק כוכב! "עוד לא אבדה תקוותנו, התקווה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו, ארץ, ציון וירושלים!!" אני לא נאבק באנשים אלא ברעיונות. "טעות אינה הופכת לאמת רק כי כל העולם מאמין בה" (מהטמה גנדי)
|