כחלק ממחנה קיץ לנוער שהעברתי, אילן סויסה הגיע להעביר לבני הנוער על עשייה קהילתית יחד עם אודי בן פורת היקר. מעבר לזה שאילן התחבר מאוד לבני הנוער והם מתים עליו, ומעבר לזה שיש המון סיפורים שאני מניח שאילן כבר יספר ויעלה תמונות רציתי לשתף אתכם במשוב שבני הנוער כתבו (המשוב היה אנונימי כמובן לגבי כל הפעילויות)
מה דעתך על הרצאת האורח של אילן סויסה (עשייה קהילתית)? • טובה מאוד! הוא הצליח לעשות אצלי משהו בלב שאמר לי להתעורר ולעזור לסביבה. ובעיקר היה מצחיק. • היה ממש מעניין, חשוב, כיף ומצחיק. • ההרצאה הייתה טובה, הרעיון יפה וגרם לי לחשוב על עשייה קהילתית ותרומה יותר ממקודם. • היה מאוד מעניין וההרצאה הייתה מושקעת ומסודרת. • הרצאה מצחיקה ומעניינת וגם מלמדת המון. • מעניינת וחשובה. • ההרצאה נחמדה אך יותר מידי פרסומת לחברה שלו, בר סויסה הוא בן אדם אדיר! • מעולה! החומר הועבר בכיף ולמדתי מזה המון. • העביר הרצאה שיכלה להיות מאוד משעממת בצורה מיוחדת ומעניינת. רב הזמן התעניינתי. • הרצאה מעולה! היה מעניין כ"כ, לא חשבתי אפילו על להירדם באמצע. אין על אילן! • ההרצאה שלו הייתה נורא מעניינת, אחלה בן אדם. • ההרצאה הייתה מעניינת והועברה טוב. • הוא מדהים, גבר גבר. היה מעניין ולמדתי דברים חדשים. • הוא היה מעניין מאוד ואהבתי אותו בתור בן אדם. • היה מגניב ומעניין, אילן היה חברותיועזר לנו להבין יותר טוב על פעילויות לאיכות הסביבה בעכו. • ת-ו-ת-ח! עבודת קודש. • הייתה ההרצאה הכי טובה שלנו. • הייתה מעניינת, בגובה העיניים והשימוש באביזרים הייתה טובה. • היה מאוד כיף, אין על סויסה. • מעולה, עניין מאוד. • היה ממש כיף, אילן הוא אחלה בן אדם. • מצחיק, מגניב ומעניין. • היה מעניין והוא העביר את זה בצורה שלא שיעממה. • היה מאוד מעניין ולא חופר מידי. • הרצאה מעניינת שנותנת דוגמא לכל החניכים. מעולה! • ממש מעניינת! • מדהים, מעניין, כיפי, אין על אילן!
_________________ ביחד נוכיח שצדק זה לא רק כוכב! "עוד לא אבדה תקוותנו, התקווה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו, ארץ, ציון וירושלים!!" אני לא נאבק באנשים אלא ברעיונות. "טעות אינה הופכת לאמת רק כי כל העולם מאמין בה" (מהטמה גנדי)
|