חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 14:05

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פשוט ברבורים
הודעהפורסם: 23 מרץ 2006, 08:58 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אחד הסיבות שאני ממעט להיכנס לפורום בזמן האחרון ,
היא בגלל שרשור בחירות אווילי זה שמצליח להכעיס אותי.
ערן שכטר ידידי הצעיר !
זה שאתה מפאר חדשות לבקרים מפלגה קיקיונית שהתפרקה לרסיסים
וכל "הנחשבים" עזבו לקדימה , זה פשוט מקומם .
מי אלה כל הטיפוסים שאיש חוץ ממך לא מכיר ?
מה הם עשו בשביל תושבי המדינה בכלל ועכו בפרט ?
תאמין לי אתה עשית יותר !!!
לא ששאר הפוליטיקאים משאר המפלגות עשו הרבה יותר.
בעצם שכחתי יש מישהו שכן "עשה " משהו למען המדינה שר האצר
שונא העניים ביבי נתניהו אכן "עשה " שיהו מיליון עניים במדינת ישראל
שילדים קטנים ינברו בפחי אשפה למצוא שאריות אוכל.
שתלמידים יגיעו לכיתה בלי סנדויץ בתיק.
ידידי הצעיר !
תתפכח כבר !
לא רוצה להאשימך בחוסר הבנה פוליטית מוחלטת בשל גילך הצעיר ,
אבל אתה שבוי "בקסמי שוא "
כל הפוליטקאים מכל המפלגות יחלפו במקרה הטוב מעל עירנו ולרוב גם לא יעשו כלום למענה.
זהו אמרתי את שלי וכעת אני יעלם שוב עד אחרי הבחירות
שדרך אגב ממש לא מעניינות אותי הפעם ,ואיני שותף להם כלל.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: ליוסי
הודעהפורסם: 23 מרץ 2006, 17:29 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

זה שהבחירות לא מעניינות אותך , זה דבר עצוב , היום כמו כל בכל מערכת בחירות יש דברים רבים הנצרכים את הכרעת העם , כאחד מאזרחי המדינה עליך להביע את דעתך וללכת להצביע בקלפי . למרות שתצביע בניגוד לדעתי.
שרשור הבחירות כמו שאמרתי קודם הוא שרשור שמביא לעכו נט עניין. הוא מביא לפורום כאן את מה שאנו מדברים עליו ברחוב , בבית עם החברים ובכל מקום אפשרי בימים אילו. זה מטרת הפורום - לא להעלות דווקא רכילויות בעלות אינטליגנציה נמוכה ביותר , אלה לקיים דיונים בנושאים שעל סדר היום והבחירות הנושא המרכזי בסדר היום.
ולגבי עוזבי המפלגה - אלי אפללו , רוחמה אברהם , צחי הנגבי , עומרי שרון , מאיר שטרית רוני בראון ואהוד אולמרט עזבו - כמה פרשות שחיטות ולכלוך הופיעו כששמם היה בכותרת ?

ד"ר עוזי לנדאו, עו"ד גלעד ארדן , ד"ר לאה נס, דני נווה , ד"ר יובל שטייניץ' , דני נווה ,יו"ר הכנסת ראובן ריבלין , יולי אדלשטיין , נתן שרנסקי , חיים כץ, מיכאל איתן הם ח"כ שנשארו בליכוד ומייצגים את דעתי ודעת רבים . להם מצטרפים אנשים כמו ד"ר גבי אביטל , שמואל סלבין , ונציג אזורנו מנכ"ל המשקם דוד אבן צור.
זאת היא נבחרת המובחרים שבליכוד - להם מצטרף יו"ר התנועה אדם שפגע בכולנו כלכלית אך מנע את קריסת כלל המערכות הכלכליות של כולנו. אדם שכאשר היה רוה"מ במשך 3 שנים הוריד את הטרור לרמה של 3 פיגועי התאבדות בלבד - אדם שמוערך בעולם - מנהיג מלידה, גם שונאיו יודעים שהוא עדיין מנהיג ואיש דרך (גם אם פחות אוהבים אותה) .
לנבחרת הזאת ולאדם הזה אני יצביע ביום שלישי כי הם הנבחרת הטובה ביותר מבין הנבחרות (ואתה תסכים לזה) הלא מרשימות שמוצגות לבחירתנו אך חובתנו לממש את זכות הבחירה ולדאוג להמשך קיומה של מדינת ישראל מדינת העם היהודי.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: מפלגת העבודה בראשות פרץ היא ממשיכת דרכו האמיתית של בן-גוריון
הודעהפורסם: 23 מרץ 2006, 17:44 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

בכל זאת "עבודה"
מאת דניאל בלוך

מפלגת העבודה בראשות פרץ היא ממשיכת דרכו האמיתית של בן-גוריון (ה', 23.3, "הארץ")

הכותב, לשעבר העורך האחראי לשעבר של "דבר", הוא עורך המגזין "הזמן השלישי"

שיעור המתלבטים הגבוה, כ-15%, שבוע לפני הבחירות, מלמד שעדיין הכל פתוח. למתלבטים בין קדימה לעבודה או מרצ, הדבר הנכון ביותר הוא להצביע בעד עמיר פרץ והעבודה.

האבות המייסדים של תנועת העבודה, ובראשם דוד בן-גוריון, היו רואים במועמדותו של פרץ התגשמות של חזונם בדבר יצירת חברה חדשה בישראל, שמתוכה גם תצמח המנהיגות הבאה. לא פלא שדווקא ותיקי המנהיגות הערכית של תנועת העבודה - יצחק בן אהרן ולובה אליאב - תומכים במועמדותו, ועמם קבוצה גדולה של אנשי רוח מכל החוגים ועדות המוצא.

דווקא הניסיון הפתטי של "קדימה" לנכס לעצמה את חזונו ואישיותו של בן-גוריון הוא שנעדר כל בסיס מציאותי. בגישתו הנוכחית של שמעון פרס, ובעצם הצטרפותו למפלגת המרכז החדשה, יש בריחה ממורשת בן-גוריון, שבבסיסה מונח החיבור החיוני בין החתירה להסכמי שלום, על בסיס חלוקת הארץ, לבין חברה צודקת, המבוססת על אושיות המוסר ושלטון החוק. ככל הידוע, זה אינו דגלה של קדימה.

גם בדור המנהיגים הנפילים, הבחירה במנהיג נבעה מהשילוב של אישיות והשקפת עולם עם הניסיון, הערכים, המוסר והאינטגריטי שלו ושל השותפים להנהגה - ולא רק ממקסם שווא וכריזמה. לכן, כשאנו בוחרים ברשימת מועמדים שמתוכה אנו רוצים שיבוא ראש הממשלה הבא, השיקול צריך להיות לא רק מי המועמד במקום הראשון, אלא גם מיהו צוות ההנהגה כולו, מה התשתית הרעיונית, תוכניות הפעולה בתחום המדיני-הביטחוני והכלכלי-החברתי, סדרי העדיפויות ומידת הנאמנות לשלטון החוק.

שיקול נוסף הוא הרקורד והאמינות. הבוחרים כבר למדו שאין להתייחס ברצינות רבה מדי לתוכניות מפורטות או להבטחות מפורשות. ברור להם שכל ממשלה תיאלץ להתפשר עם הנסיבות הביטחוניות, הלחץ החיצוני והמציאות הכלכלית. לכן יש חשיבות מכרעת לרקורד, ליכולת היצירתית, לנכונות ליזום וליצור מציאות חדשה. באלה יש למפלגת העבודה יתרון מוכח.

הליכוד שבוי בידי קיצוניות. אולמרט וקדימה מנסים לתמרן בין הקטבים. תוכניתו של אולמרט להתנתקות חד-צדדית, פירושה המשך שליטה צבאית ומצור ללא אופק מדיני. "מפת הדרכים" מתה. זו לא היתה דרכו האמיתית של פרס עד שהפסיד בפריימריס. אצל מפלגת העבודה ופרץ, ההידברות עומדת בראש סולם העדיפויות החיצוני והפנימי. הוא מדבר עם אבו-מאזן, מלך מרוקו ונשיא מצרים, לא עם בוש וקונדוליזה רייס.

לאולמרט יש ניסיון של קצת יותר מחודשיים כראש ממשלה בפועל, וזהו כל ניסיונו העדיף, שאינו רק סיפור הצלחה. הוא מכהן מכוח אמונה של קואליציה בת 19 ח"כים בלבד. והוא שולט בה שלטון יחיד. אין לנו שום נתון ותקדים שאפשר ללמוד מהם כיצד יפעל בקואליציה ממשית ובעת ויכוח פנימי או משבר רציני.

הרקורד של פרץ, לעומת זאת, מכין אותו לעמוד בראש הפירמידה. הוא התנסה בניהול משברים ועמד במשא ומתן קשה. יש לו גישה ברורה בתחום המדיני, אנו יודעים מה עמדותיו בענייני כלכלה וחברה ומהו סדר העדיפויות האמיתי שלו. צוות ההנהגה של העבודה עולה על זה של אולמרט כמעט בכל נושא, ובמיוחד בתחום הביטחוני. לבוחר המתלבט או האדיש מציגה צמרת העבודה גישה אמינה בהרבה מזו של קדימה. לכן היא הבחירה הנכונה.

הכותב, לשעבר העורך האחראי לשעבר של "דבר", הוא עורך המגזין "הזמן השלישי"

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: תגובה לערן
הודעהפורסם: 23 מרץ 2006, 17:58 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

למרות שהבטחתי שלא אמשיך להתייחס לנושא זה הצלחת לגרום לי להגיב.
קודם כל אני אלך לבחור ואממש את זכותי הדמוקרטית , ואם הובנתי לא נכון אז אני מבהיר זאת מחדש.
האמת שהפעם משום מה הפוליטקאים כולם הצליחו להמאיס את עצמם בעיני
עד כדי כך שבא לי "להקיא " עליהם.
אני אבחר במפלגה אליה אני שייך מזה שנים רבות כי הנבחרת שהם מציגים
זה "הרע במיעוטו " מבין כל המפלגות.
ליכוד ??? יש עדיין מפלגה כזו ???
אה כן ...
זו אותה מפלגה קיקיונית שהסקרים מנבאים לה היום 14 מנדטים במקרה הטוב .
אתה מביא שמות של חברי כנסת אפורים ולא כריזמתיים שאולי הם נקיי כפיים
ואתה יודע למה ?
כי הם עדיין לא עשו כלום ולכן עדיין לא נדבקו בשחיתות.
ביבי נתניהו הציל כלכלה קורסת ???
מידי מי ???
סילבן שלום נציג מפלגתכם שהרס את הכלכלה , וביבי שכביכול "שיקם "אותה
במחיר של 1,000,000 (מיליון ) עניים ?!
אתה תמים מאד ידידי הצעיר , ונכון אידיאליסט לפי השקפת עולמך ,
להבדיל מכל מיני "מלחכי הפינחה " שמחשפשים ג'ובים כאלה ואחרים .
תסביר לי ידידי הצעיר מה עשו כל נציגך אלה למען עירנו עכו ?
אני יענה לך : כלום , מאומה , אפס , זירו
רק כיסאות הם מחפשים האמן לי על מנת להבטיח לעצמם משכורות עתק עם פנסיה והטבות שאני ואתה רק יכולים לחלום עליהם.
ואיני מדבר רק נציגי על מפלגתך , אלא כל המפלגות.
אני באופן אישי החלטתי שמאסתי בכל הגועל הפוליטי במערכת בחירות זו ולהבדיל ממערכות בחירות קודמות לא אטול הפעם חלק פעיל כפי שעשיתי בעבר, לזה הייתה כוונתי.
מה אומר לך איש צעיר , כאשר תתבגר ותגיע לגילי תבין עד כמה צדקתי.
"אין אידיאולוגיה יש רק כיסאולוגיה "
אף אחד לא יעשה מאומה למען עירנו לצערי.
הנה הצלחת לגרות אותי להגיב פעם נוספת בניגוד לרצוני.

נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: אני כבר שמח על ...
הודעהפורסם: 23 מרץ 2006, 21:18 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אני שמח על זה שהצלחתי לגרום לך להגיב. זה מראה שלא איבדתי מיכולתי .
השבוע כבר אמר לי מישהו מעכו שהוא מתגעגע לפורום שלי ב YNET וזה אדם שמעולם לא ידעתי שהוא קורא בו.
שם ניהלתי את הפורום במטרה אחת לגרום לאנשים להגיב וזה הצליח כנראה יותר מידי...
גם פה בסך הכל המטרה שלי היא שאנשים יגיבו ויכתבו יותר בפורום.
ולגבי העשייה למען העיר - אי אפשר להגיד שהליכוד לא עשה מעט למען העיר , אך אני יכול להסכים איתך שזה נחשב כאפסי , ושחייבים לגרום לכל הפולטיקאים שיהיו בכנסת ה-17 לעזור לנו ולעירנו. כל אחד ילחץ על נציגיו...
אני שמח לשמוע שאתה תצביע.
מעבר לכך אני מאמין שהרע במיעוטו הוא הליכוד והשמות שהזכרתי בפעם הקודמת. אני חייב לציין שיש לי חלום הזייתי במיוחד שתקום מפלגה עם אידאולוגיה דומה לליכוד בתחום החוץ-ביטחון ובתחומי המסורת היהודית , ומנגד שתיקח מעט מהכלכלה של מפלגת העבודה שדואגת יותר בכלכלה ומכניסה ערכים סוציאלים מסויימים.
עם תקום מפלגה כזאת ולא אחת שתיקח את הרע מכל מקום , אלה את הטוב שבכל אחת מהמפלגות האחרות - אני יהיה מהראשונים לקום ולסייע לה - אני מאמין שגם אתה . בנתיים שנינו נצביע לברירת מחדל - כל אחד יחשוב שהיא אחרת , מקווה שגם עכשיו תגיב...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2006, 08:32 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ליוסי

ידעתי ש"תתפוצץ"
מוזר (או לא) שאנחנו חשים אותו דבר-אכזבה
תן לערן הצעיר להוציא את המרץ הוא צעיר ונחמד-קצת נאיבי אבל זה יעבור עם השנים כמו שעבר לסוסי מרוץ שכמונו שחשבנו שנזיז את העולם ונקים אריות מרבצם.
בניגוד לך אני מאוכזב מאד גם ממפלגתי הותיקה ונראה שהפעם מפלגתי תהיה הפתק הלבן.

אף אחד לא משכנע,כולם סיסמאות נבובות חסרות ערך, אין אידאולוגיה יש רק טובות אישיות,אטימות ושחיתות-סתם מגעיל.....
והיכן ששורר הגועל-לא תמצאו אותי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לצביקה ידידי הטוב
הודעהפורסם: 24 מרץ 2006, 21:52 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

צביקה ידידי שבת שלום !
אכן כן "התפוצצתי " ואיני מבין מדוע לקח לי כל כך הרבה שנים.
זכורים לך כמו שזכורים לי הימים לפני מערכות בחירות שהאדרנלין זרם לנו בגוף בצורה מטורפת והיינו מחכים בהתרגשות ליום הבחירות.
היינו חדורי מוטיבציה ואידיאלים שאנו עושים את הדבר הנעלה ביותר בדמוקרטיה הישראלית ,
ומה יצא בסופו של דבר אכזבה הרבה אכזבה.
יום לאחר הבחירות "וכיבוי האורות" כבר לא מגיעים הפוליטיקאים לעכו
ההבטחות נשארו מאחור , קשה להשיג את הפוליטיקאים שרק אתמול
היו "ידידי הנפש " מאחר ורובם החליפו את מספרי הטלפון .
וכאשר אנו בוחנים את היטב את המסרים הנבובים וחסרי התוכן שיועצי תקשרות תאבי בצע וממון שתלו במוחם הרדוד של אותם פוליטיקאים
אנו שואלים את עצמנו מה עשינו שם כל השנים ?
כמה זמן נמשיך לחיות באשליות שמישהו יעשה משהו למען המדינה , למען עכו.
בכל מערכת בחירות צץ בכל מפלגה "כוכב " חדש עליו אנו אומרים , זהו הפעם יש על מי לסמוך ,
ובסופו של דבר האכזבה מגיעה מהר יותר ממה שציפינו.
אני לא אשים פתק לבן למרות שמאד מתחשק לי לעשות זאת ולעיתים יתרה מזו
לא בא לי ללכת לבחור.
בסופו של דבר החלטתי ללכת לבחור ואתן את קולי "לפחות גרועים" חברי מפלגתי
כי כל ה"הכוכבים" בכל המפלגות הם "כוכבי שביט " שנמוגים שניה לאחר סיום
יום הבחירות.
ולערן ידידי הצעיר !
אתה יודע מה ?
שיכנעת אותי , תצטרך ללמוד את הדברים על "בשרך " כי אין חכם כבעל ניסיון !
שבת שלום לכם ידידי.

נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לבעלי המוטיבציה
הודעהפורסם: 25 מרץ 2006, 00:42 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

יש אנשים ביחוד צעירים חדורי מוטיבציה כמו ערן למשל שהנאיביות תפסה אותם
מכל האגפים האפשריים והם מסובבים ומסובבים סחור סחור ופתאום כשהאמת מתגלת לה בפנים אז קשה להיות יציבים כי הנאיביות סובבה סחור סחור.
רציתי לספר משהו שאותי ממש הדהים.
חמי היקר (אבא של רעיתי) כיום בגיל 75 והוא כרגע מתארח אצלנו בבית ואנו מדברים על עיניני דיומא ומה אם לא? על הבחירות הקרבות והנה אחד שהיה כל חייו מסמן באגרוף קמוץ כאשר שתי אצבעות מזדקרות לצורת "ח" משמע חרותניק חבל על הזמן זה מהסוג ששרים את ההמנון החירותי איש של אידאולוגיה ממשנתו של ז'בוטינסקי נאמן לבגין ולליכוד כמעט כל מערכת בחירות היה פעיל מאוד ודוחף למען חרות/ליכוד שארח לא אחת מטות בחירות אצלו בבית מה אני רוצה לומר אש של בן אדם למען המפלגה .איש ישר הגון אמיץ ללא חת שרק נתן למפלגה ולא לקח ממנה אגורה שחוקה (אני מניח שאתם מכירים את הזן הזה יש בכל המפלגות כאלה שלא אוהבים "קונצים" ותיכמונים) .
תפאום הוא עונה לשאלתי מה קורה ביום הבחירות? והוא אומר כך אני ,שאני חירותניק עוד מחוץ לארץ מתנועת בית"ר פוסל את הבחירות הפעם וגם לא הולך להצביע למען שלא תיהיה לי שותפות לממשלל ( לא ישר ) ושפל .הקול שלי כל כך יקר לי כמו צנצנת דבש טהור שאם הצביע כאילו שפכתי את הדבש. למה לי לתת להם עוד כסאות כאשר הם שוכחים אותנו את הגימלאים.אז אמרתי לו אולי תצביע לגימלאים והוא צחק ואמר זה בכלל בזבוז של קולי כי כאשר אף אחד לא משחר לפתחו של מי שאין אינטרס איתו (יעני אין שימוש בהם.הם כבר פסה).
ככה חלפה לה תהילת עולם אם חמי לא הולך לבחור זה אומר דרשני.
אני שמכירו 33 שנים רוב הפעמים שנפגשנו בכלל ובפרט לפני מועד בחירות הוא מדבר רק על דבר אחד וזה איך לעזור למפלגה . וכיום הס מלהזכיר אותה.
צריך ללמוד מהמבוגרים.
לילה טוב עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לכל החברים שכותבים כאן ...
הודעהפורסם: 25 מרץ 2006, 22:34 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

קודם כל ברכות על הישגנו המשותף - לראשונה בעכו נט - נושא מקבל צפייה של מעל 1000 כניסות!!!
אני לא יודע אם ההודעה הזאת תהיה בדף 5 או 6 .. אבל זה פחות משנה...
הגעתי לעכו-נט אחרי שקיבלתי טלפון מאלברט לוי שהציע לי להצטרף לאתר, ולתרום בו אחרי שהקמתי וניהלתי את פורום עכו באתר YNET ועשיתי זאת בצורה טובה לדעתי.
המטרה של פורום היא לגרום לעניין בקרב קוראיו להגדיל את מספריו ולגרום להם להגיב.
הוכחנו שניתן לדבר גם בעכו נט על נושאים שמעניינים את הציבור,
הוכחנו שעכו נט הוא אתר חי וקיים .
אני מאמין שמהיום והלאה הכניסות לפורום הזה יגדלו וזה ישפיע גם בנושאים אחרים...
אני לפחות קיבלתי שוב את הרצון לכתוב, להגיב ונדלק אצלי שוב משהו שנכבה, שגורם לי לכתוב בפורומים עוד ועוד...
ולגבי השרשור עצמו יש תגובה נוספת...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לכל החברים שכותבים כאן ...
הודעהפורסם: 25 מרץ 2006, 22:34 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

קודם כל ברכות על הישגנו המשותף - לראשונה בעכו נט - נושא מקבל צפייה של מעל 1000 כניסות!!!
אני לא יודע אם ההודעה הזאת תהיה בדף 5 או 6 .. אבל זה פחות משנה...
הגעתי לעכו-נט אחרי שקיבלתי טלפון מאלברט לוי שהציע לי להצטרף לאתר, ולתרום בו אחרי שהקמתי וניהלתי את פורום עכו באתר YNET ועשיתי זאת בצורה טובה לדעתי.
המטרה של פורום היא לגרום לעניין בקרב קוראיו להגדיל את מספריו ולגרום להם להגיב.
הוכחנו שניתן לדבר גם בעכו נט על נושאים שמעניינים את הציבור,
הוכחנו שעכו נט הוא אתר חי וקיים .
אני מאמין שמהיום והלאה הכניסות לפורום הזה יגדלו וזה ישפיע גם בנושאים אחרים...
אני לפחות קיבלתי שוב את הרצון לכתוב, להגיב ונדלק אצלי שוב משהו שנכבה, שגורם לי לכתוב בפורומים עוד ועוד...
ולגבי השרשור עצמו יש תגובה נוספת...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: ועכשיו לתגובה על "נאיביות"
הודעהפורסם: 25 מרץ 2006, 22:56 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

נכון, אני רק בן 24 , אני עדיין צעיר , וכנראה שבכך יתרוני עליכם.
אני אדם שעדיין מאמין שאפשר לעשות.
אני אדם שכאשר אני רואה משהו לא בסדר , אני ישר יחווה את דעתי ויגיד איך לדעתי אפשר לתקן ואם אפשר אני יעזור או אפילו יתקן בעצמי.
לשבת בבית , להגיד כולם מושחטים , לשבת בבית להגיד הכל אבוד, לשבת בבית ולבכות כמו פולניות זקנות, מצטער אבל זה לא אני.
אני גם לא האדם שיתן לאחר להלחם בשבילי לבד. אני ילחם למען עצמי , ואם יהיו לי שותפים במאבק - יותר טוב.
אני יהיה פעיל. אני יהיה נוכח , אני יהיה קיים.
אם אני נמצא במקום , אם אני משפיע - אני משנה את הדברים. לפעמים בקטן , לפעמים בקטן מאוד , אבל ההמצאות שלי , הדברים שאני אומר או כותב , וכל פעולה שאני עושה - הם שינוי בפני עצמו.
לשבת ולהגיד נלחמתי , מה יצא לי מזה?
לשבת ולהיות מיואש , זה לא הפתרון.
יוסי - היית פעיל במשך שנים בועדי הורים ומקומות שונים , תחשוב מה היה קורה באותם מקומות בלעדייך?
עזרא - תחשוב בכל מקום שאתה נמצא בו - מה היה קורה אם לא היית שם?
הדברים היו אחרת נכון?
נאבקנו מספר פעמים למען העיר עכו - אני אישית ביחד עם מנהל אתר זה היינו שותפים למאבק - זה לא שינה כלום?
ועוד איך זה שינה...
לא להאמין למפלגות ?
אתם צודקים, הנבחרים שלנו לא עושים במיוחד את מה שהם מבטיחים לעשות .
תקפו הרבה את מרכז הליכוד על שחיטותיות ודברים שבאמת ראוי שלא היו.
3000 אנשים היו הנבחרים הסופיים של מפלגה, הם שקבעו מי יהיו נציגיה בבית הנבחרים , הם שקבעו את חוקי המפלגה. הם דאגו לשמור על קשר ישיר עם הנבחרים לאיים , לסנדל להגביל , כאשר הם לא מקיימים את ההבטחות. לצערנו בשנים האחרונות נכנסו קבוצות של אנשים למרכז שדאגתם הייתה לחשבונות הבנקים של משפחותיהם- בצורות שונות בד"כ חוקיות דווקא.
אבל תחשבו על מרכז אידאלי- 3000 איש שמחליטים על מצע מפלגה, מחליטים על 120 נציגים שיממשו את המצע, ועל 1 מעל כולם שינהיג את המצע. הם יאכפו את המצע כך שמי שלא מקיים את המצע לא יוכל להמשיך להיות נציג נבחר מטעמם. זה היה מרכז הליכוד.
האנשים שפעילים בפוליטיקה ומגיעים לדרגות של קשר ישיר ואישי עם נבחרי העם, הם קבוצות לחץ על הנבחרים לקיים את הבטחותיהם. הם בדומה לקבוצות לחץ אחרות (בעיקר כלכליות) לעשות אחרת...
אני פעיל במפלגתי וידאג ככל שאוכל לעקרונות שלה מאחר ואני מאמין בהם ואני יעשה הכל כדי שהם יממושו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2006, 23:06 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ערן יקירי

אני שמח שיש בך את הלהט והניצוץ בעיניים כשם שהיה לנו בעבר.
אל תתיחס לסוסים זקנים ועיפים כמונו- גם אנחנו שפעמה בנו האש עשינו,תרמנו -הרגשנו טוב עם זה.
בד בבד תדע אל מול מה אתה הולך- אם רמת הציפיות שלך לא תרקיע שחקים מן הסתם גם לא תתאכזב.לנו כנראה היו המון ציפיות וכגודל הציפיות כך גם גודל האכזבות.
נכון- מי שלא תורם, לא נלחם, לא מביע דיעה-לא יכול להשפיע.
תמשיך-למרות דברי הקודמים אנחנו צריכים אנשים כמוך חדורי להט .רק בעזרת אנשים כמוך,מאמינים ורוצים, אפשר יהיה לקדם דברים ולו בסנטימטרים ספורים.
אנחנו אנשים מאוכזבים ואל לה לאכזבתנו להוציא ממך את התשוקה לעשייה .
לך קדימה ,אנחנו כנראה כבר נסחב לנו מאחור
אל תקח ללב ואל תיפול רוחך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2006, 12:49 
זאת הפעם השניה שאני מצביע לבחירות בממשלה
נמאס להצביע ברירת מחדל, נמאס לי להגיד אני מצביע ככה כי זה הרע במיעוטו
אני לא מבין כמה דברים:
קודם כל למה 90% מהסטיקרים והפרסומות הם מה המתחרה לא עושה טוב?
למה לא יכולים להגיד מה הם עושים טוב??? למה ביבי לא יכול לבוא ולהגיד מה הוא יעשה או מה הוא עשה, למה הוא צריך לתקוף את אולמרט, וגם להיפך!
כולם חכמים על הטעויות של אחרים אבל נמאס לבחור אנשים בגלל שהשני קצת יותר גרוע, אני רוצה לבחור מישהו בגלל שהוא טוב!

והשאלה הכי חשובה, מתי יהיה טוב? מתי תרוץ מפלגה שבאמת תטפל בנושאים שכואבים לנו, בעוני, תאונות הדרכים, חינוך ילדנו שגובל בקומדיה?????

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מרץ 2006, 17:20 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

רועי ווידלר כתב:
זאת הפעם השניה שאני מצביע לבחירות בממשלה
נמאס להצביע ברירת מחדל, נמאס לי להגיד אני מצביע ככה כי זה הרע במיעוטו
אני לא מבין כמה דברים:
קודם כל למה 90% מהסטיקרים והפרסומות הם מה המתחרה לא עושה טוב?
למה לא יכולים להגיד מה הם עושים טוב??? למה ביבי לא יכול לבוא ולהגיד מה הוא יעשה או מה הוא עשה, למה הוא צריך לתקוף את אולמרט, וגם להיפך!
כולם חכמים על הטעויות של אחרים אבל נמאס לבחור אנשים בגלל שהשני קצת יותר גרוע, אני רוצה לבחור מישהו בגלל שהוא טוב!

והשאלה הכי חשובה, מתי יהיה טוב? מתי תרוץ מפלגה שבאמת תטפל בנושאים שכואבים לנו, בעוני, תאונות הדרכים, חינוך ילדנו שגובל בקומדיה?????

קודם צריך לטפל בבעיה בתוכנו שאתה לא יכול ללכת ברחוב בשקט.
קח לדוגמא את מה שארע היום בנתניה.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3232248,00.html
אי אפשר להמשיך לתת לזה להמשיך השתולל ברחובות!

תמונה

ליברמן ידוע בתור בנאדם שעומד מאחורי מילתו.
בנאדם שאומר מה שהוא חושב ולא סופר אף אחד אחד ש"יגיד ככה ויגיד ככה".
בנאדם שאומר הכל בגלוי, בלי להסתתר מאחורי מסכות של פחדנים שלא
יצביעו לי ולא יצביעו לו.
בולדוזר אמיתי שמבצע ועובד באמת.

שמים
תמונה
בקלפי.

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: המסקנה ..
הודעהפורסם: 26 מרץ 2006, 17:21 
עכונט כדרך חיים

המסקנה ... עמיר פרץ ומפלגת העבודה !!!

היחידי ששינה את סדר העדיפויות ... לחברתי ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: