נכון יוס, ליברמן לא שיקר, אבל אי אפשר לדעת...
אני הצבעתי שינוי בבחירות הקודמות והאכזבה הייתה עצומה, אני לא רואה את עצמי מצביע יותר בחיים למפלגה קטנה.
אני מעדיף מפלגה אחת גדולה (וכמה שזה ישמע הכי לא דמוקרטי) עם מעל 60 מנדטים שתעשה מה שהיא צריכה לעשות מבלי להיות מושפעת משאר המפלגות שזאת לא מוכנה לשבת עם זאת וזאת לא מוכנה אם זאת לא וכו'...
חוץ מזה שליברמן *לא* יכול למנוע אירועים כמו שקרו היום בנתניה, אף אחד לא יכול
בנושא החברתי, זה נכון, עם כל החשיבות בביטחון, במניעת הטרור
יש דברים יותר חשובים, וזה באמת הנושא החברתי, כי מה שהטרור לא הורג אצלנו אנחנו הורגים בעצמנו...
בכבישים מתים מידי שנה פי כמה וכמה ממה שמתים בטרור ואת זה *אפשר* למנוע!!!!!!
שכר המינימום? לא יודע מה להגיד לכם, ברור שזה חשוב וטוב, אבל אני מסתכל על זה בצורה שמאיפה יגיע הכסף המשק לא במצב שיוכל לעמוד בזה
הבטחות הבטחות הבטחות
ראיתי גם הבטחה של העבודה לכך שלכולם יהיה משכורת מכובדת כשיצאו לגימלאות, זה חשוב וטוב... אבל על חשבון מה? אולי יעלו את המס על הדלק (שגם ככה הוא ע-צ-ו-ם והוא זה שמביא את הדלק למחיר כזה, לא מחיר הדלק עצמו)
אני אומר במקום להעלות את המשכורות, אולי תורידו את המס קצת.. יש אנשים שלא עומדים בזה, בן אדם שמקבל משכורת מינימום של 3500 שקל, מוציא לפחות 1500-200 על מס, ארנונה וכו'
הבטחות הבטחות הבטחות
קל להבטיח, אבל מניסיוני הקצר והמר (ובטח המבוגרים יותר פה יסכימו איתי) מעטים מקיימים הבטחות שהובטחו בזמן בחירות שם בכנסת.
אפשר לראות את זה בכך שכל שנה מפלגה אחרת עומדת בראש הממשלה והשינויים בין מספר המנדטים משנה לשנה משתנים בהפרשים עצומים בגלל שאנשים מאבדים את האמון במפלגה ומחפשים מפלגה אחרת (אם בכלל מזיזים את התחת כדי לבחור הרי, מה זה משנה מי יעמוד בראש??)
אויי... הבטחות הבטחות הבטחות.
|
|